Tiens Sirop cu Fructooligozaharide Mărește

Tiens Sirop cu Fructooligozaharide

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 9 CUTII BENEFICIATI DE  TRANSPORT GRATUIT

More details

45,00 lei

Informații

În procesul de digestie, intestinele sunt principalul responsabil pentru asimilarea nutientilor si eliminarea toxinelor. Este stiut faptul cã o bunã stare de sãnãtate începe cu o bunã digestie. Potivit unor studii aprofundate, pânã la 90% din absorbtia sistemicã a toxinelor se face la nivel intestinal, în special prin sectiunea ce poartã numele de colon sau intestin gros.

Ce factor stabileste sau creeazã premisele aparitiei unor probleme de sãnãtate?

Rãspunsul precis: tipul bacteriilor.

Bacteriile pot fi “bune” sau “rele”, ambele tipuri regãsindu-se în colon. Bacteriile rele favorizeazã starea de boalã. Cele bune, numite si bacterii benefice, sunt temelia unui sistem digestiv sãnãtos. Deoarece 80% din sistemul nostru imunitar functioneazã la nivelul tractului digestiv, este usor de înteles de ce un sistem digestiv sãnãtos este “sursa unei bune stãri de sãnãtate”.

Tiens utilizeazã puterea siropului de fructooligozaharide pentru a echilibra balanta dintre bacteriile bune si cele rele.

Trei schimbãri foarte pozitive apar dacã proportia dintre bacteriile bune si cele rele redevine cea normalã:

 1. Simptomele problemelor digestive se diminueazã sau dispar.
 2. Creste rata de absorbtie a alimentelor cu aport nutritiv si a suplimentelor pe care le consumãm.
 3. Sistemul imunitar se întãreste, organismul fiind în formã maximã, bine pregatit sã lupte împotriva bolilor.

Bacterile bune reprezintã prima noastrã linie de apãrare împotriva bolilor cauzate de microorganisme, combãtând îmbãtrânirea premãturã provocatã de toxinele produse de bacteriile sau fungii ce ne populeazã intestinele.

Consumate în cantitãti de 1 gram pe zi, s-a demonstrat cã fructooligozaharidele pot reduce nivelul bacteriilor rele sau spori nivelul bacteriilor bune, creând flora intestinalã beneficã.

Aspecte interesante despre bacteriile intestinale

 • în intestinele noastre trãiesc cam 100 de trilioane de microorganisme.
 • Existã 500 de specii diferite de bacterii ce compun aceastã populatie.
 • Proportia bacteriilor bune este un factor cheie în determinarea stãrii de ansamblu a sãnãtãtii. Balanta idealã ar fi de 85% bacterii bune si 15% bacterii rele.
 • Unul dintre rolurile bacteriilor bune de a controla dezvoltarea bacteriilor rele concurând pentru hranã si suprematie la nivelul colonului.

Ce sunt fructooligozaharidele?

Fructooligozaharidele (FOS) sunt carbohidrati ce se gãsesc în mod natural în concentratii foarte mici în alimente precum sfecla, anghinarea, cicoarea, banane. Consumate zilnic, FOS stimuleazã dezvoltarea bacteriilor benefice din tractul intestinal. Aceste bacterii, la rândul lor, mentin sãnãtatea intestinalã si combat bacteriile rele, precum E.Coli, Clastridium sau Salmonella. FOS cu acelasi gust dulce si texturã precum obisnuitul zãhãr, dar cu capacitate de îndulcire redusã la jumãtate si doar 10% din caloriile acestuia.

Desi FOS abia încep sã câstige popularitate în Occident, ele sunt utilizate în Japonia de foarte multi ani. Japonezii iau aceste “bacterii prietenoase” foarte în serios, FOS bucurându-se de o largã acceptare, ca aliment “functional” sau supliment nutriv.

Ameliorareazã digestia

FOS stimuleazã productia de acizi grasi cu lant, în special a acidului butirat, “combustibilul” colonului. Cresterea nivelului acidului butirat prin fermentare intestinalã a FOS, ajutã la mentinerea sãnãtãtii mucsului membranei intestinale, cea ce va genera o tendintã de reducere a pH-ului colonului, beneficã mentinerii sãnãtãtii acestuia.

În afarã de a fi hranã pentru bacterii, de vreme ce nu sunt digerabile, FOS sunt, de asemenea, fibre solubile ce atrag apa în colon, prevenid constipatia. Bacterii bune în proportie corectã înseamnã o bunã sãnãtate digestivã, fapt ce presupune un tranzit regulat.

Fortifierea sistemului imunitar

Prin suplimentarea dietei cu FOS, puteti creste densitatea bacteriilor bune din intestin în decurs de numai câteva sãptãmâni. Acestea reduc numãrul bacteriilor dãunãtoare si, nivelul de toxine din organism este diminuat. Sistemul imunitar poate functiona în mod corespunzãtor pentru a lupta împotriva infectiilor si a bolilor, fãrã a mai fi nevoie sã lucreze din greu la nivel scãzut de bacterii dãunãtoare în intestin.

Cele mai multe alimente bogate în fibre doar “perie” intestinele, dar FOS ajutã, de asemenea, la digestie, stimulând asimilarea de nutrienti prin pereti intestinali. Dacã aveti suficiente bacterii bune, organismul va fi capabil sã asimileze vitaminele complexul B în cantitatea necesarã.

FOS îmbunãtãteste absorbtia calciului si magneziului

Mai multe studii au ajuns la concluzia cã FOS îmbunãtãteste absorbtia calciului în intestine. Fermentarea FOS de cãtre bacterii reduce pH-ul la nivel intestinal, ceea ce creste solubilitatea acestor minerale si, ajutã la o mai bunã absorbtie a acestora din alimente sau suplimente nutritive. Solubilitatea crescutã ajutã, de asemenea, la o mai bunã absorbtie a acestora, prin peretele intestinal, în sânge. FOS pot ajuta, prin urmare, la mentinerea densitãtii osoasã si prevenirea osteoporozei.

Reduce nivelul colesterolui

FOS pot preveni în mod eficicace absobtia intestinalã a colesterolui din alimente, ajutând la îmbunãtãtirea metabolismului lipidic la pacientii cu un nivel ridicatat al colesterolului si cu diabet. Pãstreazã un nivel scãzut al colestolui si acizilor grasi din sânge.

Noile date publicate de cercetãtori al Universitãtii din Maastricht sugereazã cã FOS ar putea, de asemenea, contribui la pierderea în greutate. Consumul de FOS este asociat cu niveluri mai ridicate ale homonilor de satietate, deoarece regleazã apetitul si mentin un nivel normal al glicemiei.

Sãnãtatea pielii

Un intestin curat, sãnãtos, duce la excelentã absorbtie a nutrientiilor, cheia pentru o pilea strãlucitoare. Bacteriile bune din intestin produc vitamuna B si acid folic, esentiale pentru o bunã sãnãtate a pielii.

Recomandãri

 • Nutritie la adulti si copii;
 • Dacã doriti sã pierdeti câteva kilograme;
 • Esential pentru o bunã digestie la persoanele în vârstã;
 • Dacã vã simtit slãbit sau obosit.

Recomandãri de utilizare

Îi puteti folosi ca îndulcitor sãnãtos în orice bãuturã sau îl puteti adãuga în cereale, fructe proaspete, iaurt sau suc de fructe.

Administrare: 1-2 pliculete a câte 10 ml zilnic, pentru adulti.

Prezentare: 6 pliculete intr-o cutie mica, fiecare pliculet contine 10 mil de FOS lichid.

Având în vedre procesul normal de reglare, acest produs poate provocã initial disconfort la nivel abdominal. Organismul revine la normal dupã un consum regulat al produsului, de vreme ce prin detoxifiere colonul devine mai sãnatos, la un nivel optime de functionalitate.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tiens Sirop cu Fructooligozaharide

Tiens Sirop cu Fructooligozaharide

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 9 CUTII BENEFICIATI DE  TRANSPORT GRATUIT