TIENS KARDI-Krill Mărește

TIENS KARDI-Krill

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 3 CUTII, BENEFICIATI DE 10% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT

More details

152,60 lei

Informații

TIENS Kardi este un supliment nutritiv cu ulei de krill, de cătină şi de amarant. Uleiul de krill antarctic este considerat cea mai pură sursă de omega-3 de provenienţă marină. Formează legături cu fosfolipidele, este foarte uşor asimilabil şi conţine cel mai puternic antioxidant natural – astaxantina

Formula TIENS Kardi este îmbogăţită cu ingrediente vegetale preţioase, bogate în acizi graşi esenţiali – ulei de cătină, obţinut din presarea fructelor, şi ulei din seminţe de amarant.

Krillii sunt specii de crustacee semitransparente, asemănătoare creveților, prezenți din abundență în toate oceanele lumii, dar în special în Oceanul Antarctic. Componenţa unică a lipidelor îi ajută să supravieţuiască în frigul extrem. Un krill măsoară cca 60 mm şi cântăreşte 2 grame.

Un studiu clinic desfăşurat timp de 3 săptămâni a demonstrat că pacienţii care au luat suplimente cu ulei de krill aveau o concentraţie în sânge a acizilor omega-3 cu 24% mai mare decât subiecţii care au luat aceeaşi doză de suplimente cu omega-3 din ulei de peşte.

 Uleiul de krill este foarte bogat în acizi graşi omega-3, la fel ca şi peştii din ape reci, însă structura acizilor este diferită. Acizii omega-3 din krill formează legături cu fosfolipidele. Prin urmare, TIENS Kardi oferă o sursă de omega-3 sub formă fosfolipidică, mai uşor de asimilat şi metabolizat de către organism. Uleiul de krill este superior celui de peşte datorită bioeficienţei mai mari.

Uleiul de krill din TIENS Kardi susţine funcţiile inimii, sistemul circulator, creierul şi ochii, reduce hipertensiunea şi riscul de formare a cheagurilor de sânge, scade nivelul trigliceridelor şi al colesterolului “rău” (LDL).

Forma fosfolipidică a acizilor omega-3 din uleiul de krill le permite să se disperseze în apă, spre deosebire de omega-3 sub formă de trigliceride din uleiul de peşte. Aşadar, uleiul de krill din TIENS Kardi, odată ajuns în sistemul digestiv, se dispersează, este bine tolerat de organism, nu are gustul specific al uleiului de peşte şi nu provoacă senzaţia de reflux gastric.

Astaxantina este o carotenoidă antioxidantă, cea mai eficientă armă împotriva radicalilor liberi. S-a demonstrat prin studii ştiinţifice că este de 800 de ori (!) mai activă decât coenzima Q10, cu efect de 500 de ori mai puternic decât al vitaminei E şi de 65 de ori mai puternic decât al vitaminei C şi de 40 de ori mai eficientă decât betacarotenul. Datorită faptului că se hrăneşte cu microalge, krillul este o sursă de astaxantină naturală, pigment care îi dă şi culoarea roşie.

Cătina este fructul unui arbust, una dintre cele mai vechi plante de pe planetă. În Asia şi în Europa, fructele portocalii au fost folosite din antichitate ca hrană, iar medicina modernă a confirmat că uleiul din cătină este o sursă extraordinară de numeroşi nutrienţi esenţiali.

Fructele de cătină conţin cantităţi mari de acizi omega-3, omega-6 şi omega-7, vitaminele A, B, C şi E, antioxidanţi, carotenoide şi microelemente.

Acidul palmitoleic omega-7 este un antioxidant puternic, inclus în compoziţia lipidelor cutanate. Are rol nutritiv şi protector pentru membranele celulare.

Amarantul este o plantă ruderală, renumită şi cultivată de popoarele din Mezoamerica timp de cel puţin opt milenii. Denumirea europeană a plantei provine din cuvântul grec “amarantos”, care înseamnă “planta care nu se ofileşte niciodată”. Este o plantă unică, datorită conţinutului mare de scualen.

Scualenul este o substanţă organică naturală, obţinută, pentru comercializare, din uleiul din ficat de rechin (denumirea provine de la o specie de rechin). Recent, s-a descoperit că este o substanţă esenţială pentru organismul uman, produsă în cantităţi mici în piele şi sânge. Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de scualen din organism se reduce vertiginos.

Datele ştiinţifice arată că scualenul este esenţial în procesul de reducere a oxidării cauzate la nivel celular de radicalii liberi. Printre funcţiile sale se numără şi oxigenarea celulară a întregului organism.

Cele mai recente studii arată că seminţele de amarant conţin de 4 până la 5 ori mai mult scualen decât ficatul de rechin.

TIENS Kardi este recomandat tuturor persoanelor care doresc să îşi protejeze inima, să îşi îmbunătăţească circulaţia sanguină, să îşi ţină sub control nivelul colesterolului sau hipertensiunea. Totodată, este remediu pentru stările de astenie şi pentru întărirea imunităţii. Este ideal pentru persoanele cărora nu le place gustul depeşte sau nu pot lua suplimente cu ulei de peşte din cauza senzaţiei de reflux gastric

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist