Purificator de apă pe baza de ioni de hidrogen

Purificator de apă pe baza de ioni de hidrogen

More details

3 332,00 lei

-30%

4 760,00 lei

Informații

Apa este esențială vieții și reprezintă aproximativ 60 - 70% din greutatea unui adult. Toate sistemele și procesele organismului sunt dependente de apă, începând cu detoxifierea și finalizând cu digestia. Purificatorul TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de ultimă generație, care generează mase de hidrogen gazos (H2) ce se dispersează în apă. Consumul de apă bogată în hidrogen are multiple beneficii asupra întregului organism, foarte important fiind efectul de neutralizare a acțiunii nocive a radicalilor liberi ai oxigenului.

Ionii de Hidrogen au rol antoxidant. H2 este cel mai mic element si cea mai usoara molecula astfel încât difuzează ușor în compartimente subcelulare neutralizand radicali liberi de oxigen periculosi astfel protejeaza ADN-ul și ARN-ul de la stresul oxidativ.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Purificatorul de apă TIENS pe bază de ioni de hidrogen, echipat cu un microcomputer inteligent cu cip de control, amplifică circuitul electric şi reţeaua electrolitică din titan şi aur alb. Furnizează electricitate la ambele capete ale plăcii de electrod, producând electroliza apei pentru a o îmbogăți cu hidrogen. TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de dimensiuni reduse, versatil, cu design elegant și o funcție specială ce conferă apei lumini colorate în timpul purificării.

Hidrogenul gazos sau hidrogenul molecular diatomic are formula chimică H2. Este cel mai ușor element din univers, fapt ce îi conferă o biodisponibilitate celulară crescută. Hidrogenul molecular se dispersează rapid şi profund în toate celulele organismului și mitocondrii, putând străbate cu ușurință bariera hematoencefalică.
În corp, hidrogenul funcționează ca un antioxidant, care protejează celulele de stresul oxidativ și ADN-ul, împiedicând apariția inflamațiilor și multiplicarea necontrolată a celulelor și fortifică sistemul imunitar. Hidrogenul este 863 de ori mai puternic decât coenzima Q10, de 290 decât catehinele, de 221 decât polifenolii şi de 176 de ori mai eficient decât vitamina C.

Din păcate, hidrogenul care intră în compoziția apei nu este foarte accesibil celulelor organismului, deoarece hidrogenul "liber" (moleculele de hidrogen nedependente de alte molecule) este relativ rar şi, fiind un gaz ușor, se evaporă repede.
Principalul beneficiu al apei hidrogenate este de a furniza celulelor corpului moleculele de hidrogen atât de benefice. Hidrogenul are o sarcină electrică neutră, penetrează rapid membranele biologice și ajunge la toate celulele, acționând ca un antioxidant. Consumând apă purificată și hidrogenată cu TIENS Hyper-H Health Cup vei asigura organismului hidrogen sub formă de electroni liberi ce intră în reacție cu radicalii liberi ai oxigenului, neutralizându-le efectul. Apa bogată în hidrogen ajută organismul să funcționeze mai eficient.

ACŢIUNE
Beneficiile apei hidrogenate cu ajutorul Purificatorului TIENS de apă pe bază de ioni de hidrogen:
- elimină toxinele din organism și menține sănătatea pielii
- acționează ca un puternic antioxidant, ce protejează celulele de stresul oxidativ
- fortifică sistemul de apărarea naturală a organismului

Activează propriile enzime puternice ale corpului tau
H2 declanseaza activarea enzimelor antioxidante suplimentare, cum ar fi glutationul și alte proteine ​​ de protecție pentru celule.

 Ionii de H2 ar putea îmbunătăți funcțiile de semnalizare ale celulelor și asigură efecte anti-inflamatorii, anti-alergice si anti-apoptotice (anti moarte celulară ). Antioxidantul activ din apa ionizata este  hidrogen molecular dizolvat (H2)

În 2010, un articol  publicat în „Free Radical Research”, a declarat; „Nu este o supraestimare a spune că impactul hidrogenului asupra medicinei terapeutice si preventive ar putea fi enorm în viitor”. Din moment ce articolul a fost publicat, au existat peste 200 de articole evaluate de colegi publicate, care se concentrează pe aproximativ 80 de tipuri de boli, și care ajung la concluzia ca hidrogenul pare să aibă un efect benefic.

Apa care conține  H2 hidrogen molecular dizolvat neutralizează numai radicalii liberi care sunt direct toxici pentru celule și nu au un rol biologic important de semnalizare celulară. Prin urmare , apa ionizata alcalina, cu o saturație buna de molecule de hydrogen diatomic. pare a fi alegerea ideala de antioxidant

Beneficii terapeutice in peste 130 de boli

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist