Pachet pentru imunitate 2 Mărește

Pachet pentru imunitate

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

Pachetul contine:
3 cutii de Super calciu nutrtiv pentru copii
2 flacoane de Biozinc
1 flacon Spirulina
1 cutie de Cordiceps
Acest pachet beneficiaza de o reducere de 10% si transport gratuit.

More details

Ultimul produs in stoc

723,76 lei

Instead of 757,80 lei

Informații

Acest pachet este destinat copiilor.

Lupta impotriva virusurilor, bacteriilor sau a altor tipuri de germeni cauzatori de boli nu se sfarseste niciodata. Indiferent ca este iarna, vara, primavara sau toamna, sistemul imunitar al copilului are nevoie tot timpul de aliati nutritionali puternici, pregatiti sa faca fata cu succes agresorilor care atenteaza la sanatatea lui. Destul de des, copilul pune mana pe diverse obiecte, pe jos, iar unele virusuri pot rezista perioade indelungate pe aceste obiecte. De aceea puteti sa cresteti imuniatatea copiilor cu aceste produse, care va ajuta la cresterea imunitatii.

Super calciu nutrtiv pentru copii Deficitul de calciu la copii este caracterizat prin: oprirea cresterii si dezvoltarii, transpiratii nocturne abundente, intarzierea ridicarii si sustinerii capului, craniu tuguiat, agitatie in somn, lipsa apetitului, rahitism, picioare curbate.

Biozinc, este necesar pentru functionarea normala a sistemului imunitar si poate sa creasca numarul celulelor albe circulante (leucocitele) din fluxul sangvin. Leucocitele ajuta in lupta contra infectiilor, actionand ca prima linie de aparare contra "invadatorilor" straini. Deficitul de zinc deprima sistemul imunitar si afecteaza complexele mecanisme de aparare ale organismului.

Spirulina, oamenii  de stiinta au descoperit ca Spirulina stimuleaza nu doar sistemul imunitar,  ci  creste capacitatea organismului de a produce noi celule hematice. Astfel, sunt ameliorate functiile unor componente importante ale sistemului imunitar - celulele maduvei, celulele macrofage, celulele T, splina si timusul. Oamenii de stiinta japonezi au afirmat, in cele mai recente lucrari publicate, ca un extract unic din compoziĹŁia Spirulinei poate inhiba replicarea virusului HIV, a virusului herpetic, a celui gripal si a celui responsabil de parotidita si rubeola, fara a avea efecte adverse asupra organismului uman.

CordycepsSupliment alimentar realizat in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, pe baza de Cordiceps sinensis, destinat persoanelor ce doresc sa-si imbunatateasca functia imunitara prin cresterea capacitatii de autoaparare a organismului si reducerea starii de oboseala.
Recomandat persoanelor suprasolicitate sau celor care doresc sa isi imbunatateasca functia imunitara.

Acest pachet contine