Igienizator pentru legume si fructe (Fruit & Vegetable Cleaner)

Ozonul (O3) este un foarte puternic agent oxidant natural. Poate elimina bacteriile, virusurile si alte microorganisme prin procesul de oxidare, ce distruge structura membranei acestora.


 

More details

1 285,20 lei

-10%

1 428,00 lei

Informații


Agentul natural anti-bacterian

Ozonul (O3) este un foarte puternic agent oxidant natural. Poate elimina bacteriile, virusurile si alte microorganisme prin procesul de oxidare, ce distruge structura membranei acestora. Ozonul dizolvat in apa este chiar mai eficace. Apa, alimentele si ustensilele tratate cu ozon devin compet lipsite de substante daunatoare. Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.

Umbrela protectoare a unui mod de viata sanatos

Cauzele poluării resurselor de apa si alimente sunt foarte multe: insecticide, îngrăşăminte chimice, produsele de excreţie ale animalelor, detergenţii, apa reziduală menajeră, apa reziduală industrială, apa reziduală din industria chimică, gunoaiele din oraşe, poluarea secundară produsă de fosele clădirilor civile, etc. Folosind timp îndelungat apa poluată, organismul uman se va îmbolnăvi de boli ale pielii, artrită, neuropatie, boli ale rinichilor, etc. Hrana este sursa de energie de care organismul uman nu se poate dispensa, în principal fiind obţinută din: cereale, legume, fructe, peşte, carne. Astăzi noi promovam hrana ecologică, dar în viaţa de zi cu zi sunt foarte puţine produse cu adevărat naturale, ecologice. Odată cu creşterea populaţiei şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a crescut şi necesarul zilnic al oamenilor de alimente. În consecinţă cultivatorii şi crescătorii, pentru a mări producţia şi a micşora pagubele produse de dăunători, folosesc pe scară largă insecticidele, îngrăşămintele, hormonii, antibioticele, substanţele de creştere, iar când oamenii se hrănesc cu aceste produse vor ingera mai mult sau mai puţin resturi de insecticide, hormoni, antibiotice, bacterii şi viruşi patologici dăunători organismului uman.

Metoda tradiţionala de spălare nu poate în nici un caz să elimine aceste insecticide, fertilizatori, bacterii şi viruşi.
Ingerarea timp îndelungat a acestor alimente va provoca diverse boli, cum ar fi: boli ale sistemului digestiv, boli cardio-vasculare, boli ale pielii, cancer, dezvoltare precoce, etc. În concluzie, calitatea aerului, apei şi alimentaţiei influenţează direct gradul de sănătate al fiecăruia dintre noi.
Noi trebuie să ştim că, dacă nu suntem bolnavi nu înseamnă că suntem perfect sănătoşi. Principiul prevenirii bolii este mai important decât tratamentul acesteia. Astăzi ştiinţa cunoaşte o dezvoltare puternică şi rapidă, medicina a făcut progrese substanţiale, nivelul de trai al oamenilor creşte pe zi ce trece, dar bolile sunt din ce în ce mai multe. De ce oare se întâmplă aşa? Principalul motiv se datorează poluării mediului înconjurător şi calităţii necorespunzătoare a nutrienţilor din alimente.

Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, Igienizatorul TIENS pentru legume si fructe asigura o excelenta stabilitate in functionare si un volum de ozon marit. Controleaza eficace dezvoltarea bacteriilor, pentru a oferi un aer purificat, acasa sau la birou. De asemenea, are capacitatea de a indeparta pesticidele de pe legume si fructe si de a distruge hormonii din carne sau peste, de a creste perioada de prospetime a alimentelor si de a purifica apa, toate acestea pentru a ne oferi un mod de viata mai sanatos. Este un aparat versatil, ce nu trebuie sa lipseasca din casele sau birourile zilelor noastre.

Avantaje tehnologice

A. Certificare CE
B. Detine 3 patente pentru: design exterior, design structural si conceptia circuitului de protectie

Functiuni si utilizari

1. Indepartarea pesticidelor de pe legume si fructe si distrugerea hormonilor din carne sau peste
Mod de folosire: Conectati igienizatorul Tianshi la priza si asezati legumele si fructele (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme) in apa. Asezati sonda de ozon in apa, pe fundul recipientului folosit. Porniti aparatul si lasati-l sa functioneze pentru 3-10 min. Pentru carne sau peste (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme), asezati sonda pe fundul recipientului folosit si lasati igienizatorul sa functioneze timp de 10-20 minute.

2. Distrugerea bacteriilor si cresterea perioadei de prospetime a alimentelor
Mod de folosire: Asezati fructele si legumele intr-o punga de plastic si pompati ozon in aceasta pana la umflarea completa, apoi sigilati punga. Alimentele isi vor dubla perioada de prospetime.
Nota: Asigurati-va ca punga este ermetic inchisa, fara pierderi de aer.

3. Sterilizarea veselei, tacamurilor, recipientelor pentru pastrarea laptelui, prosoapelor si imbracamintei
Mod de folosire: Plasati obiectele in interiorul unui recipient plin cu apa si ozonati timp de 10-20 minute. Obiectele vor fi curatate si vor arata ca noi. Pentru imbracaminte, ajustati perioada de ozonare in functie de cantitate, 20 de minute fiind, de regula, suficiente. Hainele ozonate vor fi mai curate si mai catifelate. Periutile de dinti si alte ustensile pot fi, de asemenea, sterilizate pentru a va asigura o mai buna igiena.

4. Fortificarea organismului
Spalati-va fata si membrele cu apa ozonata sau imbaiati-va, pentru a va proteja pielea impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor. De asemenea, apa ozonata ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice si a metabolismului, pentru o mai buna stare de sanatate.

5. Purificarea aerului
Mod de folosire: Inchideti usile si ferestrile incaperii. Porniti igienizatorul si lasati-l sa functioneze pentru 30 de minute, apoi opriti-l. Deschideti usile si ferestrele incaperii pentru 15 minute.
Ozonul poate indeparta mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor si ale altor materiale de constructie. De asemenea, poate indeparta substante chimice toxice, gaze nocive precum monoxidul de carbon sau fumul provenit din arderi incomplete.
Nota: Nu stati in camera pe perioada ozonarii aerului.

6.Terapii cu ozon si apa ozonizata:

Ozonul poate distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi nocivi organismului.
Ozonul are caracteristici antiseptice mai puternice decat permanganatul de potasiu.
Ozonul este de aproximativ 10 ori mai solubil in apa decat oxigenul. A fost folosit initial in chirurgia dentara si recent in Anglia pentru o varietate de terapii.
Spalandu-va fata si membrele cu apa ozonata (15-20 min) se previne infectarea ranilor si grabeste vindecarea.
Se poate folosi apa ozonata pentru a dezinfecta periuta de dinti, bureti sau orice alta suprafata din baie sau bucatarie.
Clatirea gurii cu apa ozonata (timp de 5-10 min), distruge bacteriile din cavitatea bucala si ajuta la vindecara unor boli, cum ar fi stomatita.

7. Alte beneficii
Inlatura mirosurile neplacute din frigider.

8.Tratamente de infrumusetare:
Ozonul poate fi folosit si pentru a revitaliza pielea si pentru a dezinfecta tenul in profunzime. Folositi apa bogata in ozon pentru a va spala fata si mainile. Puteti folosi un sapun natural daca simtit nevoia. Spalarea intensiva a pielii (timp de 10-20 min), distruge cele mai periculoase bacterii, ajuta la prevenirea multor boli de piele si accelereaza metabolismul pielii.

9. Purificarea aerului
Mod de folosire: Inchideti usile si ferestrile incaperii. Porniti igienizatorul si lasati-l sa functioneze pentru 30 de minute, apoi opriti-l. Deschideti usile si ferestrele incaperii pentru 15 minute. 
Ozonul poate indeparta mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor si ale altor materiale de constructie. De asemenea, poate indeparta substante chimice toxice, gaze nocive precum monoxidul de carbon sau fumul provenit din arderi incomplete.

Specificaţii tehnice:
Debit OZON: > 200 mg./h.
Putere pompă: >2 l./min.
Presiune lucru pompă: 0.015-0.02 Mpa.
Metodă generare OZON: Descărcări CORONA (Tub OZON)
Resursa aer: Aerul ambiental
Alimentare: AC220-240V
Timer: Max. 59 min.
Timp de funcţionare maxim 30 min. cu pauză de 60 minute.
Greutate: 650 g.
Cablu alimentare :1,5 m. cu ştecher
Carcasa: Plastic
Accessorii: 2 seturi furtunuri & difuzoare speciale

Caracteristici:
1. Consum redus de energie (12W) cu producţie ridicată de OZON.
2. Design compact cu pompă de aer inclusă.
3. Timer digital intern : 6 min. 18 min. 30 min..
4. Se livrează cu două seturi de furtunuri şi difuzoare speciale.
5. Performanţe şi durată de utilizare ridicate.
Ozonul (O3) este un foarte puternic agent oxidant natural. Poate elimina bacteriile, virusurile si alte microorganisme prin procesul de oxidare, ce distruge structura membranei acestora. Ozonul dizolvat in apa este chiar mai eficace. Apa, alimentele si ustensilele tratate cu ozon devin compet lipsite de substante daunatoare. Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.