Ulei esential respiratie usoara Mărește

Ulei esential respiratie usoara Tiens

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata Card, Ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA 3 CUTII TRANSPORT GRATIUT!

LIVRARI SI TRANSPORT GRATUIT de la 500 Ron, în UE SI UK!

More details

103,00 RON

Informații

Ulei esențial respirație ușoară Tiens

Conținut net: 10ml

⭐ ulei de mentă pur,

⭐ ulei de ace de pinus silvestris,

⭐ ulei de cajeput,

⭐ ulei de tămâie,

⭐ ulei de smirnă,

Descoperă Armonia cu Uleiul Esențial pentru Respirație Ușoară

Respirația profundă și echilibrul interior devin mai accesibile ca niciodată cu Uleiul Esențial pentru Respirație Ușoară, o formulă excepțională provenită din pitorescul Trentino, Italia.

Ingrediente Pure, Benefici Durabile

Fiecare strop de acest ulei esențial reprezintă o sinfonie perfect echilibrată de ingrediente naturale. Printre acestea se numără uleiul pur de mentă, cu efect revigorant, uleiul de pinus silvestris pentru prospețime, uleiul de cajeput pentru claritate, uleiul de tămâie pentru adâncime și uleiul de smirnă pentru o notă de calm.

 Experiență Unică Inspirată de Trentino

Această formulă nu este doar o combinație de uleiuri esențiale; este o călătorie olfactivă în inima regiunii Trentino, Italia. Aici, natura și tradiția se împletesc pentru a oferi un amestec autentic care inspiră armonie, calm și pace interioară.

 Un Imbold pentru Respirație și Concentrare

Fiecare picătură din acest ulei esențial este concepută pentru a sprijini o respirație mai ușoară, îmbunătățind concentrarea și stimulând echilibrul interior. Este un partener de nădejde în momentele agitate, oferind o adiere revigorantă care ajută la relaxarea mușchilor și la revitalizarea minții.

Utilizare Sigură și Efecte Revigorante

Acest ulei esențial este destinat exclusiv uzului extern. Experimentează relaxarea profundă a mușchilor, reîmprospătarea corpului și stimularea minții, aducând aroma distinctă a Trentino în fiecare utilizare.

 Adaugă Magia Trentino în Rutina Ta Zilnică

Bucură-te de farmecul Italiei în fiecare picătură. Adaugă Uleiul Esențial pentru Respirație Ușoară în rutina ta zilnică și descoperă beneficiile unei respirații ușoare și a unei stări de armonie profundă. Oferă-ți ocazia de a călători către liniștea interioară cu această experiență olfactivă unică.

 Inspiră Adânc, Traiește Bucuros

Cu fiecare utilizare, acest ulei esențial devine un partener esențial în călătoria ta spre bunăstare. Inspiră adânc și trăiește bucuria unei respirații ușoare și a unei armonii interioare durabile. Ușurează-ți calea către echilibru cu Uleiul Esențial pentru Respirație Ușoară.

Confera o stare de armonie, calmul și pace. Fiecare picătură este destinată ameliorării respirației, îmbunătățirii concentrării și echilibrului interior.

Utilizare  doar pentru uz extern, pentru relaxarea mușchilor, reîmprospătarea corpului și stimularea minții.

Mod de utilizare:

1. Puneți 3 picături în palme și masați-vă mâinile pentru a încălzi uleiul esențial.

2. Aduceți-vă mâinile la nas și la gură fără a vă apropia ochii și respirați profund și încet.

3. Redescoperiți respirația naturală!

8 Benefcii ale  Uleiului de mentă,

Acesta este cunoscut pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate și bunăstare. Iată câteva dintre acestea:

 1. Relaxare și Reducerea Stresului: Aroma proaspătă a uleiului de mentă are efecte calmante, ajutând la reducerea stresului și a anxietății. Inhalarea sa poate stimula relaxarea și liniștea.

 2. Îmbunătățirea Respirației: Uleiul de mentă are proprietăți decongestionante și poate ajuta la ameliorarea congestiei nazale și a problemele respiratorii, facilitând o respirație mai ușoară.

 3. Ameliorarea Durerilor de Cap: Aplicarea uleiului de mentă pe tâmple sau masajul zonei afectate poate contribui la ameliorarea durerilor de cap și migrenelor, datorită efectelor sale de răcire și analgezice.

 4. Stimularea Concentrației: Aroma sa revigorantă poate îmbunătăți starea de alertă și concentrarea. Este adesea utilizat pentru a sprijini performanța cognitivă și pentru a diminua oboseala mentală.

 5. Combaterea Grețurilor și a Indigestiei: Uleiul de mentă poate ajuta la reducerea senzației de greață și la calmarea disconfortului gastric. Se poate utiliza și pentru a atenua simptomele indigestiei.

 6. Proprietăți Antiseptice și Antiinflamatorii: Uleiul de mentă are calități antiseptice, putând fi folosit pentru a curăța rănile mici și pentru a preveni infecțiile. De asemenea, are potențiale efecte antiinflamatorii.

 7. Îmbunătățirea Circulației Sanguine: Masajul cu ulei de mentă diluat poate stimula circulația sanguină, contribuind astfel la o circulație mai bună și la reducerea senzației de picioare obosite.

 8. Respingerea Insectelor: Uleiul de mentă are un miros puternic și poate fi folosit ca repelent natural pentru insecte. Pulverizarea sau difuzarea sa în mediul înconjurător poate ține insectele la distanță.

5 Beneficii ale Uleiului esențial de Pin:

 1. Proprietăți Antiseptice: Uleiul de pin are proprietăți antiseptice, putând ajuta la prevenirea infecțiilor. Acest aspect îl face util în curățarea și dezinfectarea aerului din interior.

 2. Decongestionarea Respiratorie: Inhalarea vaporilor de ulei de pin poate ajuta la deschiderea căilor respiratorii și la ameliorarea congestiei nazale. Este adesea utilizat în remedii pentru răceli și afecțiuni respiratorii.

 3. Efect Revigorant și Energizant: Aroma proaspătă și lemnoasă a uleiului de pin are un efect revigorant asupra sistemului nervos. Inhalarea sa poate contribui la combaterea oboselii și la stimularea energiei și clarității mentale.

 4. Proprietăți Antiinflamatorii: Uleiul de pin poate avea efecte antiinflamatorii, putând fi folosit pentru a reduce inflamațiile și disconfortul asociat cu anumite afecțiuni.

 5. Îmbunătățirea Circulației: Masajul cu ulei de pin poate îmbunătăți circulația sanguină în zonele în care este aplicat. Aceasta poate fi benefică pentru cei care suferă de senzații de oboseală sau disconfort la nivelul membrelor.

3 Beneficii ale Uleiului esențial de Cajeput:

 1. Proprietăți Antimicrobiene și Antifungice: Uleiul esențial de cajeput este recunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene și antifungice. Acesta poate ajuta în combaterea bacteriilor și ciupercilor, fiind utilizat adesea în produsele de îngrijire a pielii sau a scalpului pentru a preveni infecțiile.

 2. Efect Expectorant: Inhalarea vaporilor de ulei esențial de cajeput poate contribui la deschiderea căilor respiratorii și la fluidizarea mucusului, facilitând astfel expulzarea acestuia. Acest efect face ca uleiul de cajeput să fie folosit în remedii naturale pentru afecțiuni respiratorii, cum ar fi tusea și răceala.

 3. Ameliorarea Durerilor Musculare și Articulare: Uleiul de cajeput are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ceea ce îl face benefic în ameliorarea durerilor musculare și articulare. Se poate utiliza în masaj, diluat într-un ulei de bază, pentru a calma disconfortul asociat tensiunii musculare sau inflamației articulare.

 3 Beneficii al Uleiului de tămâie,

Extras din rășina arborelui Boswellia, este apreciat pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Iată trei dintre aceste beneficii:

 1. Proprietăți Antiinflamatorii: Uleiul de tămâie este cunoscut pentru puternicele sale proprietăți antiinflamatorii. Acesta poate contribui la reducerea inflamațiilor în organism, fiind folosit adesea pentru ameliorarea durerilor asociate afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi artrita.
 2. Suport pentru Sistemul Respirator: Inhalarea uleiului de tămâie poate avea beneficii pentru sistemul respirator. Acest ulei esențial este adesea utilizat în aromaterapie pentru a sprijini sănătatea pulmonară și pentru a ameliora simptomele condițiilor respiratorii, cum ar fi tusea și congestia.
 3. Promovarea Relaxării și Reducerea Stresului: Uleiul de tămâie are, de asemenea, calități calmante și poate contribui la reducerea stresului și anxietății. Inhalarea sau utilizarea sa în difuzoare poate crea o atmosferă relaxantă și liniștitoare în spațiul în care este utilizat.

3 Beneficii al Uleiului de smirnă,

Extras din rășina copacului Boswellia, este apreciat pentru numeroasele sale beneficii asupra sănătății. Iată trei dintre aceste beneficii:

 1. Proprietăți Antiinflamatorii și Antioxidante: Uleiul de smirnă este cunoscut pentru puternicele sale proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Aceste caracteristici îl fac util în gestionarea inflamațiilor, reducerea stresului oxidativ și protejarea celulelor împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi.

 2. Suport pentru Sănătatea Pielii: Uleiul de smirnă poate fi benefic pentru sănătatea pielii. Acesta are potențialul de a reduce inflamațiile cutanate, de a accelera vindecarea și de a contribui la menținerea unui aspect sănătos al pielii. Este adesea utilizat în produsele de îngrijire a pielii pentru a susține o piele radiantă și echilibrată.

 3. Efect Relaxant și de Reducere a Stresului: Aroma profundă și calmantă a uleiului de smirnă poate avea efecte relaxante asupra sistemului nervos. Inhalarea sa poate contribui la reducerea stresului, a anxietății și poate promova o stare generală de liniște și echilibru emoțional.


Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se consulta medicul înainte de folosirea produsului, în caz de sarcină, alăptare sau dacă sunteți sub îngrijire medicală.
Evitați contactul cu ochii, zona interioară a urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau radiațiile UV până la 12 ore după aplicarea produsului pe piele.


Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.


Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.