Reduceri! TIENS  DICHO - detergent pentru fructe si legume Mărește

TIENS DICHO - detergent pentru fructe si legume si vase

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

36,00 lei

-25%

48,00 lei

Informații

Tiens - detergent pentru fructe si legume DICHO are un puternic efect de curãtare. Aceasta formula este „durã” cu murdãria, dar prietenoasã cu organismul si delicatã cu mediul înconjurãtor.
Ajutã la îndepãrtarea pesticidelor, metalelor grele, bacteriilor si germenilor de pe suprafata fructelor si legumelor, fãrã a penetra coaja acestora.Formula performantã a produsului degreseazã si înlãturã eficient resturile uscate de pe veselã, este gentilã cu pielea, usor de clãtit si nu lasã urme.

CARACTERISTICI:


    - FÃRÃ REZIDUURI
 Pe parcursul unui ciclu de dezvoltare, fructele si legumele sunt supuse mai multor serii de tratamente chimice, efectuate prin stropire. Atât substantele chimice utilizate în agricultura modernã, cât si bacteriile si germenii de pe suprafata fructelor si legumelor sunt foarte periculoase pentru organism si dificil de îndepãrtat prin spãlarea obisnuitã, doar cu apã. DiCHO este un detergent special, ecologic, conceput pentru a asigura eliminarea reziduurilor si germenilor de pe suprafata fructelor si legumelor.


    - GENTIL SI DELICAT
Ori de câte ori suntem nevoiti sã utilizãm un detergent, pielea mâinilor este predispusã la uscare. Detergentul DiCHO pentru fructe, legume si veselã are în compozitia sa extract din ulei de nucã de cocos, ce calmeazã si hidrateazã pielea mâinilor. Mai mult, produsul nu contine alchil-benzeni sau fosfati, substante cu puternic efect iritant.


    - FORMULÃ CONCENTRATÃ, PRET CONVENABIL
 Diluati formula concentratã a detergentului DiCHO cu apã în proportie de 1:5 (detergent:apã). Un litru de detergent concentrat DiCHO este echivalent, din punct de vedere al concentratiei, cu 12 sticle de 0,5 litri de detergent obisnuit. Se pun câteva picãturi din solutia de detergent pe un buret, se spalã fructele, legumele sau vesela, dupã care se clãtesc cu apã din abundentã. De asemenea, este deosebit de util si pentru spãlarea suprafetelor de tãiat (blaturi de lucru, tocãtoare), înainte si dupã pregãtirea produselor proaspete.

Concentratie
 Un litru de DiCHO detergent este echivalent cu 6 litri de detergent obisinut pentru fructe si legume.

 Puneti câteva picãturi de detergent DiCHO într-un bol si spãlati fructele si legumele în solutia respectivã. Clãtiti apoi cu apã curatã din abundentã. Pesticidele, metalele grele, bacteriile si germenii vor fi îndepãrtate de pe suprafata fructelor si legumelor, acestea fiind complet igienizate înainte de a fi consumate în stare crudã sau gãtitã. Detergentul se clãteste cu usurintã si nu modificã proprietãtile organoleptice ale fructelor si legumelor.

Precomandari privind spalarea veselei:

■ OBIECTE DIN STICLĂ
Pentru curăţarea obiectelor din sticlă folosiţi o perie moale pentru spălare delicată. Pentru îndepărtarea petelor dificile precum cele de ceai, lăsaţi obiectul din sticlă să se înmoaie în detergent pentru câteva minute, apoi curăţaţi delicat pata cu un burete exfoliant moale.
■ VASE DIN PLASTIC
Pentru îndepărtarea reziduurilor de grăsime, care de regulă se impregnează adânc în vasele din plastic, se recomandă să lăsați vasele la înmuiat în soluţie lichidă cu detergent pentru 5 minute,
apoi frecați uşor şi clătiți cu apă din abundență. Pentru îndepărtarea petelor dificile provenite de la sosuri se recomandă înmuierea vasului în soluţie cu detergent timp de 4 ore, sau chiar peste noapte.
■ VASE CERAMICE
Se spală, în mod obişnuit, cu o cantitate mică de detergent DICHO, apoi se şterg.
■ OBIECTE DIN OŢEL INOXIDABIL
Este recomandat ca obiectele din oţel inoxidabil să fie spălate imediat după utilizare, pentru a preveni ca suprafaţa acestora să devină mată. După clătire nu lăsaţi obiectul să se usuce treptat pentru a evita apariția urmelor inestetice, ci ştergeţi-l cu o cârpă moale.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist