Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS 0746910698
Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)
LA O COMANDA DE 9 CUTII BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT
Ultimul produs in stoc
Availability date:
Tiens Sirop cu Fructooligozaharide
Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS 0746910698
Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)
LA O COMANDA DE 9 CUTII BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
În procesul de digestie, intestinele sunt principalul responsabil pentru asimilarea nutientilor si eliminarea toxinelor. Este stiut faptul cã o bunã stare de sãnãtate începe cu o bunã digestie. Potivit unor studii aprofundate, pânã la 90% din absorbtia sistemicã a toxinelor se face la nivel intestinal, în special prin sectiunea ce poartã numele de colon sau intestin gros.
Ce factor stabileste sau creeazã premisele aparitiei unor probleme de sãnãtate?
Rãspunsul precis: tipul bacteriilor.
Bacteriile pot fi “bune” sau “rele”, ambele tipuri regãsindu-se în colon. Bacteriile rele favorizeazã starea de boalã. Cele bune, numite si bacterii benefice, sunt temelia unui sistem digestiv sãnãtos. Deoarece 80% din sistemul nostru imunitar functioneazã la nivelul tractului digestiv, este usor de înteles de ce un sistem digestiv sãnãtos este “sursa unei bune stãri de sãnãtate”.
Tiens utilizeazã puterea siropului de fructooligozaharide pentru a echilibra balanta dintre bacteriile bune si cele rele.
Trei schimbãri foarte pozitive apar dacã proportia dintre bacteriile bune si cele rele redevine cea normalã:
Bacterile bune reprezintã prima noastrã linie de apãrare împotriva bolilor cauzate de microorganisme, combãtând îmbãtrânirea premãturã provocatã de toxinele produse de bacteriile sau fungii ce ne populeazã intestinele.
Consumate în cantitãti de 1 gram pe zi, s-a demonstrat cã fructooligozaharidele pot reduce nivelul bacteriilor rele sau spori nivelul bacteriilor bune, creând flora intestinalã beneficã.
Aspecte interesante despre bacteriile intestinale
Ce sunt fructooligozaharidele?
Fructooligozaharidele (FOS) sunt carbohidrati ce se gãsesc în mod natural în concentratii foarte mici în alimente precum sfecla, anghinarea, cicoarea, banane. Consumate zilnic, FOS stimuleazã dezvoltarea bacteriilor benefice din tractul intestinal. Aceste bacterii, la rândul lor, mentin sãnãtatea intestinalã si combat bacteriile rele, precum E.Coli, Clastridium sau Salmonella. FOS cu acelasi gust dulce si texturã precum obisnuitul zãhãr, dar cu capacitate de îndulcire redusã la jumãtate si doar 10% din caloriile acestuia.
Desi FOS abia încep sã câstige popularitate în Occident, ele sunt utilizate în Japonia de foarte multi ani. Japonezii iau aceste “bacterii prietenoase” foarte în serios, FOS bucurându-se de o largã acceptare, ca aliment “functional” sau supliment nutriv.
Ameliorareazã digestia
FOS stimuleazã productia de acizi grasi cu lant, în special a acidului butirat, “combustibilul” colonului. Cresterea nivelului acidului butirat prin fermentare intestinalã a FOS, ajutã la mentinerea sãnãtãtii mucsului membranei intestinale, cea ce va genera o tendintã de reducere a pH-ului colonului, beneficã mentinerii sãnãtãtii acestuia.
În afarã de a fi hranã pentru bacterii, de vreme ce nu sunt digerabile, FOS sunt, de asemenea, fibre solubile ce atrag apa în colon, prevenid constipatia. Bacterii bune în proportie corectã înseamnã o bunã sãnãtate digestivã, fapt ce presupune un tranzit regulat.
Fortifierea sistemului imunitar
Prin suplimentarea dietei cu FOS, puteti creste densitatea bacteriilor bune din intestin în decurs de numai câteva sãptãmâni. Acestea reduc numãrul bacteriilor dãunãtoare si, nivelul de toxine din organism este diminuat. Sistemul imunitar poate functiona în mod corespunzãtor pentru a lupta împotriva infectiilor si a bolilor, fãrã a mai fi nevoie sã lucreze din greu la nivel scãzut de bacterii dãunãtoare în intestin.
Cele mai multe alimente bogate în fibre doar “perie” intestinele, dar FOS ajutã, de asemenea, la digestie, stimulând asimilarea de nutrienti prin pereti intestinali. Dacã aveti suficiente bacterii bune, organismul va fi capabil sã asimileze vitaminele complexul B în cantitatea necesarã.
FOS îmbunãtãteste absorbtia calciului si magneziului
Mai multe studii au ajuns la concluzia cã FOS îmbunãtãteste absorbtia calciului în intestine. Fermentarea FOS de cãtre bacterii reduce pH-ul la nivel intestinal, ceea ce creste solubilitatea acestor minerale si, ajutã la o mai bunã absorbtie a acestora din alimente sau suplimente nutritive. Solubilitatea crescutã ajutã, de asemenea, la o mai bunã absorbtie a acestora, prin peretele intestinal, în sânge. FOS pot ajuta, prin urmare, la mentinerea densitãtii osoasã si prevenirea osteoporozei.
Reduce nivelul colesterolui
FOS pot preveni în mod eficicace absobtia intestinalã a colesterolui din alimente, ajutând la îmbunãtãtirea metabolismului lipidic la pacientii cu un nivel ridicatat al colesterolului si cu diabet. Pãstreazã un nivel scãzut al colestolui si acizilor grasi din sânge.
Noile date publicate de cercetãtori al Universitãtii din Maastricht sugereazã cã FOS ar putea, de asemenea, contribui la pierderea în greutate. Consumul de FOS este asociat cu niveluri mai ridicate ale homonilor de satietate, deoarece regleazã apetitul si mentin un nivel normal al glicemiei.
Sãnãtatea pielii
Un intestin curat, sãnãtos, duce la excelentã absorbtie a nutrientiilor, cheia pentru o pilea strãlucitoare. Bacteriile bune din intestin produc vitamuna B si acid folic, esentiale pentru o bunã sãnãtate a pielii.
Recomandãri
Recomandãri de utilizare
Îi puteti folosi ca îndulcitor sãnãtos în orice bãuturã sau îl puteti adãuga în cereale, fructe proaspete, iaurt sau suc de fructe.
Administrare: 1-2 pliculete a câte 10 ml zilnic, pentru adulti.
Prezentare: 6 pliculete intr-o cutie mica, fiecare pliculet contine 10 mil de FOS lichid.
Având în vedre procesul normal de reglare, acest produs poate provocã initial disconfort la nivel abdominal. Organismul revine la normal dupã un consum regulat al produsului, de vreme ce prin detoxifiere colonul devine mai sãnatos, la un nivel optime de functionalitate.
Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.