Aprotie Organics - Ser tonifiant Mărește

Aprotie Organics - Ser tonifiant

Serul tonifiant are o textură bogată şi hidratează pielea în profunzime. Apa din muguri de portocal şi extractele vegetale organice, obținute după o străveche reţetă japoneză, conferă pielii fermitate şi un aspect întinerit. În completare, extractul din tărâţe de orez inhibă apariţia petelor pigmentare, iar substanțele active din apa de vânătă favorizează producţia de colagen.

More details

195,16 lei

Informații

Cantitate netă: 180 ml

Produsele din gama Aprotie Organics au la baza formulelor speciale apa de flori de portocal cultivat organic, ca înlocuitor al apei, oferind astfel pielii o infuzie de vitamine şi minerale ideale pentru îngrijirea cosmetică. Îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii, facilitând penetrarea ingredientelor active în profunzime. Datorită puternicelor proprietăți de oxido-reducere, elimină radicalii liberi şi îmbunătăţesc elasticitatea cutanată.

Apa din flori de portocal si extracte vegetale organice, folosite conform unei stravechi rete japoneze, confera tenului fermitate si un aspect intinerit.

In completare, extractul de tarate de orez inhiba aparitia petelor pigmentare, iar substantele active din apa de vanata stimuleaza productia de colagen.

 
Gama Aprotie Organics include produse cosmetice ce respectă criteriile ecologice ș i de siguranță, pornind de la principiul potrivit căruia respectarea mediului este o condiţie prioritară pentru un stil de viaţă împlinit şi sănătos.
 
Ingredientele folosite sunt 100% de origine naturală, delicate cu pielea şi obţinute prin ecotehnologii cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele deţin prestigioasele certificate ECOCERT. Fondată în Franţa, în 1991, ECOCERT a devenit cea mai importantă şi extinsă organizaţie internaţională de certificare a produselor organice. Sediul său central se află în Franţa, iar inspecţiile sunt efectuate în peste 80 de ţări.
Mod de folosire:
Aplicati serul pe fata si pe gat, apoi masati delicat.
Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist