DiCHO detergent universal Mărește

TIENS DICHO - detergent universal

DiCHO detergent universal este un produs de curăţare concentrat, cu o gamă largă de întrebuinţări. Poate îndepărta murdăria şi petele de pe orice suprafață lavabilă, inclusiv pardoseli, pereţi, gresie, faianţă, suprafeţe din sticlă, plastic, interiorul şi exteriorul autoturismului, îmbrăcăminte, precum şi alte articole de uz casnic.

STOC EPUIZAT!

More details

Stoc epuizat

57,60 lei

Informații

DiCHO detergent universal este un produs de curăţare concentrat, cu o gamă largă de întrebuinţări. Poate îndepărta murdăria şi petele de pe orice suprafață lavabilă, inclusiv pardoseli, pereţi, gresie, faianţă, suprafeţe din sticlă, plastic, interiorul şi exteriorul autoturismului, îmbrăcăminte, precum şi alte articole de uz casnic.


Caracteristicile produsului:
Eficacitate excepțională – poate curăţa murdăria de pe orice suprafață lavabilă
Curăţare impecabilă – nu lasă urme de reziduuri, fiind alegerea ideală, atât pentru familia dumneavoastră, cât şi mediul înconjurător
Efect antibacterian
După clătire, suprafeţele rămân curate, proaspete, fără urme de detergent
Conţine extract din ulei de nucă de cocos, ce calmează şi hidratează pielea mâinilor
Nu conţine alchil-benzeni sau fosfați, substanțe cu puternic efect iritant, este biodegradabil şi ecologic
Formulă concentrată, mai multă putere de curățare pentru fiecare flacon de produs
Parfum proaspăt, revigorant

 

Ingrediente si utiliari:
Alchil-poliglucozidele (APG) reprezintă noua generaţie de surfactanți (agenți tensioactivi) ecologici. Aceştia sunt compuşi de înaltă performanţă, non-iritanți, lipsiţi de toxicitate, cu efect
antibacterian, obținuți din plante şi complet biodegradabili. Alchilpoliglucozidele şi-au câştigat popularitatea odată cu sporirea interesului public pentru substanţele chimice ecologice.

 

Metda de utilizare:

Suprafete dificil de curatat:
Pentru suprafeţe din lemn, ceramică, pereţi lavabili, interiorul şi exteriorul autoturismelor, precum şi pentru alte articole lavabile de uz casnic, se dizolvă 5 ml de DiCHO detergent universal într-un litru de apă. Se spală suprafeţele cu soluţia diluată, apoi se clăteşte cu apă
curată şi se usucă.

Indepartarea petelor:
Se aplică detergentul direct pe pată. Se freacă uşor, apoi se clăteşte cu apă curată. Este indicat pentru îndepărtarea din țesături a petelor de cafea, ceai, ulei, mâncare, urme de machiaj. Înainte de utilizare, testaţi rezistenţa culorilor țesăturii.Pentru eliminarea petelor din ţesătura canapelei, îndepărtați mai întâi praful, apoi frecaţi uşor pata de la conturul exterior spre interior cu o cantitate suficientă de DiCHO detergent universal. Nu folosiți detergent în exces.

Curatarea hainelor:
Adăugaţi 10 ml de DiCHO Detergent universal la un litru de apă. Spălaţi hainele cu soluţia obţinută, apoi clătiţi cu apă curată. Înainte de utilizare, testaţi rezistenţa culorilor țesăturii.

Metode speciale de curatare:
Diluaţi DiCHO detergent universal cu apă în proporţie de 1:8 (detergent:apă), apoi pulverizaţi pe pată şi ştergeţi cu o lavetă uscată.Gama de produse ecologice şi biodegradabile DiCHO în formulă concentrată se adresează nevoilor întregii familii, fiind obținută din derivați ai unor ingrediente naturale, pentru rezultate impecabile în curățare. Locuinţa şi lucrurile dragi dumneavoastră vor fi mai curate, mai sigure şi mai strălucitoare, contribuind totodată la păstrarea şi conservarea echilibrului natural al planetei.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.