Reduceri! Perna ergonomica Mărește

Perna ergonomica

Perna ergonomica Tiens cu forma ei speciala asigura zonei cervicale o sustinere ideala, astfel incat elimina presiunea asupra vertebrelor cervicale si durerilor asociate cu pozitiile incorecte de somn

More details

1 080,00 lei

-10%

1 200,00 lei

Informații

Perna ergonomica Tiens este fabricata din "perle" de lana, are proprieteti elastice ce nu permit deformarea pernei, iar sferele din bumbac asigura o ventilatie optima, ce elimina eficient umezeala, permit uscarea pernei rapid dupa spalare si evita in timp formarea mirosurilor neplacute. Perna are proprietati antialergice.

Un somn de calitate asigura o stare buna de sanatate, Somnul este o starea fiziologica esentiala pentru redobandirea capacitatii de functionare optima a organismului. Creierul are nevoie de repaus pentru a putea procesa cantitatea de informatii primita in timpul zilei. In acelasi timp corpul se regenereaza si se detoxifica in timpul somnului, reface structurile musculare si tisulare si secreta hormoni indispensabili pentru o buna functionare. Emotiile, reactiile si starea generala de sanatate ne sunt influentate direct de calitatea somnului, iar un somn de calitate imbunatateste capacitatiile intelectuale si viteza de reactie.

Lipsa unui somn de calitate duce la hipertensiune arteriala, boli cardiace, nevrozitate sau alte  dereglari fizice.

În medie, ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind. De aceea este foarte important să alegem o pernă potrivită, care să asigure susținerea adecvată a părții superioare a corpului în timpul somnului, facilitând destinderea întregului organism. Unul dintre inamicii unui somn sănătos este presiunea la nivelul coloanei cervicale. Perna TIENS cu proprietăți bioenergetice ajută la echilibrarea câmpului magnetic biologic al corpului, îmbunătățește calitatea somnului, induce o relaxare profundă și un somn odihnitor, asigurându-ne energia necesară unei vieți active.

DESCRIERE
Potrivit Medicinei Tradiționale Chineze, somnul este cea mai la îndemână metodă de menținere a sănătății și asigurare a longevității corpului, nemaivorbind că este și cea mai puțin costisitoare. Medicina vestică valorizează de asemenea somnul, recunoscându-l drept nevoie de bază a organismului uman, esențial atât pentru sănătatea corpului, cât și a minții.

În timpul somnului corpul se regenerează, iar lipsa lui are efecte negative atât asupra stării de sănătate și vitalitate, cât și asupra modului în care arătăm. Una dintre principalele funcții ale somnului este aceea de „resetare” a activității sistemului nervos central. În această perioadă de repaus creierul se „reface”, repară orice „avarie” și memorează noile informații dobândite peste zi. Prin urmare, somnul este un proces de curățare a creierului, și de activare a diferitelor mecanisme biochimice responsabile cu memoria pe termen lung.

De asemenea, somnul stimulează funcționarea sistemului imunitar și secreția anumitor hormoni, precum hormonul de creștere. Potrivit Medicinei Tradiționale Chineze, pe timpul somnului organismul se detoxifică prin acțiunea sistemului limfatic, a ficatului, plămânilor și a intestinului gros. Etapele eliminării toxinelor se desfășoară între orele 21:00 și 07:00, în cicluri de câte două ore, fiind de dorit ca în timpul acestor procese somnul să nu fie perturbat, altminteri toxinele nu vor fi eliminate în totalitate, fapt ce se va reflecta în modul în care ne simțim.

Perna cu proprietăți bioenergetice TIENS este concepută astfel încât să ofere un sprijin ideal al coloanei cervicale, fiind realizată din bumbac perlat foarte fin, ce nu permite deformarea acesteia. Datorită elasticității bumbacului, perna oferă gâtului o susținere solidă fără a pune presiune pe zona vertebrelor cervicale, eliminând astfel încordarea gâtului cauzată de greutatea capului și a gâtului. Datorită câmpului magnetic, razelor infraroșii și a ionilor negativi, perna stimulează oxigenarea celulelor și a circulației sangvine la nivel cerebral. Somnul pe perna TIENS cu proprietăți bioenergetice vă echilibrează câmpul bio-magnetic al organismului, elimină oboseala, și îmbunătățește durata și calitatea somnului.

STRUCTURA PERNEI
Material antibacterian – asigură un mediu curat și fără acarieni în timpul odihnei

Perna cu proprietăți bioenergetice este fabricată din material antibacterian impregnat cu turmalină, având certificat de conformitate SGS. Materialul limitează în mod eficient dezvoltarea bacteriilor și nu conține formaldehide.

Jad – efect calmant, reduce stările de nervozitate sau anxietate

Jadul acționează asupra meridianelor sistemului nervos, facilitând relaxarea celulelor creierului. Are efect calmant în cazul stărilor de nervozitate.

Ametist – sedativ natural

Ametistul facilitează deblocarea meridianelor colaterale și îmbunătățește calitatea somnului, fiind foarte recomandat în insomnii.

Ioni negativi, raze infraroșii și “stele energetice” TIENS la nivelul gâtului

Razele stimulează circulația și microcirculația sangvină, accelerează regenerarea celulară și elimină disconfortul de la nivelul gâtului.

Ionii negativi au funcție antibacteriană, distrug acarienii, igienizează aerul și contribuie, de asemenea, la buna circulație a sângelui, înlăturarea oboselii, relaxarea musculaturii gâtului și a umerilor.

Rețea de particule – material hipoalergenic ce permite circulația aerului

Rețeaua de particule este realizată din fibre colorate, cu densitate uniformă și permeabilitate ridicată, foarte rezistente, din poliester; are proprietăți hipoalergenice. În plus, materialul se asortează perfect cu țesătura jacard, conferind pernei, nu numai utilitate, ci și un aspect foarte plăcut.

Spumă EPE (bumbac perlat) – ușoară și rezistentă la presiune exterioară

Bumbacul perlat este un material ușor, moale și cu o bună funcție de amortizare, fapt ce conferă o susținere ideală zonei cervicale. Astfel, bumbacul perlat elimină presiunea la nivelul gâtului și reduce durerile asociate cu pozițiile incorecte de somn.

BENEFICII
Perna cu proprietăți bioenergetice TIENS:

Asigură susținerea corespunzătoare a vertebrelor cervicale
Îmbunătățește calitatea somnului
Reduce starea de oboseală și stările de nervozitate
Stimulează circulația sangvină
Stimulează sistemul imunitar și secreția de hormoni

Tiens detine secretul unui somn linistit!

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist