Promotie! A03 Super Calciu pentru Copii Mărește

A03 Super Calciu pentru Copii

Calciul Tiens pentru copii ajută sistemul imunitar, susține o dezvoltare armomioasă, elimină alergiile.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

516,00 RON

-90,60 RON

606,60 RON

Informații

TIENS Super Calciu Nutritiv pentru Copii,

Forma de prezentare: cutie cu 10 plicuri a cate 10g, conține360 mg calciu/plic. Pulberea de calciu pentru copii este preparata in concordanta cu necesitatile copiilor aflati in perioada de crestere, avand un continut de peste 3.600 mg de calciu per cutie.

Gradul de absorbtie in organism: 95-98%, in aprox. 20 min, cu proprietatea de a nu se depune.

Beneficiile Calciului Tiens pentru copii:

✅ Calciul din formulă acoperă 45% din doza zilnică recomandată copiilor şi adolescenților.
✅ În combinaţie cu vitamina D, asigură nivelurile adecvate de calciu în organism şi creşte rezistenţa oaselor, previne osteoporoza şi are beneficii la nivelul danturii;
✅ Calciul atenuează simptomele alergiilor.
✅ Susţine sistemul nervos.
✅ Vitamina D întăreşte sistemul imunitar, favorizează asimilarea calciului şi fosforului, este benefică pentru dezvoltarea musculaturii copiilor.
✅ În combinaţie cu zincul, vitamina D contribuie la sănătatea pielii şi la atenuarea inflamaţiilor cutanate în cazul copiilor. 
✅ Zincul din componenta calciului ajuta la ameliorarea manifestărilor acneice.
✅ Lecitina susţine capacitatea de memorare şi de concentrare. 
✅ Vitamina D reglează homeostaza calciului şi fosfaţilor, iar cantitatea de calciu şi fosfor asimilată la nivelul intestinelor este dependentă de prezenţa sa.

Lipsă de calciu la copii simptome:

✅ Creștere si dezvoltarea înceata.
✅ Transpirații nocturne abundente, agitație in somn,
✅ Întărzierea ridicării si susținerii capului, craniu țuguiat.
✅ Lipsa apetitului, rahitism, picioare curbate, crampe, piept bombat si dureri in oasele pieptului, falange strâmbe, mici, slabe.
✅ Dureri periodice in abdomen, 
✅ Răceli frecvente. 

Deficitul, carența de calciu la adulti este caracterizată prin:

✅ Astenie, lipsa poftei de mancare, palpitatii, scaderea capacitatii de concentrare, insomnie, spasme musculare, ✅ Lipsa tonusului picioarelor, oboseala prelungita, dureri ale articulatiilor, osteoporoza, spondiloza,
✅ Calculi renali sau biliari, hipertensiune, edeme, slabirea organismului. 109 boli sunt cauzate de lipsa de calciu din organism.

TIENS Super Calciu Nutritiv pentru Copii caracteristici,

Este un supliment alimentar ce asigură, într-o formulă complexă, aportul de nutrienţi indispensabili şi substanţe bioactive necesare dezvoltării armonioase fizice şi psihice a micuţilor. Metabolismul este de până la trei ori mai accelerat în perioada de creştere decât la maturitate.

Formulă îmbogatita cu pulbere din glabenus de ou, iar cei 10-13% lecitina din compoziție sunt eficiente pentru cresterea celulelor cerebrale, pentru dezvoltarea vederii si imbunatatirii abilitatii de memorare.

Tianshi (Tiens) Calciu Nutritiv pentru Copii contine 9 tipuri de aminoacizi, inclusiv taurina, plus proteine, vitamine si microelemente. Nu contine zahar, fapt care contribuie la mentinerea unei danturi sanatoase.

Suplimentele de calciu (calciul ionic) Tiens au obtinut rezultate remarcabile, recunoscute la nivel mondial. Compania a renuntat la metodele traditionale de folosire a sarurilor de calciu, utilizand o tehnologie noua de productie bazata pe metode biologice enzimolitice care permit organismului sa absoarba rapid calciul, procentul biologic de asimilare fiind de aproximativ 95%.

Acest Calciu ionic, a fost primul produs lansat de Tiens, in 1993 la Targul de la New York a obtinut medalia de aur.

Formula cu calciu, fosfor, zinc, vitaminele A, C si D, ambalate in plicuri individual.

Mod de administrare calciu nutritiv pentru copii Tiens

Continutul unui plic de calciu se dizolva in apa calduta, 40-50 grade Celsius Calciul se administreaza cel mai bine intre orele 13-15, 17- 19 sau/si 21-23.

DZR (Doza zilnică recomandată)

  • Copii: pana la 1 an, 1/5 -1/6 din plic,
  • de 1 an pana la 3 ani, 1/4 din plic, o data /zi;
  • de la 3 ani pana la 5 ani, 1/3 din plic odata /zi
  • de la 5 pana la 10 ani, 1/2 plic pe zi;
  • de la 10 pana la 16 ani, 1 plic de calciu o data pe zi.
  • Adulti: 1 plic, de 1-2 ori pe zi.

Se toarnă 1 plic cu calciu în 100 ml (1/2 cană) de apă şi se amestecă până la omogenizare. A se consuma 1 plic pe zi, după sau între mese.

Când este recomandat sa administrăm calciu copiilor?

În mod preventiv, copiii pot face câte două cure a câte 30 de zile pe an cu acest supliment, primăvara şi toamna.
Se recomandă ca suplimentul să le fie administrat copiilor în perioadele cu puseuri de creştere sau când le apare dentiţia, iar organismul necesită cantităţi mari de calciu.

A se consulta medicul înainte de a administra copiilor orice supliment cu vitamine sau microelemente.
A nu se administra copiilor cu intoleranţă la lactoză sau alte afecţiuni digestive.

Importanta calciului in organism

Calciul este cel mai activ şi mai abundent mineral din organismul uman, fiind al cincilea element chimic din alcătuirea acestuia, după carbon, hidrogen, oxigen şi azot. Fiind un electrolit esențial, funcțiile structurale ale calcului sunt atât de importante încât, dacă rezervele din organism s-ar elimina în întregime, corpul s-ar reduce la o masă tisulară fără formă și consistență.

Calciul este prezent în proporție de 99% în structurile ce determină arhitectura corpului, precum scheletul, cartilajele și dinții, restul de 1% fiind distribuit între celulele nervoase, sânge și alte structuri tisulare importante. Din totalul masei corporale al unei persoane,calciul reprezintă între 1,5% și 2%, adică un adult de 80kg cumulează în organism până la 1,6kg de calciu pur!

Calciul este un mineral ce nu poate fi sintetizat de organism, fiind esențială asigurarea necesarului acestuia din surse exterioare.

Cantitatea de calciu din sistemul osos se micsoreaza in fiecare an cu 1%, la varsta de 50 de ani cu 30%, iar dupa 70 de ani cu 50%.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.