Patura cu proprietăţi bioenergetice

TIENS - Pătură cu proprietăţi bioenergetice, dublă (2,00 x 2,20 m) (emisii de raze infrarosii lungi destinate odihnei: energie fotonica, energia undelor infrarosii lungi, ioni negativi)

More details

1 713,60 lei

-10%

1 904,00 lei

Informații

TIENS - Pătură cu proprietăţi bioenergetice, dublă (2,20 x 2,00 m) (emisii de raze infrarosii lungi destinate odihnei: energie fotonica, energia undelor infrarosii lungi, ioni negativi)

În secolul 21, cele mai avansate cercetãri din domeniul produselor pentru îngrijirea sãnãtãtii se axeazã pe prevenirea aparitiei bolilor, astfel încât oamenii sã nu mai ajungã sã dezvolte afectiuni ce genereazã durere si disconfort - acest demers este temelia responsabilitãtii noastre. Fata de saltea cu emisii de raze infrarosii lungi face parte dintr-o gamã complet nouã de accesorii destinate odihnei, cu multiple functiuni, efectele benefice ale acestora fiind complete: îmbunãtãtirea calitãtii somnului, încãrcare energeticã, refacerea completã a corpului în timpul odihnei.

Principiul stiintific al accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei
Acestea reprezintã o nouã generatie de accesorii high-tech destinate odihnei, create ca urmare a colaborãrii dintre Institutul de Cercetãri si Inginerie Geneticã JES din Japonia, Universitatea Politehnicã din Tianjin si Compania Tianshi. Este vorba despre un nou tip de fibrã multi-functionalã fabricatã prin tehnologii foarte avansate. Materialul contine macromolecule polimerizate emitente de raze infrarosii lungi si ioni negativi, cu efecte benefice asupra sãnãtãtii.

Pentru persoanele sãnãtoase
Aceste produse ajutã la pãstrarea unei bune stãri de sãnãtate, obtinerea unui somn odihnitor, stimularea tonusului general, obtinerea unor efecte benefice la nivelul sãnãtãtii pielii.

Rezultatele testãrilor stiintifice ale accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei
Rezultatele testelor efectuate de Centrul de Testare Stiintificã din China si de Centrul Medical National de Analize Biologice: emisivitatea energiei fotonice a fibrelor emitente de raze infrarosii lungi este de 92%, rata bacteriostaticã finalã este peste 90%, iar numãrul de ioni negativi generat este de 2.000 unitãti/cm³.

Patentul inventiei
Accesoriile Tianshi cu emisii de raze infrarosii, pentru odihnã, au obtinut certificatul de identificare ca produse destinate îngrijirii sãnãtãtii si patentul national al inventiei: ZL98103486.6. Codul de clasificare internationalã este D06M11/36.


Caracteristicile accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei

  • Energia fotonicã.
  • Este acel tip de energie la care lungimea de undã este similarã cu cea emisã de energia vitalã a corpului, energie ce penetreazã celula umanã. 
  • Energia fotonicã: actioneazã benefic asupra principalelor pãrti ale corpului, stimuleazã metabolismul, întãreste imunitatea si asigurã un ritm circadian sãnãtos.

Energia undelor infrarosii lungi

  1. Aceastã energie poate îmbunãtãti circulatia sângelui eliberând raze infrarosii lungi, cu lungimi de undã de 8-15 microni, pentru o calitate a sângelui si oxigenare mai bune la nivelul întregului corp. 
  2. În cadrul testelor efectuate de Institutul de Stiinte Medicale din China, fluxul micro-circulator s-a îmbunãtãtit cu 95% dupã 20 de minute. 


Ionii negativi
Materialul numit "Toromalin" din compozitia fibrei produce ioni negativi în jurul capului. Acestia pãtrund în sânge prin piele si prin aparatul respirator si pot avea un efect de recalibrare a functiei cerebrale si nervoase, de îmbunãtãtire a aportului de sânge la nivelul creierului si inimii, de înlãturare a oboselii, de purificare a aerului în jurul corpului, de îmbunãtãtire a calitãtii odihnei si de prevenire a diferite afectiuni.

Plãcut si confortabil
Fibrele folosite la realizarea acestora sunt moi, confortabile, cu texturã mãtãsoasã, cu efecte antisudorifice si deodorante.


Curatã si igienicã
Fetele pentru saltea traditionale nu sunt usor de curãtat sau uscat, adunând în interior bacterii si acarieni. Umplutura produselor Tianshi este alcãtuitã din fibre speciale, testate la Centrul Medical National de Analize Biologice, rata bacteriostaticã fiind de 89%. Materialul este simplu de curãtat si foarte igienic.

Design modern

  1. Vechea generatie de accesorii pentru odihnã se concentra foarte mult asupra beneficiilor aduse sãnãtãtii, fãrã a acorda atentie detaliilor estetice.
  2. Noile produse au un material de calitate, confortabil, plãcut. Mai mult, fata de saltea face parte dintr-o gamã de produse destinate unui somn sãnãtos, alãturi de perna multifunctionalã cu energie fotonicã TIENS.


Recomandãri pentru persoanele cu probleme de sãnãtate
În timp, se pot constata efecte benefice împotriva unor afectiuni precum:insomniehipertensiune arterialaateroscleroza cerebrala, gastrita cronica,bronsita cronica, reumatism si artrita reumatoida, dureri la nivelul gâtului, umerilor, spatelui sau membrelor inferioare, prurit cutanat, intoleranta la frig.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist