TIENS Dubla-Celuloza, tablete Mărește

TIENS Dubla Celuloza, tablete

Mentinerea intestinelor intr-o stare optima de sanatate este cea mai buna cale de a feri celulele organismului de toxicitate, degradare si epuizare. Fara digestie, absorbtie  si eliminare, organismul moare. Acest canal, de la gura pana la anus, este calea prin care sunt introduse in organism energia.

More details

Stoc epuizat

91,56 lei

Informații

Forma de prezentare: flacon cu 70 tablete

Dubla Celuloza - reglarea problemelor de colon

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, creat din doua tipuri de celuloza - celuloza din porumb (insolubila) si poliglucozan (solubila). Produs destinat suplimentarii necesarului zilnic de celuloza comestibila.
Mentinerea intestinelor intr-o stare optima de sanatate este cea mai buna cale de a feri celulele organismului de toxicitate, degradare si epuizare. Fara digestie, absorbtie si eliminare, organismul moare. Acest canal, de la gura pana la anus, este calea prin care sunt introduse in organism energia dar si componentele chimice din alimente. Incepand cu colonul se deschide calea de evacuare prin care sunt eliminate deseurile.

Tractul gastro-intestinal este principalul canal digestiv, in care se produce descompunerea alimentelor ingerate in energie si materiale plastice, de constructie si reziduuri. Dupa ce hrana a fost digerata, ea va fi absorbita prin intermediul vilozitatilor. Miliardele de celule din care este format organismul, depind de asimilarea corecta a substantelor nutritive si de evacuarea reziduurilor.

Asimilarea corespunzatoare a substantelor nutritive la nivel celular este blocata de deseurile retinute in intestine, precum si de depunerile existente pe peretii acestora. Aceasta situatie duce la formarea toxinelor si la acumularea unei materii cleioase la nivel intestinal, care provoaca inflamatii si contribuie la degradarea vilozitatilor peretilor intestinali. Intestinul nu va mai reusi sa absoarba substantele nutritive de care are nevoie, si, mai mult decat atat, el va absorbi o parte din substantele nocive in stare de putrefactie si le va integra in circuitul sangvin. Astfel organismul se va autointoxica, provocand aparitia diferitor boli ale sangelui in primul rand si ale organelor interne, boli de sistem etc.

Compozitie:

fibre hidrosolubile (poliglucoza), fibre nesolubile (fibre de porumb), praf de gherghin, indulcitor natural.

O caracteristica dezastruoasa a alimentelor prelucrate termic, industrial, este absenta fibrelor celulozice, care, desi nu sunt absorbite, ci doar trec nemodificate prin intestine, sunt insa esentiale pentru sanatatea colonului si modularea valorilor glicemiei.

De exemplu, alimentatia chinezului obisnuit, a fost intotdeauna bogata in fibre, iar sistemul digestiv, care depinde de acest element, functioneaza bine. In plus, fibrele din alimentatie leaga colesterolul si ajuta la eliminarea lui din corp. De asemenea fibrele ajuta la prevenirea bolilor cardiace, a hipertensiunii, obezitatii, diabetului si nu in ultima instanta, a cancerului de colon.

Absenta fibrelor este rezultatul consumului de alimente rafinate, ducand inevitabil la urmatoarele consecinte:

 • obezitate: fibrele nu aduc un aport caloric organismului si prin urmare nu genereaza obezitate. Mai mult chiar, ele pot impiedica organismul sa absoarba nediferentiat grasimile din alimente, eliminandu-le, asa cum apa unui rau duce nisipul la vale. In lipsa fibrelor, toate grasimile ingerate raman in corp, ducand la obezitate si hipertensiune;
 • constipatie: fibrele stimuleaza excretia, deoarece absorb apa, facand ca scaunul sa fie moale si sa treaca mai usor prin intestinul gros. Absenta fibrelor duce la staza alimentelor in intestin, incetinind excretia si ducand la constipatie;
 • afectiuni coronariene: fibrele pot impiedica intrarea colesterolului in sange si depunerea lui pe peretii vaselor, inhiband absorbtia lui chiar din intestin. Prin urmare lipsa de fibre mareste riscul de aparitie a afectiunilor coronariene induse de colesterol;
 • cancer de colon: intrucat fibrele pot accelera trecerea si evacuarea potentialilor agenti cancerigeni prin intestinul gros, ele reduc riscul stationarii acestora in colon si aparitia tumorilor maligne locale;
 • diabet: lipsa de fibre din alimentatie deregleaza secretia insulinei de catre pancreas. Aceasta duce la excesul de zahar din sistemul circulator;
 • diverticulita: constipatia care rezulta din lipsa fibrelor duce la aparitia unor rupturi ale peretelui intestinului gros, prin eforturile repetate de evacuare, provocand hemoroizi, diverticulita.

Cercetatorii au descoperit ca reziduurile aglomerate in corp mai mult de 2 zile, genereaza toxine, care provoaca multe tipuri de afectiuni, cum ar fi: insomnie, impotenta, indigestie, depresie etc.

Functionarea proasta a sistemului de excretie poate declansa o intoxicatie in lant a diferitelor organe si sisteme: ficat, rinichi, plamani, sistemul limfatic, sistemul circulator s.a. De exemplu, daca ficatul va fi deteriorat de disfunctia sau de inactivitatea intestinelor, sangele va fi poluat. Astfel, substantele nocive din sangele poluat, pot ajunge in toate organele si sistemele corpului uman, afectand in lant functionarea lor. Durerile de cap, de exemplu, pot fi cauzate de sangele intoxicat care alimenteaza creierul. Prin urmare, atunci cand apar, ganditi-va la intestine, la ceea ce ati mancat atunci sau pana atunci si nu tratati capul inutil! Medicii chinezi verifica intotdeauna istoricul bolilor pacientilor in special acele aspecte care tin de excretie, inainte de a pune diagnosticul si de a prescrie remedii.

Pentru ca scaunul sa fie in permanenta moale si regulat, trebuie sa-i oferim organismului o mare cantitate de alimente bogate in fibre.

Celuloza dubla elimina din intestine bacteriile daunatoare si toxinele, scade absorbtia de zahar, grasimi si colesterol, combate senzatia de foame, stimuleaza miscarea peristaltica, mareste volumul excrementelor care devin moi, se produce o defecatie usoara, restabileste vilozitatile si microflora intestinala.

Celuloza dubla este indicata in:

 • constipatii cronice;
 • noduli hemoroidali, fisuri anale;
 • disbacterioza de orice tip;
 • diabet;
 • impiedica formarea pietrelor in vezica biliara;
 • micsorarea surplusului de greutate;
 • programe de purificare a intestinelor;
 • profilaxia si tratamentul formatiunilor maligne ale intestinului, ale tumorilor altor organe si tesuturi, tumori ale glandei mamare;
 • profilaxia si tratamentul disfunctiilor ovarelor, sindromului premenstrual;
 • profilaxia si tratamentul dilatarii varicoase ale venelor, tromboflebitelor si ulcerelor;
 • dureri de cap;
 • dezintoxicarea in diferite forme de intoxicatie.

Mod de administrare:

Prima saptamana: 1 pastila de celuloza dubla, de 2 ori pe zi, intre orele 5-7 meridianul colonului si 13-15 meridianul intestinului subtire.
A doua, a treia si a patra saptamana, se iau 3 pastile pe zi de celuloza dubla:
-1 pastila, intre orele 5-7 dimineata, (meridianul colonului),
-1 pastila, intre orele 13-15 (meridianul intestinului subtire),
-1 pastila, intre orele 21-23 (meridianul triplului incalzitor).

Se consuma lichide dupa urmatoarea formula:
greutatea corpului impartita la 20 = numarul de litri de apa care trebuie bauti pe zi.