Tiens Vision Mărește

Tiens Vision

Tiens Vision este un complex esențial de vitamine, minerale, antioxidanți și extracte vegetale ce acționează la nivel ocular. Formula produsului este îmbogățită cu extract din fructe de goji, cultivate și consumate în mod tradițional în China.

More details

152,60 lei

Informații

Formă de prezentare: Flacon cu 30 tablete x 650 mg / tabletă = 19,5 g

A se consuma 1 tabletă pe zi, după masă, cu un pahar cu apă.

Tiens Vision este un complex esențial de vitamine, minerale, antioxidanți și extracte vegetale ce acționează la nivel ocular. Formula produsului este îmbogățită cu extract din fructe de goji, cultivate și consumate în mod tradițional în China.

Fructele de goji sunt cea mai bogată sursă naturală cunoscută de zeaxantină, un antioxidant carotenoid foarte puternic, care protejează ochii și previne degenerescența maculară senilă. Sunt o sursa importanta de vitaminele A, C, B1, B3 si B6, cat si de minerale, antioxidanti si fibre. Fructele de goji ajuta la imbunatatirea acuitatii vizuale nocturne si la protejarea tesuturilor oculare impotriva actiunii radicalilor liberi. 

Craitele din Tiens Vision sunt o sursa bogata de luteina, este un antioxidant prezent in tesutul ocular. Extractul din florile de craite ajuta la reglarea tensiunii intraoculare si a circulatiei sanguine la nivelul retinei, pentru a favoriza diminuarea oboselii oculare. Totodata, imbunatateste viteza de adaptare vizuala la variatii de intensitate si culoare ale luminii si protejeaza vederea la persoanele care folosesc foarte mult calculatorul si la toti cei care isi suprasolicita ochii. 

TIENS Vision conține extracte din afine  care se remarca prin continutul bogat in antocianine. Acestea sunt flavonoide importante pentru protectia solara si mentin sanatatea ochilor. Un alt ingredient important din compozitia acestui produs Tiens este betacarotenul, care actioneaza eficient asupra protejarii ochilor impotriva radiatiilor ultraviolete. , surse excepționale de luteină și betacaroten, substanțe cu rol de susținere a funcționării optime a ochilor.

Recomandări:
- Prevenirea degenerescenței maculare senile
- Vedere slabă nocturnă (nictalopie) și diurnă (hemeralopie)
- Pentru orice tip de disconfort ocular, precum roșeața sau sindromul ochiului uscat
- Suprasolicitarea vederii prin natura profesiei - piloți, controlori de trafic, șoferi, radiologi, operatori calculator
- Persoanelor care petrec mult timp în fața computerului sau televizorului
- Pasionaților de lectură

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.