Reduceri! TIENS Sleeping Natural, tablete Mărește

TIENS Sleeping Duo, tablete

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)


LA O COMANDA DE 4 CUTII BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT 

More details

68,00 lei

-6,00 lei

74,00 lei

Informații

Forma de prezenatare: cutie cu 30 de tablete

Pentru a ne menține sănătatea fizică și psihică, ar trebui să dormim cel puțin 8 ore pe zi, in timpul somnului, corpul nostru elimină toxinele, regenerează celulele creierului și țesutul pielii, secretă hormoni esențiali.

Somnul insuficient duce la: oboseală, cefalee, probleme gastrointestinale, iritabilitate, probleme de concentrare. Tulburările de somn sunt cel mai adesea cauzate de stres, iar stresul cronic crește riscul unor boli grave.

Pentru persoanele care se confruntă cu insomnie, TIENS a creat suplimentul Sleeping Duo - cu o nouă tehnologie de eliberare inteligentă în 2 faze.

Compozitie: passiflora incarnate (floarea pasiunii), paducel, mac californian, polen de flori.

Preparatul este eficient in reglarea problemelor de insomnie. Nu are efecte secundare in cazul folosirii indelungate.

Floarea pasiunii: este o liana tropicala cu lungimea de pana la 9m, cu frunzele de culoare portocalie si miros placut. Are efect sedativ, a sistemului nervos, fara efecte secundare, micsoreaza starile nervoase, agitatia, starile de frica, ajutând astfel la adormire, ducând la somn fiziologic. Acesta conține o gamă largă de flavonoide și alcaloizi. 

Macul Californian: este folosit in medicina naturista inca din antichitate; Conține cantități mari de vitamina C și E, acizi grași nesaturați, magneziu și săruri de fier. Herbalismul recunoaște proprietățile sale blânde de inducere a somnului și sedative.

Efectele macului sunt diverse: este eficient impotriva tusei, elimina mucozitatile, micsoreaza crizele de tuse la copii, calmeaza sistemul nervos, regenereaza sangele, micsoreaza ritmul cardiac, eficient la diaree, dezinterie. In Japonia, Egipt, Chile si Maroc este folosit in tratarea bolilor oncologice.

Valeriana a fost folosit de mii de ani ca sedativ în Europa și Asia. Mulți oameni din întreaga lume o folosesc când simt insomnie și anxietate - contribuie la un somn sănătos. Mecanismul său ajută la menținerea unei calități normale de somn: principalul său acid activ de valerenic activează eliberarea GABA, iar creșterea concentrației de GABA reduce activitatea sistemului nervos central.

Beneficii:

TIENS Sleeping Duo are o acțiune triplă unică a ingredientelor cum ar fi melatonina, GABA, valeriana, floarea pasiunii, macul californian și vitaminele B3 și B6, având următoarele efecte:

- reducerea timpului necesar pentru a adormi, având efect de inducere a somnului (melatonină);

- contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, precum și la reducerea oboselii (vitamina B3 și vitamina B6);

- facilitarea reglării activității hormonale (vitamina B6).

Mecanismul acțiunii poate fi împărțit în două etape. În prima fază cu efect imediat, melatonina este eliberată, ceea ce ajută la reducerea timpului necesar pentru a dormi. În faza a doua, cu efect prelungit, se eliberează o formulă sinergică formată din plantele tradiționale, GABA și vitamine:

  • Valerian: ajută la menținerea somnului natural;
  • Floarea pasiunii și mac californian: contribuie la relaxarea optimă și îmbunătățesc calitatea somnului;
  • GABA: principalul inhibitor al neurotransmițătorilor sistemului nervos;
  • Vitaminele B3 și B6: contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

Contraindicatii:

Suplimentul nu este recomandat femeilor însărcinate, mamelor care alăptează, copiilor sub 12 ani și celor alergici la ingredientele preparatului.

Administrare:

A se consuma un comprimat seara, cu o jumătate de oră înainte de culcare.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.