Fat Sport Expert Mărește

Fat Sport Expert

Fat Sport Expert de la Tianshi Tiens - Expertul dumneavoastra in remodelare corporala. Fat Sport Expert va ajuta sa scapati de kilogramele in plus, sa aveti o silueta da invidiat si o piele sanatoasa cu un aspect neted si elastic.

More details

2 180,08 lei

Informații

Are urmatoarele functii de baza:

1. un cip inteligent si foarte puternic, capabil sa elaboreze un program corespunzator oricarui tip de silueta si, folosind o abordare stiintifica si rationala, sa stabileasca periodicitatea si durata exercitiilor.

2. recomandarile vocale, emise la momentul potrivit, ii confera aparatului de masaj o fateta umana si grijulie. Un blocnotes electronic va nota toate succesele obtinute pe perioada utilizarii aparatului.

3. aplicarea tehnologiei unice de unde extra lungi ofera un rezultat rapid si eficient in procesul de imbunatatire a calitatii pielii.

4. magnetii curativi foarte puternici, in combinatie cu tehnologia de unde extra lungi, contribuie la imbunatatirea microcirculatiei, sporeste activitatea celulelor pielii si confera pielii un aspect neted, elastic si frumos;

5. contribuie la reducerea depunerilor adipoase din zona abdomenului, precum si celor din alte zone;

6. contribuie la eliminarea celulitei si restabileste tenul pielii, conferindu-i o culoare sanatoasa;

7. ofera posibilitatea de a regla individual timpul de lucru si intensitatea aparatului de masaj, ceea ce automat va exclude supraobosirea;

8. indicii afisati pe ecranul digital ajuta la obtinerea unei siluete frumoase;

9. stocheaza 4 grupuri de indici individuali, care pot fi oricand modificate la necesitate.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.