Pachet detoxifiere Mărește

Pachet detoxifiere

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

329,18 lei

Informații

Pachetul de detoifiere contine 1xChitosan, 1xSpirulina si 1xCeai Antilipemic (40 de plicuri). Produsele ajung pentru 30 de zile, cura indicata este de 90 de zile.

Chitosanul Tianshi (Tiens) este o fibra alimentara si joaca un rol important in digestie; pe langa facilitarea tranzitului alimentelor din stomac spre intestin, el ajuta la intarirea peretelui intestinal si accelereaza trecerea hranei prin intestine. Chitosanul se extrage din carapacea crabilor rosii.

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, obtinut din pulbere de spirulina deshidratata, ce ajuta la intarirea sistemului imunitar si cresterea rezistentei la hipoxie. Spirulina este o alga marina avand o varsta de peste 3,5 miliarde de ani. Ea creste in trei lacuri din lume: Ciad (Africa), in Lacul Tescoco (America de Sud) si in Lacul Chinhai (China). Spirulina se dezvolta intr-un mediu alcalin cu o valoare a Ph-ului de 9-11, unde nici un microb sau virus nu se poate dezvolta. Membrana celulara a spirulinei este o structura de aminoacizi. Spirulina Tianshi (Tiens) este completata cu miceliul fermentat al Cordicepsului, care-i sporeste efectul. La conferinta pentru alimentatie a Organizatiei Natiunilor Unite, spirulina Tianshi a primit denumirea de "Supra-aliment". Organizatia pentru Agricultura si Alimentatie (FAO) din cadrul ONU a declarat spirulina ca "suplimentul alimentar ideal pentru ingrijirea sanatatii", iar specialistii prezenti la prima editie a Forumului International despre Spirulina au declarat spirulina "Alimentul Intersecular". Compozitie: proteine, 60% - 70% ori mai mult decat in soia, de 3 ori mai mult decat in carnea de vita, 8 aminoacizi esentiali, vitamine : B1, B2, B6, B12, C, E, betacaroten, clorofila, seleniu, crom, minerale: Ca, Fe, Zn, Mg. Acizii linoleici, gamalinoleici stimuleaza dezvoltarea organismului si mentinerea functiilor sale, protejeaza peretii vaselor capilare, previn vatamarile datorate radiatiilor, stimuleaza secretia mamara, mentin permeabilitatea vaselor capilare de la nivelul pielii, scade riscul aderarii trombocitelor, creste viteza de descompunere a colesterolului, scade nivelul trigliceridelor, impiedica tromboflebita.

Ceaiul Antilipemic este un supliment alimentar realizat in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, cu rol in reglarea nivelului lipidelor din sange, la persoanele cu hiperlipidemie sau predispuse la aceasta boala. Ceaiul antilipemic Tianshi (Tiens) ajuta la stimularea, revigorarea si improspatarea mintii, a trupului si a sufletului si este deosebit de popular in China de foarte multe secole. Ceaiul antilipemic Tianshi Tiens este realizat din ingrediente foarte fine - 6 varietati de ceai verde, frunze de kinostema pentafolium, frunze de lotus, seminte de cassis torus si radacina de gentiana. Frunzele de ceai verde din ceaiul antilipemic nu sunt fermentate, ci sunt uscate cu grija. Aceasta modalitate foarte delicata de fabricare protejeaza vitaminele si mineralele deosebit de valoroase ale ceaiului antilipemic Tianshi (Tiens).

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist