TIENS Digest Natural, tablete Mărește

TIENS Digest Natural, tablete

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata Card, Ramburs sau optional prin OP(ordin de plata),

LIVRARI SI TRANSPORT GRATUIT de la 500 Ron, în UE SI UK!

More details

167,00 lei

Informații

Tiens Digest natural, echilibrul sistemului digestiv

Forma de prezentare: cutie cu 90 tablete

Înțelepciunea populară chineză susține că un stomac bolnav cauzează încă o sută de boli.

Digest natural este un supliment alimentar ce conține prebiotice și probiotice, probioticul stimulează proliferarea sau activitatea bacteriilor benefice care populează colonul.

Medicina Tradițională Chineză consideră că sănătatea întregului organism este determinată de starea sistemului digestiv.

Sedentarismul cauzează un metabolism mai lent, stresul își pune amprenta asupra corpului, conservanții din hrana ultraprocesată distrug flora intestinală care este responsabilă pentru funcționarea corectă a organismului.

Beneficii Digest Natural Tiens:

✅ Indicat în echilibrul florei intestinale, aceasta are rolul de a regla funcțiile sistemului digestiv. O utilizare regulată ajută la menținerea unei flore intestinale sănătoase și echilibrate.
✅ Digestie completă, protecție contra infecțiilor intestinale, inhibarea germenilor patogeni, întărirea sistemului imunitar.
✅ Fibrele îmbunătățesc peristaltismul intestinal, favorizează defecația, elimină flatulența și ameliorează digestia.
✅ Bacteriile probiotice și prebiotice reglează flora intestinală care populează tractul digestiv.
✅ Pectina echilibrează nivelurile colesterolului din sânge (în condițiile administrării a 6 g de pectină pe zi).
✅ Semințele de in sunt un agent gastro-protector.
✅ Mineralele și vitaminele din semințele de in contribuie la metabolizarea corectă a mai multor substanțe.
✅ De ajutor în stimularea funcțiilor vezicii biliare leneșe.
✅ Elimină constipatia, reglează tranzitul intestinal.

Tiens Digest natural compoziție :

Prebiotice și probiotice, anumite elemente ce au capacitatea de a susține funcțiile digestive în mod natural.
Fibre alimentare, inclusiv inulină, pectină din mere și celuloză, semințe de in și anason, precum și culturi de bacterii vii bifidobacterii și Lactobacillus acidophilus.
✅ Fibrele alimentare de origine vegetală: celuloza, pectinele, ligninele și gumele vegetale. Deși nu sunt digerate de enzimele care populează tractul digestiv, au un rol benefic pentru organism; în momentul în care absorb lichidul, se umflă și stimulează peristaltismul intestinal.
Pectine extrase din mere, substanțe hidrosolubile din fibrele alimentare ale pereților celulari ai plantelor. S-a demonstrat că un aport zilnic de 6 grame de pectină contribuie la menținerea nivelurilor colesterolului în limitele optime, iar 10 grame de pectină ingerate în timpul meselor scad nivelul glicemiei de după masă.
Semințele de in conțin acizi grași nesaturați, fibre, proteine ușor asimilabile. Semințele de in sunt incluse printre plantele medicinale cu acțiune gastro-protectoare, prin ameliorarea afecțiunilor digestive.
✅ Semințele de in conțin Vitamina B1( tiamina) este indispensabilă pentru activitatea cerebrală și mielinizarea nervilor periferici și B6 (piridoxina) contribuie la metabolizarea corectă a proteinelor și glicogenului, magneziu, calciu esențial pentru buna funcționare a enzimelor digestive, fier, zinc al cărui rol este și de a corecta metabolismul carbohidraților și acizilor grași, precum și un component al lecitinei - colina cu rol în metabolismul lipidelor.

În folclorul chinez, există principiul conform căruia „eficienţa rinichilor este dată de natură, eficienţa stomacului este cultivată de om” și care redă un adevăr: problemele gastrice sau digestive sunt, cel mai adesea, autoprovocate  de alimentația procesată.

Prin urmare, alimentaţia corectă este esenţială pentru o stare generală bună. Hrana pe care o consumăm nu are doar rolul de a-i furniza organismului substanţele nutritive necesare, ci are și rolul de a ne menține sănătatea.

Pe lista „alimentelor sănătoase” se află în special cele de natură vegetală, datorită elementelor din componenţa lor care ne susţin sănătatea: fibre alimentare, aminoacizi, proteine, vitamine şi minerale, acizi graşi polinesaturaţi, colină şi lecitină și produsele lactate fermentate cu conţinut de bacterii şi oligozaharidele.

Polizaharidele sunt prebiotice care includ inulina şi anumite tipuri de amidon rezistent la acţiunea enzimelor digestive, iar printre oligozaharidele cu proprietăţi prebiotice demonstrate ştiinţific se numără fructo-oligozaharidele (FOS).

Mod de administrare Digest Natural Tiens la adulti:

  • Câte 1-2 tableă de 3 ori pe zi, de la caz la caz.
  • Câte o tabletă după masă sau înainte de masă, cu 15 minute inainte, cu un pahar cu apă la temperatura camerei.

Mod de administrare Digest Natural Tiens la copii:

  •  De la 6 luni-1 an, câte 1/2 tabletă digest, de 1-2 ori pe zi,
  •  De la 1-5 ani, câte 1 tabletă de 2 ori pe zi,
  •  De la 5-10 ani, câte 1 tabletă digest de 3 ori pe zi,
  •  De la 10-14 ani, câte 2 tablete de 2 ori pe zi.

 Contraindicații: nu există.

Digest natural este un supliment alimentar conceput în acord cu teoriile Medicinei Tradiționale Chineze (MTC).

Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.