TIENS Pieptene - Dispozitiv pentru reglarea tensiunii Mărește

TIENS Pieptene - Dispozitiv pentru reglarea tensiunii

Aparatul pentru echilibrarea tensiunii trateaza bolile printr-o metoda naturala speciala, fiindu-i acordate 8 premii la expozitii internationale de inventica din S.U.A., Franta, Elvetia si Singapore.

More details

0,00 lei

Informații

  Aparatul poate fi folosit dupa spalarea parului sau dupa baie, circuitele electrice nu se vor deteriora. (Indicatorul va fi adesea luminos daca in aparat este apa, va aparea normal atunci cind este uscat.) Produs creditat de Comitetul pentru Protectia Consumatorului

  Aparatul pentru echilibrarea tensiunii trateaza bolile printr-o metoda naturala speciala, fiindu-i acordate 8 premii la expozitii internationale de inventica din S.U.A., Franta, Elvetia si Singapore.

Structura si numele aparatului
   Aparatul pentru reducerea tensiunii arteriale (ABPR) este alcatuit din dinti de metal destinati tratamentului, din circuite electrice VIC, un maner metalic si o carcasa.

Mecanismul de tratare
   Aparatul este fabricat pe baza unei tehnologii avansate, avand ca surse de realizare atat descoperirile biologice moderne cat si doctrina meridianelor din teoria medicala chineza.

1. Structura aparatului si efectele sale, bazate pe teoria medicala biologica
  Teoria bioelectricitatii poate fi utilizata pentru a controla hipertensiunea. Ce este bioelectricitatea? In Tau Hai, acest concept se refera la fenomenele electrice care se produc in corpul vital. In lumea naturala, bioelectricitatea exista in toate corpurile vii, inclusiv in cel uman. De aceea, s-au dezvoltat metode de diagnosticare, care au in vedere detectarea functiilor fizice si patologice legate de inima si creier, cum ar fi electrocardiograma si encefalograma. De ce tratam hipertensiunea cu bioelectricitate? Recent, o noua descoperire a stiintei medicale a demonstrat ca exista o relate stransa intre bioelectricitate si hipertensiune. In prefaza hipertensiva si faza episodica apare o miscare anormala a ionului din membrana celulei (potential patologic), urmata de urmatoarele simptome: scaderea miscarii fluxului sanguin, spasmul arteriolelor, cresterea rezistentei vaselor de sange, ceea ce duce in final la cresterea tensiunii (vezi tab.l). In timp ce aparatul de decompresiune este utilizat si conectat la corpul uman, circuitul sau electric VIC, poate activa circuitele biologice din corpul uman (numite motoare electrice sau motoare interne), regland direct potentialul patologic al celulei musculare arteriale, indepartand spasmul arterial, intarind faza de respingere de pe suprafata globulei rosii pentru a reduce vascozitatea magnetica a sangelui si scazand rezistenta vaselor de sange si a fluxului sanguin, aducandu-le astfel in faza de integrare corespunzatoare. De asemenea, curata si indeparteaza colesterolul si grasimea neutra depusa pe tunica intima a arterelor, ceea ce are ca rezultat curatirea vaselor de sange. In consecinta, se observa ca aparatul nu doar scade tensiunea arteriala la un moment dat, dar mentine o tensiune buna, pentru o perioada lunga de timp.
   Aparatul asigura efecte ideale pentru ca este prevazut cu 3 grupe de 21 dinti, avand un unghi INTERPOL. Dupa ce aparatul este conectat la corpul uman, el aduce curenti biologici slabi, ca o antena satelit care primeste semnale atenuate de la satelitul existent in spatiu. Fiind transportat prin intermediul dintilor, circuitul VIC este promovat, iar curentii slabi sunt stocati si transformati, fiind apoi emisi de varful dintilor, pentru a stimula circuitul biologic inchis din corpul uman, care regleaza apoi potentialul patologic al celulei, ducand in final la rezultatul asteptat, respectiv scaderea tensiunii (cu alte cuvinte, activeaza potentialul uman).

