Reduceri! Aprotie Organics - Ulei demachiant Mărește

Aprotie Organics - Ulei demachiant

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

103,29 lei

-30%

147,56 lei

Informații

Cantitate netă: 150 ml

Produsele din gama Aprotie Organics au la baza formulelor speciale apa de flori de portocal cultivat organic, ca înlocuitor al apei, oferind astfel pielii o infuzie de vitamine şi minerale ideale pentru îngrijirea cosmetică. Îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii, facilitând penetrarea ingredientelor active în profunzime. Datorită puternicelor proprietăți de oxido-reducere, elimină radicalii liberi şi îmbunătăţesc elasticitatea cutanată.

Uleiul demachiant curata piele in profunzime si reface nivelul de hidratare.Produsul este absorbit rapid, elimina eficient impuritatile si machiajul, ofera prospetime si catifelare, ffind recomandat si pentru tenul sensibil.

 
Gama Aprotie Organics include produse cosmetice ce respectă criteriile ecologice și de siguranță, pornind de la principiul potrivit căruia respectarea mediului este o condiţie prioritară pentru un stil de viaţă împlinit şi sănătos.
 
Ingredientele folosite sunt 100% de origine naturală, delicate cu pielea şi obţinute prin ecotehnologii cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele deţin prestigioasele certificate ECOCERT. Fondată în Franţa, în 1991, ECOCERT a devenit cea mai importantă şi extinsă organizaţie internaţională de certificare a produselor organice. Sediul său central se află în Franţa, iar inspecţiile sunt efectuate în peste 80 de ţări.
Formula cu un continut ridicat de ulei organic. Ingrediente foarte eficiente in curatarea tenului. Puternic efect de hidratare.
Mod de folosire:
Pulverizati 3-4 doze de ulei pe pielea uscata, masati fata si gatul in intregime, apoi clatiti cu apa din abundenta.
Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist