Reduceri! TIENS Cafea cu multivitamine si minerale Mărește

TIENS Cafea cu Cordyceps

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 4 CUTII, BENEFICIATI DE 10% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT

More details

61,00 lei

Informații

Forma de prezentare: cutie cu 12 plicuri x 15g = 180 g

Cafea și Cordyceps - energie fără limite! Cordycafe are o compoziție unică, fiind îmbogățită cu extract de Cordyceps, pentru a oferi iubitorilor de cafea un spectru cât mai larg de beneficii pentru sănătate.

Cafeaua poate fi considerată un aliment complet. O singură ceașcă conține:

  • 11% din doza zilnică recomandată (DZR) de riboflavină (vitamina B2)
  • 6% DZR de acid pantotenic (vitamina B5)
  • 3% DZR de mangan și potasiu
  • 2% DZR pentru niacină (vitamina B3)
  • magneziu

BENEFICII

Acțiune antioxidantă

Cafeaua este foarte bogată în antioxidanți (probabil cea mai bogată sursă prezentă în alimentația de tip occidental) ce protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Principalul antioxidant din bobul de cafea este acidul clorogenic, recunoscut pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate.

Consumul moderat de cafea (aprox. două cești pe zi) susține ehilibrul intern al organismului, asigură un aport de substanțe nutritive la nivel celular și conferă energie.

Adjuvant în controlul greutății

Studiile au demonstrat că prin consumul de cafeină, rata metabolismului bazal crește cu 3 până la 11%. Cafeina se numără printre puținii compuși chimici naturali care ajută la arderea caloriilor. Așadar, consumați CordyCafe și "topiți" caloriile!

Efect energizant

Efectul energizant resimțit după consumul unei cești de CordyCafe se datorează cristalelor de cafeină, de numai 41 de microni - atât de mici și totuși atât de energizante!

După ce ați savurat o ceașcă de cafea, durează doar zece minute pentru a simți efectul cafeinei - de aceea, CordyCafe este un energizant cu efect rapid!

Performanțe îmbunătățite

Cafeina crește producția de adrenalină, hormon cu rol în metabolizarea depozitelor adipoase din țesuturi.

Consumul de cafeină, înainte de efectuarea exercițiilor fizice, stimulează organismul să ardă mai rapid lipidele, rezultatul fiind sporirea performanțelor fizice. CordyCafe, cafeaua celor cu performanțe de top!

Mod de administrare: continutul plicului se dizolva si se amesteca in 150-200 ml de apa fierbinte (70-80 C). A se consuma de doua ori pe zi, continutul unui plic.