DiCHO  detergent pentru lenjerie intima Mărește

TIENS DICHO -detergent pentru lenjerie intima

DiCHO

DiCHO detergent pentru lenjerie intimă este special conceput pentru îndepărtarea petelor şi prevenirea dezvoltării bacteriilor. Formula sa delicată protejează atât fibrele ţesăturilor fine, cât şi pielea mâinilor, asigurând o protecţie corespunzătoare întregii familii

More details

Stoc epuizat

57,60 lei

Informații

DiCHO detergent pentru lenjerie intimă este special conceput pentru îndepărtarea petelor şi prevenirea dezvoltării bacteriilor. Formula sa delicată protejează atât fibrele ţesăturilor fine, cât şi pielea mâinilor, asigurând o protecţie corespunzătoare întregii familii. Conform unui studiu realizat de Charles Gerba, profesor de microbiologie la Universitatea din Arizona, o pereche de lenjerie intimă conţine aproximativ 0,1 grame de materii fecale, adică aproximativ 100 milioane de bacterii E. Coli. Chiar şi lenjeria intimă nouă poate fi contaminată cu diferiţi germeni patogeni. Lenjeria intimă murdară este un teren propice pentru dezvoltarea mai multor tipuri de microbi, fapt ce creşte riscurile apariției a numeroase probleme de sănătate. E. Coli, spre exemplu, este o bacterie ce face parte din flora intestinală normală însă, dacă aceasta infectează alte zone ale corpului, poate provoca afecțiuni grave. Contaminarea încrucişată (de la un obiect infectat către unul neinfectat) se poate produce cu uşurinţă cât timp obiectele vestimentare sunt depozitate la grămadă în coşul cu rufe pentru spălat.

Ingrediente principale

Enzime: agenti de curatare
Urmele de transpiraţie, sânge, urină sau excreții sunt dificil de îndepărtat întrucât toate conţin proteine. În cazul în care reziduurile nu sunt complet îndepărtate, petele rămase vor oxida şi deteriora țesăturile. De asemenea, acestea pot atrage alți paraziți (acarieni, molii) care accelerează distrugerea țesăturilor.

Caracteristicile produsului:

Eficient,inhiba dezvoltarea bacteriilor,delicat,protejeaza pielea

ANTIBACTERIAN ȘI ANTIINFLAMATOR Irgasan DP300 este un agent antibacterian şi antifungic, ce elimină bacteriile, mucegaiurile şi ciupercile parazite. Vizualizate la microscop, petele proteice au aspectul unui lanț, împletit pe toată lungimea sa cu fibrele ţesăturilor. După spălare, lenjeria va dobândi proprietăți antibacteriene pentru o perioadă îndelungată de timp. Totodată, Irgasan DP300 are proprietatea de a elimina mirosurile neplăcute din lenjerie. Proprietățile antiinflamatorii ale Irgasan DP 300 previn apariţia iritaţiilor la nivelul pielii.

Metoda de utilizare:

In 5 litri de apa calda (40 grade) se adauga 5 ml detergent,Lasati lenjeria timp de 5 minute ,apoi spalati manual si clatiti

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.