Reduceri! Aprotie Organics - Cremă de mâini Mărește

Aprotie Organics - Crema de maini

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

Stoc epuizat

47,04 lei

-30%

67,20 lei

Informații

Cantitate netă: 50 g

Crema de mâini din gama Aprotie Organics conţine în exclusivitate ingrediente naturale, de origine 100% vegetală, riguros selectate din toate zonele lumii. Are un parfum discret, se aplică uşor și conferă un efect plăcut de energizare a pielii. Formula sa specială hidratează în profunzime și previne eficient apariţia zonelor aspre sau a crăpăturilor. Combate efectele factorilor externi nocivi, precum razele ultraviolete, oferind protecție completă pielii mâinilor.

Produsele din gama Aprotie Organics au la baza formulelor speciale apa de flori de portocal cultivat organic, ca înlocuitor al apei, oferind astfel pielii o infuzie de vitamine şi minerale ideale pentru îngrijirea cosmetică. Îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii, facilitând penetrarea ingredientelor active în profunzime. Datorită puternicelor proprietăți de oxido-reducere, elimină radicalii liberi şi îmbunătăţesc elasticitatea cutanată.

 
Gama Aprotie Organics include produse cosmetice ce respectă criteriile ecologice și de siguranță, pornind de la principiul potrivit căruia respectarea mediului este o condiţie prioritară pentru un stil de viaţă împlinit şi sănătos.
 
Ingredientele folosite sunt 100% de origine naturală, delicate cu pielea şi obţinute prin ecotehnologii cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele deţin prestigioasele certificate ECOCERT. Fondată în Franţa, în 1991, ECOCERT a devenit cea mai importantă şi extinsă organizaţie internaţională de certificare a produselor organice. Sediul său central se află în Franţa, iar inspecţiile sunt efectuate în peste 80 de ţări.
Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist