Super calciu nutritiv pulbere Mărește

Super calciu nutritiv Tiens 250 gr (pulbere)

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs, card sau optional prin OP(ordin de plata), livrare in tarile din UE si UK.

More details

378,00 lei

Informații

Forma de prezentare pentru Super Calciu Tiens : 

Acest produs este noua formula imbunatita, 250 gr/cutie, pentru 25 zile
Calciul este cel mai abundent mineral din organism. Constituie 1.5 % - 2.0 %  din greutatea corpului și este cunoscut drept un element biologic esențial.

Compozitie:
- Hidroxiapatita de calciu microcristalina
- Proteina din colostru bovin
- Vitamina K2
- Vitamina D3
- Sare de magneziu de origine marina
- Inulina din cicoare
- Fibre de ovaz
- Colagen din peste
- Isomalto-oligozaharide.

Este al cincilea cel mai abundent element din scoarța Pământului (reprezintă 4,2% din scoarța terestră).
Este al cincilea cel mai abundent element din organism (după oxigen, carbon, hidrogen și azot).
Calciul este un nutrient esențial de care toate celulele vii au nevoie pentru a rămâne viabile.

Mai multe cercetări clinice au demonstart că suplimentarea dietei cu pulbere concentrată enzimolitică obținută din oase a fost mai eficientă în prevenirea pierderii masei osoase decât alte forme comune de suplimente pe bază de calciu.

Super Calciu Tiens are un raport echilibrat calciu – fosfor de 2:1, echivalentul raportului dintre cele două elemente la nivelul oaselor umane, asigurând beneficii maxime pentru sănătatea noastră.

Pulberea enzimolitică din os adăugată în formulele noii generații de produse TIENS pe bază de calciu provine din Noua Zeelandă, de la bovine crescute într-un mediu ecologic;
Ministerul Agriculturii din Noua Zeelandă garantează că bovinele sunt hrănite exclusiv cu furajere din plante, pentru înlăturarea oricărui risc de contaminare cu Encefalopatia spongiformă bovină – ESB (cunoscută sub denumirea de ”Boala vacii nebune”). Furajele sunt, de asemenea, lipsite de antibiotice, pesticide, contaminanți microbieni și metale grele;
Compania TIENS împreună cu cercetătorii din Noua Zeelandă si Europa au creat o tehnologie de extracție avansată, cu procesare la rece, pe parcursul căreia sunt adaugate enzimele patentate TIENS.
Datorită acestei tehnologii avansate, factorii organici delicați, care se distrug prin prelucrarea la cald, sunt păstrați în formă intactă și rămân pe deplin activi;
Tehnologia de frezare cu jet permite compușilor din pulbere osoasă să fie super-micronizate la 15-50 micrometri, conferind o solubilitate extraordinară și o consistența plăcută în momentul fluidizării.

Rolul calciului in organism: menține oasele puternice, este indispensabil pentru o dantură sănătoasă, facilitează neurotransmisia normală, contribuie la coagularea normală a sângelui, sprijină funcționarea corespunzătoare a sistemului muscular, stimulează randamentul energetic normal al metabolismului, menține funcționarea normală a enzimelor digestive, are rol în procesul diviziunii și diferențierii celulare.

  • Calciul participă la numeroase reacții biochimice, incluzând construirea scheletului osos, semnalizarea celulară și funcționare a sistemului muscular.
  • Este esențial pentru creșterea și mineralizarea oaselor și a dinților.
  • Calciul și fosforul contribuie la prevenirea deteriorării și refacerea smalțului dinților.
  • Facilitează comunicarea între creier și fiecare parte a corpului, având rol în semnalizarea celulară.
  • Este vital în coagularea sângelui, fiind responsabil de activarea mai multor factori de coagulare.
  • În mușchiul scheletic, neted, precum și în mușchiul inimii, calciul este mineralul care joacă un rol-cheie în stimularea contracției.
  • Calciul ajută la transportul nutrienților prin membranele celulare, acolo unde organismul are cea mai mare nevoie de hrană.
  • Calciul este necesar pentru activitatea optimă și secreția enzimelor gastrice.

Hidroxiapatita de calciu este un complex de minerale și factori ușor asimilabili ce contribuie în mod natural la menținerea sănătății oaselor, precum:

•macro-minerale: calciu, magneziu, fosfor;
•minerale: bor, zinc, cupru, seleniu;
•proteine și factori naturali de creștere;
•colagen de tip 1 - colagenul predominant în structura oaselor sănătoase;
•factori de creștere osoasă cu rol esențial în amplificarea efectelor benefice ale hidroxiapatitei,asigură oaselor aminoacizii esențiali și mucopolizaharide (glicozaminoglicani)
Proteina pe baza de colostru bovin, este un super-aliment primar bogat în nutrienti,  este un fluid biologic complex, bogat in proteine, grasimi, vitamine, macrosi micronutrienti. Contine anticorpi ce dezvolta imunitatea nou-nascutilor, cresteresregenerarea tesuturilor, cu remarcabile capacitați reparatorii sde crestere musculo-scheletica. Este extrem de eficace in prevenirea infectiilor tractului gastro-intestinal, potrivit ultimelor cercetari in domeniu. 
Vitamina K2 are rolul de a mentine simbunatatii densitatea mineralelor in sistemul osos, pentru  asimilarea calciului, prezenta vitaminei K2 este esential. Vitamina K2 sustine flexibilitatea arteriala prin prevenirea acumularii calciului la nivel circulator. Vitamina K joaca un rol esential in coagularea sangelui. Cercetatorii germani, cei care au raportat descoperirea vitaminei, au denumit-o Koagulations-vitamina, sau vitamina K pe scurt. Desi coagularea sangelui ramane cea mai cunoscuta functie a vitaminei K, aceasta are un rol cheie in sanatatea osoasa si a sistemului cardiovascular. 
Vitamina D3 (colecalciferol) este nelipsita pentru dezvoltarea si mentinerea sanatatii oaselor, pentru ca sustine procesele metabolice de absorbtie a calciului sfosforului. Calciul se poate asimila doar in prezenta vitaminei D3. Vitamina Deste produsa de organism in timpul expunerii pielii la lumina soarelui. Studiile arata ca persoanele care isi asigura prin dieta o cantitate suficienta de vitaminDsi calciupot incetini procesul de pierdere a mineralelor din oase, prevenind osteoporozspredispozitia la fracturi osoase. 
Sare de magneziu marina are o concentratie a metalului pur de minim 55%, este sursa naturala de magneziu obtinuta din apele nepoluate ale coastei FrancezeMagneziul mentine oase si dinti puternici si ajuta la asimilarea corecta a calciului, reduce starea de oboseala si sustine sistemul nervos, fiind considerat un produs natural "anti-stres", contribuie la sustinerea functionarii normale a muschilor, eliminand crampele musculare, care semnalizeaza lipsa magneziului in corp.

Inulina din cicoare, este un tip de fibra solubila prezenta in numeroase plante, neputand fi digerata la nivelul intestinului subtire, inulina se deplaseaza la nivelul intestinului gros, unde are actiune prebiotica, fiind hrana pentru microflora intestinala benefica digestiei. Microflora intestinala transforma inulina in acizi grasi cu catena scurta, ce hranesc celulele colonului, oferind numeroase beneficii starii de sanatate generale. Este dovedit stiintific faptul ca prezenta inulinei creste absorbtia calciului la nivel intestinal. 
Fibre din ovaz Ovazul are calitati nutritionale benefice ce contine lipide sanatoase si cantitati mari de fibre dietetice solubile, inclusiv beta-glucan, contine mai multe proteine si grasimi sanatoase decat majoritatea cerealelor, contine Complexul de vitamine B, minerale (mangan, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc, calciu, potasiu) si antioxidanti (polifenoli). Consumul de beta-glucan din ovaz creste senzatia de satietate, contribuie la reducerea glicemiei sa nivelului de colesterol. Nivelul ridicat al colesterolului este un factor de  risc in dezvoltarea bolii coronariene. 
Colagen din peste marin, este o proteina structurala complexa care ajuta la mentinerea rezistentei si flexibilitatii pielii, a ligamentelor, articulatiilor, oaselorunghiilor si parului. Ingredientul folosit este colagenul de tip I, baza pentru o piele radiantatesuturi conjunctive puternice si oase rezistente. Colagenul din peste se  absoarbe mai usor de catre organism datorita greutatii si dimensiunilor moleculare scazute, ceea ce permite absorbtia facila prin bariera intestinala. 
Isomalto-oligozaharide(IMO): sunt un complex de carbohidrati cu catena scurta, prezente, in mod natural, in fibrele alimentare de provenienta vegetala, acestea au efecte pozitive asupra sanatatii digestive: au actiune prebioticafiind hrana pentru microflora intestinala, actioneaza ca o fibra alimentara naturalde origine vegetala.

Corpul folosește 99% din cantitatea de calciu pentru a menține oasele puternice și dinții sănătoși.

Copiii au nevoie de calciu pentru dezvoltarea oaselor pe măsură ce cresc. În perioada copilăriei se formează dinții. Calciul asimilat în timpul copilăriei și adolescenței  pune în mod eficient bazele depozitelor de calciu pe viață. De la aproximativ 30 de ani, corpul nu mai depozitează în mod activ calciu la nivelul oaselor. Fără un aport suficient, corpul începe să folosească din depozitele de calciu de la nivelul oaselor, pentru a continua să funcționeze normal. În perioada menopauzei, femeile prezintă riscul de a pierde rapid din masa osoasă. Este o cauză a scăderii  producției de hormoni. Pe termen lung, deficiența de calciu poate duce la osteoporoză. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, nevoia de calciu a organismului nu mai este la fel de mare, însă corpul încă folosește calciul depozitat la nivelul oaselor.

Parerile specialistilor au constatat ca un aport scăzut de calciu în perioada de creștere are consecințe asupra masei și procentului de demineralizare osoasă pe parcursul întregii vieți;
Există o serie de factori care influențează demineralizarea osoasă, precum dieta și suplimentele consumate, activitatea fizică și sexul;
La femei, pierderea masei osoase este accelerată în jurul perioadei de menopauză, din cauza scăderii concentrației de estrogen;
O pierdere excesivă de masă osoasă, asociată cu îmbătrânirea poate duce la osteoporoză.

Mod de administrare: 10 gr/zi dizolvat in 100ml apa calda spre fierbinte, aproximativ 50-60 grade.

Se administreaza intre orele: 13-15,00 sau 17-17,30 sau 21-23,00, asimilarea este in proportie de 95-98%, cu proprietatea de a nu se depune.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Super calciu nutritiv Tiens 250 gr (pulbere)

Super calciu nutritiv Tiens 250 gr (pulbere)

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs, card sau optional prin OP(ordin de plata), livrare in tarile din UE si UK.