2.  Suportul oferit de modernizarile in materie, aparute ca urmare a cercetarii doctrinei meridianelor
  Meridian este numele generic al trans- spigmo si net- spigmo. Trans inseamna calea, net inseamna reteaua, "trans-spigmo se afla adanc in muschi si nu poate fi simtit", ceea ce "este la suprafata si poate fi simtit cu usurinta este net-spigmo". Inca din 1950, cand meridianele au fost studiate cu ajutorul bioelectricitatii, s-a ajuns la concluzia ca bioelectricitatea poate fi transportata pe trasee. Curentul si potentialul poate fi condus prin piele, fara curent strain. Punctele (reteaua) conducatoare de electricitate, care au proprietati de conducere a electricitatii mai bune si mai puternice, corespund punctelor de acupunctura. Recent, s-a dovedit printr-o tehnica experimentala avansata (fotografierea electronilor pozitivi), ca meridianul are rezistenta scazuta la curent pe parcursul trans. Astfel, mai multe elemente nutritive pot fi transportate din vasul de sange la celula, determinand astfel un metabolism mai bun. Daca privim corpul uman ca pe o masinarie in care tesuturile joaca rolul unor parti componente, meridianul este doar trecerea dintre parti (nefiind o parte in sine). Meridianele din corpurile sanatoase sunt ca o rejta de trafic fara blocaje. Din contra, daca meridianele sunt tulburate din punct de vedere fiziologic, ca si o trecere intre parti care nu mai este lubrefiata, devind astfel rigida, se produce imbolnavirea. Asa cum este prezentat in "Meridianul interior Hongti" meridianele stau la baza aparitiei, formarii si tratamentului bolii. De aceea, curatirea meridianelor reprezinta cea mai buna baza de tratament, iar deblocarea meridianului este scopul final al tratamentului si al protectiei sanatatii in medicina traditionala chineza.
  Acest principiu este preluat de decompresiometru, care asigura tratamentul cu bioelectricitate si curata meridianele,  reducand,  in acelasi timp,  presiunea sangelui.

Observatii clinice
  Aparatul a fost verificat in spitalele din Beijing, Shanghai, Guanzhou, Lisoning, Changchun, Hebel, Japonia, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu, unde s-a constatat ca, dupa 3-5 minute de tratament, este eficient pentru pacientii hipertensivi; descresterea tensiunii arteriale este prezentata in figura alaturata.

Figura:    kPa        mmHg     tensiune sistolica, tensiune diastolica
                0
                1              0                            1,3 kpa
                2             10                           (9,75 mmHg)
                3             20
                4             30

   In alopecie si alopecia areata, pacientul trebuie sa se trateze de 3 ori, cate 3 minute de fiecare data, cu 20-30 de pieptanaturi pe minut, pentru a obtine efecte bune. In decurs de 5 minute,  instrumentul poate usura durerea locala, prin anumite metode.

Daca utilizati acest aparat mereu, sanatatea va fi intotdeauna de partea dvs.

Comportamentul aparatului
Produsul este proiectat de Gao Jiajun, care a castigat 8 premii Internationale in inventii si tehnologie si care a aplicat teoria medicala biologica pentru a trata hipertensiunea. In comparatie cu alte metode de tratare, acest aparat prezinta urmatoarele avantaje:

1.   ocupa  un  volum  mic
  Diametrul aparatului nu depaseste 10 cm, poate fi finut cu o mana, adultii si persoanele in varsta pot sa-1 utilizeze, fara a avea nevoie de ajutor.

2.   are greutate mica
  Aparatul poate fi usor transportat, nu da stari proaste in timpul tratamentului, durata de viata a aparatului tine pana cand dintii folositi la tratament se uzeaza.

3.   are caracteristici exprimate de cei 5
   Aparatul nu are camp magnetic, nu are surse de energie straine, nu are led de conectare, nu distorsioneaza punctele de acupunctura; datorita contactului mare cu corpul uman, el poate acoperi punctele de acupunctura in vederea tratamentului; odata ce este pus in functiune nu este necesar ajutorul din partea celorlalti, nu are limita de timp, poate fi utilizat liber, iar eficienta sa se poate constata imediat.

4.   decompresie in decurs de 3 minute
   In prima faza, tensiunea este redusa in 3-5 minute. Utilizarea sa duce la evitarea efectelor secundare.

5. functia de reglare merge in doua directii
  Aparatul este eficient in decompresii, precum si in imbunatatirea hipotensiunii, mentine tensiunea in limita valorilor normale.

