DiCHO  detergent pentru vase Mărește

TIENS DICHO - detergent pentru bucatarie

DiCHO detergent pentru bucatarie în formulă concentrată, pentru o bucatarie impecabil de curată. 
Înlătură eficient grăsimea. Diluați formula concentrată a detergentului DiCHO cu apă în proporţie de 1:5 (detergent:apă). Un litru de DiCHO detergent concentrat este echivalent, din punct de vedere al concentrației, cu 12 sticle de 0,5 litri de detergent normal. 

More details

38,08 lei

Informații

DiCHO detergent pentru bucatarie în formulă concentrată, prevazut cu pulverizator, pentru aplicare economica si practica.

Datorită acizilor citrici, îndepărtează uşor grăsimea, petele şi depunerile de calciu de pe toate suprafeţele lavabile, chiar şi de pe cele greu de curăţat. Poate fi folosit la curăţarea obiectelor ceramice, plastice, laminate, emailate, din oţel inoxidabil sau pe orice altă suprafaţă lavabilă, împiedicând formarea peliculelor de apă dură şi lăsând suprafaţa strălucitoare. Acidul citric este un acid organic uşor care se găseşte în mai multe fructe, precum lămâi, limete, portocale, tangerine şi mure. 

Detergentul DiCHO pentru bucătărie are proprietăţi antibacteriene şi antiseptice datorită conţinutului de extract de ghimbir.

Nu necesită clătire, deoarece formula sa este bazată în mare parte pe ingrediente organice.

Gentil si delicat:

Ori de câte ori suntem nevoiţi să curatam suprafetele, pielea mâinilor este predispusă la uscare. DiCHO detergent pentru bucatarie are în compoziția sa extract din ulei de nucă de cocos, ce calmează şi hidratează pielea mâinilor. Mai mult, produsul nu conţine alchil-benzeni sau fosfați,
substanțe cu puternic efect iritant.

Formula concentrata pret convenabil:
Diluați formula concentrată a detergentului DiCHO cu apă în proporţie de 1:5 (detergent:apă). Un litru de DiCHO detergent concentrat este echivalent, din punct de vedere al concentrației, cu 12 sticle de 0,5 litri de detergent normal pentru vase. DICHO, nu doar un excelent detergent - o alegere eficientă şi convenabilă pentru tine şi locuinţa ta. Extractul de ghimbir conținut în formula unică a produsului îndepărtează mirosurile neplăcute, iar parfumul de citrice conferă un miros plăcut şi revigorant.