Promotie patura energetica Mărește

Promotie patura energetica

La achizitia unei Paturi Bioenergetice primiti cadou un Dispozitivul de Masurare a Tensiunii Arteriale in valoare de 504 lei

More details

Stoc epuizat

1 713,16 lei

Informații

La achizitia unei Paturi Bioenergetice cadou un Dispozitivul de Masurare a Tensiunii Arteriale

Dispozitivul de Masurare a Tensiunii Arteriale de la Tianshi Tiens amelioreaza circulatia sanguina, microcirculatia, conditia peretilor vaselor sanguine, precum si reducere secretia rinichilor, astfel, se obtine o reglare a tensiunii arteriale si o ameliorare a functiilor creierului si ale ochilor.

Aparatul SF852 - Tensiometru electonic cu monitor si functia de scadere a tensiunii arteriale este conceput pe principiile acupuncturii traditionale chineze si realizat pe baza tehnologiilor celor mai recente, incorporand un microprocessor japonez.

Metoda de masurare: Se utilizeaza metoda oscilometrica de masurare, bratara aparatului se umfla automat si masoara variatiile tensiunii arteriale.
Metoda de tratament (scaderea tensiunii arteriale): Aparatul SF 852 poate echilibra bioelectricitatea corpului si rezulta stabilizarea tensiunii arteriale. Ultimele cercetari au aratat ca exista o stransa corelatie intre bioelectricitatea urechilor si alte parti ale corpului uman.
Cand oamenii sunt bolnavi, parametrii bioelectrici (rezistenta, potentialul si capacitatea electrica) pot varia pe zonele urechilor. Punctele de acupunctura situate pe spatele urechilor s-au dovedit ca au o stransa legatura cu hipertinsiunea arteriala. Stimularea periodica a acestor puncte cu impulsuri electrice de joasa frecventa ajuta la deblocarea canalelor energetice, conduce fluxul de sange, dilata vasele de sange, imbunatateste microcirculatia sanguina si in final, se echilibreaza si se stabilizeaza tensiunea arteriala.

Tensiometru -Aparatul SF 852 - microcomputer cu functie de reducere a tensiunii arteriale (Shen Fu), este conceput pe principiile acupuncturii traditionale chineze si realizat pe baza tehnologiilor celor mai recente, incorporand un microprocesor japonez. 
La tonometru - microcomputer automat de mana SF -852 se foloseste un reglator de curent ultramodern de propductie japoneza, care ajuta la reducerea tensiunii arteriale, astfel asigurand o combinare reusita dintre succesele tehnicii electronice moderne si cunostintele medicinii traditionale chinezesti - acupunctura si cauterizare (ChjenTzin).

Intr-un singur aparat SF 852 sunt incluse doua functii: cea de stabilire a indicilor tensiunii si cea de tratare a hipertensiunii. 
Tratamentul se efectueaza cu ajutorul impulsurilor electronice de mica frecventa, care stimuleaza periodic punctele de acupunctura (Er Bey Go, Nei Guan). Influenta asupra acestor puncte amelioreaza circulatia sanguina, microcirculatia, conditia peretilor vaselor sanguine, precum si reduce secretia rinichilor. Astfel, se obtine o reglare a tensiunii arteriale si o ameliorare a functiilor creierului si ale ochilor.

Aparatul stocheaza datele pentru 7 probe ale tensiunii arteriale si una medie a lor. 
Poseda functia de "cautare" , cu ajutorul careia se poate apela la informatia stocata anterior (probele tensiunii arteriale), ceea ce permite efectuarea unei analize a starii sanatatii pacientului. 
Poseda functia de "eliminare", cu ajutorul careia se pot elimina datele privind tensiunea arteriala stocate anterior. 
Are un ecran digital LCD si un panou de comanda comod, cu butoane. La necesitate se poate seta ora efectuarii tratamentului. 
Poseda functia de deconectare automata. Peste 2 minute dupa utilizare tonometrul - microcomputer se va deconecta automat

Patura cu proprietati bioenergetice

Pentru oamenii de știință, este încă un mister cauza pentru care corpul nostru are nevoie de o perioadă atât de lungă pentru odihnă și cum funcționează de fapt acest lucru. Cu toate acestea, toți sunt de acord cu faptul că oamenii au nevoie de somn pentru o sănătate optimă și o stare de bine. În acest timp, creierul nostru lucrează din greu – solidifică și consolidează amintirile și procesează o cantitate incredibilă de informații acumulate de-a lungul întregii zile. Un organism are nevoie de acest timp pentru a se reface și a se întineri, pentru a crește mușchi, pentru a repara țesuturi și pentru a produce hormoni valoroși. Somnul ne influențează emoțiile, reacțiile și starea bună de sănătate. După o noapte în care ați dormit bine, puteți gândi limpede, puteți reacționa rapid și sunteți într-o stare de spirit bună. Privarea de somn poate crește riscul privind hipertensiunea arterială și bolile de inimă.

Potrivit Medicinei Tradiționale Chineze, perioada somnului este interacțiunea dintre Yin și Yang la care se adaugă un spirit de bază – Shen.

Somnul este considerat a fi o componentă importantă pentru menținerea echilibrului dintre Yin și Yang la nivelul corpului. Perioadele zilnice și sezoniere din natură au o influență asupra Yin și Yang la nivelul universului. Medicina Tradițională Chineză subliniază faptul că organismul uman este programat să trăiască în armonie cu ritmul naturii. Astfel, toată lumea trebuie să aibă grijă în a avea un somn adânc și calm.

Pătura cu proprietăți bioenergetice TIENS a fost concepută prin combinarea doctrinelor vechi de 5.000 de ani din Medicina Tradițională Chineză și a modurilor în care circulă energia prin meridianele corpului. Datorită tehnologiei folosite, poate ajuta la ameliorarea oboselii și la îmbunătățirea duratei și calității somnului. În acest fel, ciclul natural de detoxifiere poate funcționa nestingherit și poate sprijini sănătatea întregului organism.

DIMENSIUNI: 230 x 200 cm