6.   imbunatateste rapid alopecia si alopecia areata
  Utilizarea indelungata poate controla alopecia si alopecia areata. La persoanele de varsta tanara si mijlocie poate stimula cresterea parului, parul alb redevenind negru. Conform feed-backului primit de la mii de pacienfi tratati in clinica, aparatul este eficient in cazul hipertensiunii, alopeciei si durerilor de cap, doar daca este folosit in mod continuu. In acelasi timp, aparatul poate preveni caderea parului, stimuleaza circuitul sanguin, imbunatateste hranirea parului care ajuta la cresterea acestuia.

Nota: in cazul necrozei foliculei din firul de par,  aparatul nu este eficient.

7.   este un produs necesar pentru sanatate si pentru imbunatatirea starii de fericire
  Aparatul poate stimula circulatia sangelui in creier, studentii care il folosesc benficiaza de reducerea electronilor pozitivi din creier,  este calmant, reintareste  anamneza si imunitatea. La persoanele tinere si de varsta mijlocie, utilizarea instrumentului poate preveni hipertensiunea si bolile vaselor de sange din creier si inima, elimina durerile de cap si tensiunea provocata de telefoanele mobile. De asemenea, protejeaza sanatatea si frumusetea.

Metoda de utilizare a aparatului de decompresie

1.   Aparatul reduce hipertensiunea
  Pentru a descreste hipertensiunea, aparatul de decompresie este folosit in urmatoarele 4 metode de tratament. Se sugereaza masurarea tensiunii inainte de utilizarea aparatului. Dupa tratament, luati o pauza de 10 minute si masurati din nou tensiunea pentru a putea face o comparatie. In general, tensiunea poate descreste cu 10-30mmHg, ramanand stabila dupa 15-20 de utilizari.

 Nota: Nu vorbiti in timp ce folositi aparatul si masurati tensiunea, pentru a evita obtinerea unor rezultate needificatoare.

(1) Metoda de decompresie a capului
Aparatul   este prevazut cu   21 de dinti pentru tratament. Cand intra in contact cu corpul, nu este nevoie sa cautati punctele de acupunctura, prin metoda asigurata folosita, el poate acoperi aceste puncte de acupunctura,  obtinand rezultate mai bune.

 Folosirea aparatului:
  (atunci cand folositi aparatul, trebuie sa aveti mainile curate, cel mai bine, ar fi sa le spalati inainte de utilizare).
   Tineti inelul metalic al instrumentului cu o singura mana, lasati dintii de tratament sa intre in contact cu pielea capului, si asa cum ne pieptanam parul, miscati-1 in sus si in jos, de 20-30 de ori pe minut, de 2-3 ori pe zi, 3-5 minute odata.
  Continuand sa utilizati aparatul, cel putin de 3 ori pe zi, tensiunea poate descreste cu 10-30 mmHg.

(2) Metoda de folosire a aparatului cu dona maini
  Tineti inelul metalic cu mana cu degetele rasfirate, punand varful degetelor celeilate maini pe varfurile dintilor si tineti in contact strans timp de 3-5 minute, cel putin de 3 ori pe zi.
Aceasta metoda poate echilibra dereglarea potentiala din peretele celulei prin directionarea electrica produsa de circuitul VIC pentru a relaxa spasmul arterial, ducand la marirea vaselor de sange si la micsorarea tensiunii arteriale.

(3) Metoda de decompresie prin plasarea aparatului pe inima
 Tineti inelul metalic cu o mana, puneti dintii acestuia pe pielea din zona inimii, cel putin de 3 ori pe zi, timp de 3-5 minute odata. Metoda este folositoare pentru pacientii care au atat tensiune arteriala cat si alte boli, cum ar fi angina pectorala, sufocari, boli de inima coronariene. Dupa ce aparatul a fost pus pe locul inimii, circuitul inchis va indeparta spasmul arterial coronarian, va reduce incarcatura inimii si va usura simptomele. Folositi aparatul timp indelungat, pentru a obtine efecte bune.

(4) Metoda de plasare a aparatului pe incheietura
Tineti cu o mana inelul metalic, plasand dintii pe punctul de acupunctura Neiguan, de pe incheietura, timp de 3-5 minute. (Neiguang se afla intre doua tendoane, pe partea palmei spre brat, la 2 inch chinezesti de incheietura).
  Metoda se poate folosi la pacientii care prezinta hipertensiune, angina cardiaca si tahicardie.

Indicatie de oprire a medicamentelor
  Dupa utilizarea ABPR, pacientul cu hipertensiune arteriala poate sa opreasca administrarea medicamentelor, conform stadiului bolii (usoara sau grea). Metoda de oprire a medicatiei, se face la bolnavii hipertensivi stadiul I, care utilizeaza ABPR timp de 2-3 saptamani, deoarece tensiunea sangelui devine stabila si intra intr-o faza normala, putandu-se opri administrarea medicamentelor hipotensoare in mod gradat. La pacientii cu hipertensiune arteriala stadiul II, la inceput se va trece la reducerea cantitativa a medicamentelor. Dupa ce aparatul ABPR este utilizat timp de 5-7 saptamani, hipertensiunea poate fi controlata.

  Medicamentele pot fi oprite la indicatia medicului, odata ce tensiunea s-a stabilizat, dupa o anumita perioada de timp. Pacientii cu hipertensiune arteriala stadiul III, vor folosi aparatul timp de 7-9 saptamini, dupa care tensiunea se va reduce la nivelul normal. Cantitatea de medicamente se va reduce treptat, dupa care medicatia poate fi oprita la indicatia medicului.

Nota: Pacientii care iau medicamente timp indelungat, vor reduce cantitatea de medicamente in mod gradat, mat intai reducand medicamentele din punct de vedere cantitativ, iar apoi din punct de vedere al intervalului de administrare.

2. Oprirea caderii parului
  In timpul tratamentului hipertensiunii arteriale prin aplicarea aparatului pe cap, prin miscari de pieptanare pe meridian, stimularea ajunge prin meridian in intregul corp, revigorand si punand sangele in miscare, echilibrind yin-ul si yang -ul, hranind corpul si indepartand boala. Astfel, este stimulata imunitatea, scopul pentru care a fost proiectat aparatul fiind atins, respectiv vindecarea bolilor, inclusiv celor care apar la cap. De asemenea, se asigura sanatatea si se atinge o longevitate cat mai buna. In urma unor observatii clinice, s-a constatat ca in afara de scaderea tensiunii si mentinerea unei tensiuni arteriale stabile, aparatul vindeca chelia seboreica, alopecia areata, stimuleaza cresterea parului, ducand la inegrirea acestuia, protejeaza parul si intareste anamneza. Metoda pieptanarii tine sub control chelia si alopecia areata.

Modul de utilizare a aparatului:
  Tineti cu o mana inelul metalic al instrumentului, pieptanati jumatatea capului cu dintii destinati pentru tratament (conform imaginii), considerand centrul capului drept centru al operatiunii, de sus in jos, de la stanga la dreapta, apoi de la mijlocul fruntii veti pieptana aceasta zona in acelasi mod, repetand de mai mult de 10 ori. Pieptanati partea rarnasa, pornind din Baihui, de-a lungul zonei Parietooccipitala, in acelasi mod, tot mai mult de 10 ori. Asigurati un contact profund cu dintii vindecatori in zona Luhui I, zona Bensheng 2 (ambele laturi) timp de 3 minute, cu mai multa forta, cu o frecventa de 20-30 de ori pe minut. Exceptand pieptanatul desupra zonei de acupunctura, aparatul poate fi folosit si in zona cu par alb, in zonele fara par si in zona cu alopecie.

Observatie:
  (1) Pieptanati cel putin de 3 ori pe zi, cu cat pieptanati mai mult, cu atat veti obtine rezultate mai bune (barbatii vor avea rezultate mai rapide decat femeile, deoarece parul acestora este mai scurt si ca atare, mai usor de pieptanat).
  (2) Nu folositi aparatul cu forta, pentru a nu rani pielea capului.
  (3) Poate creste par negru daca mancati alimente de culoare neagra, cum ar fi susan negru, nuci, tangle de mare si medlar. Persoanele care beau apa mai multa vor pierde par mai putin.

Reguli obisnuite referitoare la par: daca in timpul pieptanatului sau a spalatului se pierd 30-100 de fire de par este vorba de un proces normal, pierderea a mai mult de 100 de fire de par denota aparitia unei tulburari.

3. Tratati durerea de cap si limpeziti mintea
In cazul durerilor de cap si a ametelilor cauzate de stresul unei munci grele si de stresul nervos, de radiatiile electromagnetice (telefoane mobile si computer), vom obtine rezultate eficiente dupa 3-5 minute de utilizare. Pentru studenti si masteranzi, decompresiometrul va limpezi mintea si va stimula inteligenta.

