Reduceri! Aprotie Organics - Spumă de curățare Mărește

Aprotie Organics - Spuma de curatare

Spuma de curăţare are o formulă delicată, care îndepărtează eficient murdăria şi sebumul. Pompa recipientului dozează în mod optim produsul, care formează o spumă fină pe ten. Datorită extractului de cimbru organic, produsul are o acţiune antibacteriană eficientă şi menţine tenul curat. Hidratează în profunzime şi catifelează pielea, oferind o senzaţie de confort.

More details

125,43 lei

-15%

147,56 lei

Informații

Cantitate netă: 150 ml

Produsele din gama Aprotie Organics au la baza formulelor speciale apa de flori de portocal cultivat organic, ca înlocuitor al apei, oferind astfel pielii o infuzie de vitamine şi minerale ideale pentru îngrijirea cosmetică. Îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii, facilitând penetrarea ingredientelor active în profunzime. Datorită puternicelor proprietăți de oxido-reducere, elimină radicalii liberi şi îmbunătăţesc elasticitatea cutanată.

Curata eficient si hidrateaza in profunzime in acelasi timp, catifeleaza tenul oferind o senzatie de confort. Efect delicat de exfoliere. Desi are o formula delicata spuma indeparteaza eficient murdaria si sebumul. Extractul de cimbru organic cu actiune antibacteriana permanenta, mentine tenul curat o perioada indelungata.

Gama Aprotie Organics include produse cosmetice ce respectă criteriile ecologice și de siguranță, pornind de la principiul potrivit căruia respectarea mediului este o condiţie prioritară pentru un stil de viaţă împlinit şi sănătos.
 
Ingredientele folosite sunt 100% de origine naturală, delicate cu pielea şi obţinute prin ecotehnologii cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele deţin prestigioasele certificate ECOCERT. Fondată în Franţa, în 1991, ECOCERT a devenit cea mai importantă şi extinsă organizaţie internaţională de certificare a produselor organice. Sediul său central se află în Franţa, iar inspecţiile sunt efectuate în peste 80 de ţări.
Mod de folosire:
Apasati capacul recipientului pentru a doza canitatea necesara de spuma. Aplicati spuma pe fata si gat, in prealabil umezita, apoi clatiti cu apa calduta.
Aplicati apoi Serul Tonifiant si Laptele Hidratant Aprotie Organics.
Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist