Cazuistica - Tianshi

G. B, 67 ani, Gura Humorului, cancer pulmonar
    "O investigatie medicala de rutina, declansata de dureri ce pareau a fi de natura biliara, a pus in evidenta un cancer pulmonar, localizat la un singur plaman, o tumoare de 6 cm. Frica m-a determinat sa doresc o interventie chirurgicala, urgenta, pe care am facut-o, dar am respins chimioterapia, luand disperata doar remediile naturale recomandate. Obtinand primele semne de revigorare dupa abia 3 saptamani de la operatie, am prins curaj sa continui. Mi-a venit foarte greu sa am un regim alimentar foarte sever, bazat pe grupa de sange si bucatarie predominant fara foc, cu lapte de capra rosie, crud, din belsug, eu, carnivora inraita, care, de la tara fiind, nu mi-am refuzat nimic din darurile pamantului sau ale muncii mele. Am folosit si alte remedii decat cele de la Tianshi (Tiens), doar ca acestea din urma au constituit grosul: Chitosan, 4 tablete pe zi, 2 dimineata si 2 seara, pe stomacul gol, cu ceai cald si, in restul intervalului, Cordiceps, 12 capsule pe zi in primele 7 zile, 9 apoi, Spirulina, 6 pe zi, Holican 3 pe zi, Ican- 3 pe zi, Veican-3 pe zi, calciu cu lecitina 3 capsule pe zi, ulei de tipar, 3 capsule pe zi, Sleeping 3 capsule pe zi, ceai 2 litri, din 2 plicuri. A doua luna, chitosanul a fost inlocuit de celuloza dubla, 6 tablete pe zi, restul fiind identic. In cea de-a treia luna am introdus miscarea, reflexoterapia si m-am pregatit usor, usor pentru reluarea activitatii in gospodarie, ceea ce s-a si intamplat la finele celor 3 luni de tratament. Au trecut doi ani, m-am intors din pacate la vechile mele obisnuinte alimentare, dar am abandonat definitiv cafeaua, tigara, carnea in exces, mai ales cea grasa si mai cu seama, mi-am amintit de Dumnezeu...sa-i multumesc, nu numai sa-i cer..."

A.B., Braila, enterocolita acuta
    "Debutul acestei disfunctii a aparut relativ brusc, pe o vreme torida si s-a dezvoltat vertiginos catre stare de febra, 39 grade, dureri abdominale puternice, diaree, stare generala alterata. Am preferat sa incerc pentru mine variantele unei terapii complementare, stiind neajunsurile clasicelor antibiotice, asa ca, am folosit cordiceps, 12 tablete pe zi, o tableta de digest, 2 litri de ceai pe zi facut din 2 plicuri de ceai antilipemic si fireste chitosan, patru tablete. Dupa 3 zile de tratament simptomele au disparut, dar am preferat sa continui, cand, diminuand doza de cordiceps, am sesizat ca incep sa tusesc. Atunci am inteles ca problema in intestine de fapt nu era complet rezolvata si boala tindea sa migreze pe meridianul energetic cu care intestinul este legat, spre plamani. Am continuat deci si dupa 7 zile am inceput sa diminuez progresiv doza de cordiceps, fara aparitia altor neplaceri. Din aceasta experienta am inteles intre altele, ca doza produselor de la Tianshi (Tiens) trebuie sa o stabilesti tu insuti, fara teama excesiva de supradozaj, pentru ca modul lor de actiune este cu totul altul, non standard, atipic, unic ca insasi viata."

Diaconescu Elisabeta 44 ani - Carcinom mamar stadiu III, fiind prinsi si ganglionii axilari in partea sanului stang
    "Tratament complet Tianshi (Tiens); la 7 zile de tratament am prezentat stare de voma, dureri de cap, stare de moleseala si stare de rau general, insomnii. Am marit doza de ceai, la doua pe zi, iar peste aproximativ 4 zile starea s-a imbunatatit simtitor, mi-a crescut pofta de mancare, devenind foarte optimista. A crescut randamentul la efort. Am continuat tratamentul si, dupa cateva luni, simptomele au cedat complet."

P. P., Iasi - Ameteli
    "Am urmat tratament cu Calciu cu lecitina, Biozinc si inainte de culcare 2 capsule de Spirulina. Ametelile au disparut a doua zi. Am urmat tratamentul timp de o luna."

L. S. 70 ani, Iasi - Calopatie de fermentatie cronica
    "Timp de 20 de ani nu am putut consuma produse lactate si fructe crude. Dupa 3 saptamani de consumare a produselor Tianshi (Tiens), Ceai antilipemic si Celuloza Dubla, mi-am revenit in proportie de aproximativ 90 %. Acum sunt un om fericit. Consum zilnic lapte si toate produsele pe care nu mi le-am ingaduit atata timp."

P. A., 5 ani, Iasi
    "De la o varsta foarte frageda fetita avea aproape tot anul nasul infundat, amigdalele inflamate, de culoare rosu inchis si raceala cobora spre plamani, facand tot timpul dubla pneumonie. I s-au facut si operatii inlaturand polipii, s-a depistat si un stafilococ; toate acestea se repetau, polipii apareau din nou. O perioada de cativa ani a consumat antibiotice, care, nu numai ca i-au scazut complet imunitatea, dar i-au distrus si microflora intestinala. Eram, ca parinti, foarte alarmati, nu vedeam nici o iesire din situatie. Dupa un consum de aproape un an de Cordiceps, Calciu copii, Calciu masticabil, Zinc, Spirulina, Propolis in doze mici, starea de sanatate a fetitei este complet schimbata inspre bine. Nu a mai consumat niciodata antibiotice de sinteza."

M. C. - 2 ani, Iasi

 "Copilul avea o imunitate scazuta: gat inflamat, ganglioni latero-cervicali inflamati, era afectata microflora digestiva. La un an si jumatate fetita nu avea nici un fir de par, nici un dinte si nu era complet inchisa fontanela. A consumat digest, calciu copii, spirulina si biozinc. Dupa aproximativ o luna au inceput sa-i creasca parul, dintii ii iesira rapid unul dupa altul, intr-un timp foarte scurt. In prezent este un copil vioi, cu o imunitate crescuta."