Observatie: la persoanele normale, durerile de cap si ametelile cauzate de radiatiile provenite de la telefoanele mobile si computer, pot ft indepartate, pieptanand capul cu aparatul,  la 2 minute dupa utilizarea aparatelor precizate mai sus.

Modul de operare: Apucati inelul metalic al aparatului, pieptanati capul de-a lungul liniei mediane, de 20-30 de ori, dintii de tratare vor intra in contact cu pielea capului. Eficienta operatiunii se va vedea dupa 3-5 minute de la utilizare.

4. Relaxeaza durerile locale
Metoda locala de masaj: In multe tari, practica medicala a demonstrat ca aparatul este eficient pentru usurarea durerilor asociate, a celor de dinti, de stomac, a durerilor de spate, a periartritei umarului, a pietrei la rinichi, a pancreatitei.

Modul de operare: Apucati inelul metalic cu o mana, puneti dintii de tratare aproape de zona dureroasa si masati pielea in sensul acelor de ceasornic. Daca exista o alta persoana care sa ajute, aceasta trebuie sa tina pacientul cu o mana si instrumentul cu cealalta mana (asigurand un circuit inchis), care va fi eficient dupa 3-5 minute de la utilizare. Este eficienta zgarierea pielii pe plan local sau in cele doua parti ale coloanei vertebrale.

5.  Utilizarea aparatului in scop de frumusete
Metoda: apucati dintii de tratare cu o mana si masati fata cu inelul metalic mai neted, de cel putin 3 ori pe zi, de 30 de ori odata.

  In decurs de 28 de zile, aceasta metoda indeparteaza celulele moarte si reduce ridurile. Persoanele normale nu trebuie sa se teama de decompresie, atunci cand utilizeaza aparatul. Acesta mentine echilibrul de bioelectricitate, care stabilizeaza tensiunea.

Observatii privitoare la utilizarea aparatului:
-  in timpul utilizarii aparatului si a tratamentului, pacientul trebuie sa fie calm.
-  circuitul electric are o eficienta mai mare in mediu cald, deoarece in acest caz vasele de sange de la suprafata corpului se destind mai usor si glandele sudoripare sunt deschise.
-  daca la anumiti pacienti tratamentul nu produce vindecari, este bine sa se procedeze la  spalarea mainilor inainte de utilizare, in verderea cresterii conductivitatii electrice.
-  atunci cand tensiunea a ajuns la un nivel normal iar pierderea parului este controlata, utilizati ABPR odata pe zi, cate 3 minute de fiecare data, cu o frecventa de 20-30 de ori pe minut.
-  atunci cand corpul uman intra in contact cu ABPR, indicatorul devine luminos, ceea ce inseamna ca circuitele electrice interioare sunt bune; cand circuitul electric este deteriorat, indicatorul nu este aprins. Daca nu utilizati aparatul un timp mai indelungat este mai bine sa scoateti bateria, pentru a evita scurgerea acesteia.

Simptome de tratare si protectie a sanatatii
  Initial, decompresiometrul a fost proiectat sa trateze hipertensiunea. Dupa utilizara sa la grupuri mari de oameni, s-a dovedit ca aparatul are si alte functii, cum ar fi cele legate de indepartarea durerilor de cap si a ametelilor, de previnirea si imbunatatirea paraliziei cerebrale si a bolilor coronariene, de tratarea alopeciei seboreice, a alopeciei areata, de usxirarea durerilor locale, de limpezirea mintii, de imbunatatirea circulatiei sangelui din cutia craniana si de revigorarea anamnezei la persoanelor normale si mai putin normale.

Pastrarea si depozitarea aparatului:
-  daca aparatul este utilizat timp indelungat, pe manerul metalic si pe dintii de tratare se va depune sebum, murdarie si praf. Acestea se pot indeparta cu o carpa imbibata cu alcool sau detergent.
-  in timpul utilizarii, nu dezasamblati ABPR, pentru a evita deteriorarea acestuia,
ceea ce ar putea provoaca o proasta functionare.
-  nu tineti ABPR la temperaturi inalte sau expus la soare.
-  preveniti impactul dur al aparatului cu alte obiecte, cum ar fi in cazul in care acesta ar cadea sau ar fi aruncat.