Tiens Sirop cu Fructooligozaharide Mărește

Tiens Sirop cu Fructooligozaharide (FOS)

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 9 CUTII BENEFICIATI DE  TRANSPORT GRATUIT!

More details

48,70 RON

Informații

 Sirop FOS-fructooligozaharide Tiens,

Beneficiu pentru Digestie, Imunitate și Sănătatea Intestinală.

Medicina chineză afirma că sănătatea organismului este susținută de un colon sănătos.

Prezentare: 6 pliculețe in cutie, fiecare pliculeț conține 10 mil de FOS lichid

Beneficii ale  Siropului FOS Tiens:

✅ Îmbunătațește digestia
FOS stimulează producția de acizi grași cu lanț, în special a acidului butiric, "combustibilul" colonului. Cresterea nivelului acidului butiric prin fermentare intestinală a FOS, ajută la menținerea sănătății mușchiului membranei intestinale, generând o tendință de reducere a pH-ului colonului, benefică menținerii sănătății acestuia. În afară de a fi hrană pentru bacterii, din moment ce nu sunt digerabile, FOS sunt fibre solubile ce atrag apa în colon, prevenind constipația
✅ Fortifică sistemului imunitar
Prin suplimentarea dietei cu FOS, puteți crește densitatea bacteriilor bune din intestin în decurs de numai câteva săptămâni. Acestea reduc numărul bacteriilor dăunătoare și astfel nivelul de toxine din organism este diminuat.
Sistemul imunitar poate lupta împotriva infecțiilor și a bolilor, fără a mai fi nevoie să lucreze din greu la echlibrarea bacteriilor în intestin.
Bacteriile pot fi "bune" sau "rele", ambele tipuri regăsindu-se în colon. Bacteriile rele favorizează starea de boală. Cele bune, numite și bacterii benefice, sunt temelia unui sistem digestiv sănătos. Deoarece 80% din sistemul nostru imunitar funcționează la nivelul tractului digestiv, este ușor de înțeles de ce un sistem digestiv sănătos este "sursa unei bune stări de sănătate".
✅ FOS îmbunătățește absorbția calciului și magneziului
Mai multe studii au ajuns la concluzia că FOS îmbunătățește absorbția calciului în intestine. Fermentarea FOS de către bacterii reduce pH-ul la nivel intestinal, prin urmare, susține menținerea densității osoase și prevenirea osteoporozei.
✅ Reduce nivelul colesterolui
FOS poate preveni în mod eficient absorbția intestinală a colesterolului din alimente. Păstrează un nivel scăzut al colesterolului și acizilor grași din sânge. Noile date publicate de cercetătorii de la Universitatea din Maastricht sugerează că FOS ar putea contribui la pierderea în greutate. Consumul de FOS este asociat cu niveluri mai ridicate ale hormonilor de sațietate, deoarece reglează apetitul și menține un nivel normal al glicemiei.
✅ Menține sănătatea pielii
Un intestin curat, sănătos, duce la absorbția nutrienților. Bacteriile bune din intestin produc vitamina B și acid folic, esențiale pentru o piele sănătoasă. În procesul de digestie, intestinele sunt principalele responsabile pentru asimilarea nutrienților și eliminarea toxinelor.
Trei schimbări pozitive apar dacă proporția dintre bacteriile bune și cele rele este corectă:
➤ Simptomele problemelor digestive se diminuează sau dispar.
➤ Crește rata de absorbție a alimentelor cu aport nutritiv și a suplimentelor consumate.
➤ Sistemul imunitar se echilibrează.
✅ Bacteriile bune reprezintă prima noastră linie de apărare împotriva bolilor cauzate de microorganisme, rolul lor este de a combate îmbătrânirea prematură provocată de toxinele produse de bacterii sau fungi ce ne populează intestinele.
✅ Consumate în cantități de 1 gram pe zi, s-a demonstrat că fructo-oligozaharidele pot reduce nivelul bacteriilor rele și cresc nivelul bacteriilor bune, creând o flora intestinală benefică.

Flora intestinala este decisivă pentru un organism sănătos, însă echilibrul acestui “ecosistem” specific poate fi perturbat de medicamente, de stres sau alți factori.

Ultimele cercetări au descoperit că între 400 şi 500 de specii diferite de microorganisme populează intestinele –  atât tulpini benefice, cât nebenefice. Împreună, totalizează între 1 şi 1,5 kilograme.

Ce sunt fructo-oligozaharidele?

➤ Fructooligozaharidele (FOS) sunt carbohidrați ce se găsesc în mod natural în concentrații foarte mici în alimente precum sfecla, anghinarea, cicoarea, banane. Consumate zilnic, FOS stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice din tractul intestinal. Aceste bacterii, la rândul lor, mențin sănătatea intestinală și combat bacteriile rele, precum E.Coli, Clastridium sau Salmonella.

➤ Prebioticele sunt alimente nedigerabile care stimulează proliferarea şi activitatea bacteriilor din colon care îi sunt benefice organismului-gazdă. Sunt descompuse în intestinul gros, după ce, în prealabil, trec prin tot tractul digestiv cu proprietăţile nealterate.

➤ La scară industrială, prebioticele a căror formulă este reprodusă sunt toate zaharide – anumite oligozaharide non-digerabile (OND) şi anumite polizaharide. 

Proprietățile fructooligozaharidelor:

➤ Formula Siropului de fructo-oligozaharide (FOS) Tiens echilibrează balanța dintre bacteriile bune și cele rele.

➤ FOS cu același gust dulce și textură precum obișnuitul zahăr, dar cu capacitate de îndulcire redusă la jumătate și doar 10% din caloriile acestuia.

➤ Au rolul de a inhiba şi a limita proliferarea microorganismelor patogene, de a atenua intoleranţa la lactoză, de a combate alergiile, au efect anticancerigen şi acţiune imunologică, previn apariţia osteoporozei şi a cariilor.

➤ Bacteriile benefice, probiotice (Bifidobacterium şi Lactobacillus) domină în tractul digestiv al unei persoane sănătoase. 

➤ Microflora intestinală benefică poate fi susţinută natural prin introducerea prebioticelor în alimentaţie.

Recomandări de utilizare:

Îi puteți folosi ca îndulcitor sănătos în orice băutură sau îl puteți adăuga în cereale, fructe proaspete, iaurt sau suc de fructe.

Administrare: 1-2 pliculețe a câte 10 ml zilnic, pentru adulți.

Având în vedere procesul normal de reglare, acest produs poate provoca inițial disconfort la nivel abdominal. Organismul revine la normal după un consum regulat al produsului, de vreme ce prin detoxifiere colonul devine mai sănătos, la un nivel optim de funcționalitate.

Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.