Reduceri! Aprotie Organics - Lapte hidratant Mărește

Aprotie Organics - Lapte hidratant

Formula laptelui hidratant conţine plante medicinale sălbatice, culese din regiunea franceză Bretania, adaptate condiţiilor aspre de mediu. Produsul are proprietăţi hidratante şi antiîmbătrânire, acţionând prin stimularea producţiei de colagen şi, datorită beneficiilor similare vitaminei C, favorizează regenerarea pielii. 

More details

136,61 lei

-30%

195,16 lei

Informații

Cantitate netă: 30 g

Produsele din gama Aprotie Organics au la baza formulelor speciale apa de flori de portocal cultivat organic, ca înlocuitor al apei, oferind astfel pielii o infuzie de vitamine şi minerale ideale pentru îngrijirea cosmetică. Îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii, facilitând penetrarea ingredientelor active în profunzime. Datorită puternicelor proprietăți de oxido-reducere, elimină radicalii liberi şi îmbunătăţesc elasticitatea cutanată. Hidrateaza intensiv si are efct anti-imbatranire, stimuleza productia de colagen si regenerarea celulara cutanata.

 
Gama Aprotie Organics include produse cosmetice ce respectă criteriile ecologice ș i de siguranță, pornind de la principiul potrivit căruia respectarea mediului este o condiţie prioritară pentru un stil de viaţă împlinit şi sănătos.
 
Ingredientele folosite sunt 100% de origine naturală, delicate cu pielea şi obţinute prin ecotehnologii cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele deţin prestigioasele certificate ECOCERT. Fondată în Franţa, în 1991, ECOCERT a devenit cea mai importantă şi extinsă organizaţie internaţională de certificare a produselor organice. Sediul său central se află în Franţa, iar inspecţiile sunt efectuate în peste 80 de ţări.
Mod de folosire:
Aplicati doua doze  pe fat si pe gat in prealabil demachiate, apoi masati delicat.
Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist