Reduceri! Aprotie Organics - Lapte hidratant Mărește

Aprotie Organics - Lapte hidratant

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

136,61 lei

-30%

195,16 lei

Informații

Cantitate netă: 30 g

Produsele din gama Aprotie Organics au la baza formulelor speciale apa de flori de portocal cultivat organic, ca înlocuitor al apei, oferind astfel pielii o infuzie de vitamine şi minerale ideale pentru îngrijirea cosmetică. Îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii, facilitând penetrarea ingredientelor active în profunzime. Datorită puternicelor proprietăți de oxido-reducere, elimină radicalii liberi şi îmbunătăţesc elasticitatea cutanată. Hidrateaza intensiv si are efct anti-imbatranire, stimuleza productia de colagen si regenerarea celulara cutanata.

 
Gama Aprotie Organics include produse cosmetice ce respectă criteriile ecologice ș i de siguranță, pornind de la principiul potrivit căruia respectarea mediului este o condiţie prioritară pentru un stil de viaţă împlinit şi sănătos.
 
Ingredientele folosite sunt 100% de origine naturală, delicate cu pielea şi obţinute prin ecotehnologii cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele deţin prestigioasele certificate ECOCERT. Fondată în Franţa, în 1991, ECOCERT a devenit cea mai importantă şi extinsă organizaţie internaţională de certificare a produselor organice. Sediul său central se află în Franţa, iar inspecţiile sunt efectuate în peste 80 de ţări.
Mod de folosire:
Aplicati doua doze  pe fat si pe gat in prealabil demachiate, apoi masati delicat.
Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist