Scheme de tratament suplimente Tiens

Suplimentele Tiens Romania, reprezintă suplimente biologic active bazate pe rețetele tradiționale chineze, fără a conține substanțe sintetice. Acestea acționează direct asupra cauzelor problemelor de sănătate și contribuie la restabilirea echilibrului energetic al corpului uman. Este cunoscut faptul că dezechilibrele energetice sunt adesea asociate cu apariția diverselor afecțiuni.

Produsele Corporației "Tiens-Tianshi" se remarcă prin următoarele 7 caracteristici:

 1. Înalt grad de detoxifiere

  • Produsele noastre sunt create pentru a susține un proces eficient de detoxifiere, ajutând organismul să elimine toxinele acumulate.
 2. Restabilirea echilibrului acido-bazic în corpul uman

  • Contribuim la menținerea unui echilibru adecvat între nivelurile de acid și bază în corp, esențial pentru sănătatea generală.
 3. Utilizarea în combinație cu alte preparate

  • Produsele noastre pot fi integrate într-un plan mai amplu de îngrijire a sănătății, potențând beneficiile altor tratamente sau suplimente.
 4. Lipsa efectelor secundare

  • Deoarece formulările noastre se bazează pe ingrediente naturale, ele sunt concepute pentru a minimaliza riscul apariției efectelor secundare nedorite.
 5. Unicitate

  • Produsele noastre sunt create cu atenție la detalii, oferind o abordare unică în îngrijirea sănătății bazată pe tradițiile chinezești.
 6. Lipsa stimulenților și hormonilor

  • Formulele noastre sunt create pentru a susține corpul fără a recurge la stimulente sau hormoni artificiali.
 7. Restabilirea echilibrului energetic în corpul uman, deblocarea canalelor energetice

  • Produsele noastre vizează restabilirea armoniei energetice în organism, facilitând fluxul corect al energiei vitale.

Utilizarea cronobiologiei permite administrarea produselor în funcție de momentul zilei, având în vedere ritmurile naturale ale organismului. Acest lucru se reflectă în tabelul de mai jos, care indică orele de maximă activitate ale diferitelor organe pentru o abordare mai eficientă a vindecării.

Pentru un efect maxim, produsele trebuie administrate în orele de activitate maximă ale organului afectat. Cronobiologia (din greacă chrono-timp) este acea parte a biologiei care se ocupă cu observarea și studierea fenomenelor periodice în cadrul organismelor vii. În grupa acestor fenomene ciclice sunt incluse și bioritmurile (lunare sau solare). De altfel, biocronologia este știința bioritmurilor.

Produsele sunt împărțite în 3 categorii:

 1. Dezintoxicare (Curățare):

  • Pentru eliminarea toxinelor și detoxifierea organismului.
 2. Completare (Hranire și Echilibrare):

  • Pentru a oferi nutrienții necesari și a menține echilibrul în organism.
 3. Regenerare (Autoreglare și Refacere):

  • Pentru a susține procesele de autoreglare și refacere ale corpului.

Aceste produse reprezintă o hrană echilibrată și de calitate pentru celule, din punct de vedere al principiilor active conținute, respectând regulile recomandate de Medicina Tradițională Chineză (MTC).

Originile Medicinei Tradiționale Chineze datează de mii de ani, când medicii vremii din poporul chinez au descoperit că secretul sănătății se află în noi înșine și în ceea ce ne înconjoară. Medicina chineză abordează întregul corp uman, subliniind necesitatea unui echilibru între starea fizică și psihică, stilul de viață și alimentația persoanei.

Principiul său fundamental se bazează pe PREVENȚIE, nu tratament.

Al doilea principiu este frânarea afecțiunilor existente. MTC se bazează pe acești doi piloni, întregul concept al sănătății din cultura chineză fiind cunoscut drept o „cultura a longevității”. Cercetările desfășurate la scară globală arată că, în trei dintre cele cinci regiuni cu cea mai mare speranță de viață, cultura chineză este prezentă sau moștenită.

Medicina Tradițională Chineză susține armonia dintre cele două energii yin și yang și dintre cele cinci elemente naturale care stau la baza întregului univers și cărora li se subordonează întreaga existență: PAMÂNT, METAL, APĂ, LEMN ȘI FOC.

Teoria celor Cinci Elemente este unul dintre principiile de bază integrate în suplimentele nutritive TIENS, cu ajutorul celor mai recente realizări în domeniul biotehnologiei.