Block-Nutri-Shape Mărește

Nutri-Shape Block

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

100,28 lei

Informații

Cantitate: 30 capsule

Fibrele sau suplimentele din fibre nu au proprietăți magice în ceea ce privește arderea grăsimilor. Pur și simplu, vă ajută să aveți senzația de sațietate fără a adăuga multe calorii suplimentare în alimentație. 

TIENS Nutri-Shape Block este dezvoltat în jurul unui nutrient care stimulează un proces sănătos de pierdere a grăsimilor, contribuind astfel la obținerea unui aspect frumos, la o stare de sănătate bună și la bunăstarea dumneavoastră.

Chitina-glucanul din formula TIENS Nutri-Shape Block este un ingredient de cea mai bună calitate care vă poate ajuta cu succes în managementul greutății și vă poate îmbunătăți compoziția organismului.

Chitina-glucanul acționează ca un magnet natural, consolidând grăsimile dietetice și colesterolul. Interacțiunea ajută la formarea unor grupări de grăsime nedigerabile care protejează grăsimile consolidate din enzimele lipazice, ceea ce înseamnă că ele nu pot fi descompuse și absorbite de către organism. Când grupurile de grăsimi intră în intestinul subțire, ele sunt prea mari pentru a fi absorbite și pot continua să treacă prin corp fără a intra în ciclul metabolic.

INGREDIENTE

Dacă sunteți în căutarea unui mod sigur de "blocare" a grăsimii, care să genereze o reducere a circumferinței taliei și a nivelului grăsimii corporale, suplimentul alimentar cu chitină-glucan poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Dezvoltarea TIENS Nutri-Shape Block este bazată pe chitină-glucan, ingredient provenit dintr-o sursă vegetală (ciuperci). Este un ingredient pentru managementul greutății, natural, de origine vegetală, fiind potrivit și pentru vegetarieni și vegani. Chitina-glucanul, o substanță fibroasă derivată din sursă fungică, este potrivit pentru a crește aportul zilnic de fibre. De asemenea, reduce valoarea calorică din alimentație datorită abilității unice de a consolida particulele de grăsime.

Chitina-glucanul este un biopolimer insolubil, compus dintr-o combinație unică de chitină și beta-glucan care formează peretele celular fungic. Este extras dintr-o sursă de calitate complet regenerabilă, inepuizabilă, trasabilă și consistentă, iar puritatea produsului este egală sau mai mare de 95%. Preparatul este non-alergenic și nemodificat genetic.

ACTIUNE

Ingredientul TIENS Nutri-Shape Block are următoarele efecte:

  • În timpul dietelor, chitina-glucanul ajută la scăderea acumulării de lipide din țesuturi;
  • Chitina-glucanul consolidează până la de 800 de ori propria greutate în grăsime – apreciat și recunoscut drept un pioner în consolidarea grăsimii pentru managementul stării fizice și al colesterolului: grăsimea absorbită și colesterolul sunt eliminate împreună cu scaunul, în timpul mișcării la nivelul intestinului;
  • Deoarece chitina-glucanul este o substanță fibroasă naturală, atunci când luați TIENS Nutri-Shape Block, crește aportul zilnic de fibre.

ADMINISTRARE

Doza zilnică maximă este de până la 6 capsule. A se lua 2 capsule, cu 15 minute înainte de mesele principale, împreună cu un pahar mare cu apă.

PRRECIZARE IMPORTANTA

Fibrele dietetice necesită o cantitate adecvată de apă. Consumarea acestui produs cu o cantitate insuficientă de lichide poate cauza sufocarea. Nu luați acest produs dacă aveți dificultăți la înghițire. Luați-l cu o cantitate suficientă de apă, pentru a vă asigura că substanța ajunge în stomac. Nu este recomandat adolescenților sub 18 ani și celor care sunt alergici la ingredientele produsului.