TIENS Super Calciu Dietetic, pulbere Mărește

TIENS Super Calciu Dietetic, pulbere

Gradul de absorbtie in organism: 95-98%, in aprox. 20 min, cu proprietatea de a nu se depune.


 

More details

Stoc epuizat

152,60 lei

Informații

Durata tratamentului: 1-6 luni

   Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, obtinut prin procesarea urmatoarelor elemente: pulbere de calciu obtinuta din praf de oase fermentat cu ajutorul enzimelor, pudra de dovleac, oligozaharide, vitaminele A, D, B1, B2 si C.

Gradul de absorbtie in organism: 95-98%, in aprox. 20 min, cu proprietatea de a nu se depune.

   Produs recomandat persoanelor ce sufera de hiperglicemie.

   TIENS Super Calciu, pulbere cu Factori Metabolici este obtinut din componete naturale pure, nu contine sucroza si are un continut scazut de grasimi si calorii. 10 g (un pliculet) contin peste 360 mg de pulbere enzimolitica de calciu din oase. Acest produs contine ciclopropil aminoacid, factor de scadere a nivelului de zahar din sange, ce poate regla in mod eficace functia secretorie a pancreasului, poate stimula multiplicarea bifidobacteriilor din tractul intestinal, mentine functiile normale ale tractului intestinal si intari imunitatea. In plus, contine 18 aminoacizi, colagen, fosfoproteina, minerale si vitamine. Au fost adaugate faina de dovleac si oligoraharide functionale pentru a proteja pancreasul, a suplimenta cantitatea de calciu, a reduce nivelul de zahar din sange, a echilibra nutritia si a preveni cnmplicatiile diabetice.

Este indicat in: Formula nutritiva a acestui produs a fost special conceputa pentru persoanele hiperglicemice si diabetice.

Contraindicatii: produs nerecomandat copiilor

Mod de administrare si doza: continutul plicului de calciu se dizolva in 150-200 ml apa calda, la 60-70 grade Celsius sau amestecat in mancare, de 1-2 ori pe zi, intre orele 9-11 sau/si 15-17. Inainte de administrarea biocalciului este bine sa se faca analiza glicemiei (nivelul zaharului din sange).

     Testarea se face o data pe saptamana. Doza de calciu se va micsora numai dupa scaderea glicemiei. Administrarea incepe de la un plic de calciu de 2 ori pe zi, si, daca dupa testare a scazut glicemia, se micsoreaza doza la 1/2 plic pe zi.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.