Promotie! TTIENS Holican, capsule Mărește

TIENS Holican-Resveratrol, capsule

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 2-3 zile. Plata ramburs,card sau optional prin OP(ordin de plata)

More details

220,00 lei

-81,00 lei

301,00 lei

Informații

Forma de prezentare: flacon cu 60 capsule

DESCRIERE

Extractul din seminţe de struguri TIENS se regăseşte sub forma unor "capsule pentru longevitate". Substanţele din seminţele de struguri sunt antioxidanţi eficienţi, care combat radicalii liberi şi încetinesc procesul de îmbătrânire. Proprietăţile lor de controlare a lipidelor din sânge sunt demonstrate prin cercetări ştiinţifice şi susţin sănătatea cardiacă.

Radicalii liberi sunt în special molecule de oxigen cu cel puţin un electron fără pereche. Sunt foarte reactivi tocmai din cauza electronilor fără pereche, care caută să formeze o pereche şi oxidează orice compus cu care intră în contact. Prin urmare, există riscul de a deteriora structurile celulare de orice tip – membrane, enzime, acizi nucleici sau proteine structurale, slăbind imunitatea organismului şi accelerând îmbătrânirea.

Sănătatea umană depinde de crearea în organism a unui echilibru între radicalii liberi şi antioxidanţi. Apare o tendinţă în creştere de a perturba acest echilibru, prin fumat, bronzarea excesivă, un stil de viaţă stresant sau prin obiceiuri alimentare nesănătoase. Putem apela la o sursă bogată de antioxidanţi, care combat radicalii liberi – Extractul din seminţe de struguri TIENS. Principalele  ingrediente ale Holicanului sunt resveratrolul si bioflavonizii.

INGREDIENTE

Viţa de vie (Vitis vinifera L.) este cultivată de mii de ani, în special pe continentul european. S-a confirmat ştiinţific prezenţa a numeroase substanţe benefice nu doar în struguri, ci şi în seminţele acestora – lipide (inclusiv acizi linoleici şi oleici), proteine, polifenoli (catechine, procianidine şi acizi fenolici), dar şi carbohidraţi. Ingredientul excepţional al strugurilor roşii, regăsit în seminţele acestora şi în vinul roşu obţinut din ei, este un polifenol – resveratrolul. Proprietăţile sale asigură protecţia sistemului cardiovascular şi combat în mod eficient oxidanţii – resveratrolul fiind renumit ca agent de reîntinerire şi regenerare. "Paradoxul francez" îşi găseşte explicaţia tocmai în această substanţă – s-a observat că populaţia franceză, deşi are o alimentaţie bogată în colesterol, are o incidenţă mult mai mică a bolilor cardiace decât populaţia din SUA, de exemplu. Acesta este efectul consumului regulat de vin roşu, bogat în resveratrol. Extractul din seminţe de strugure conţine şi alte substanţe cu acţiune similară: flavonoide (de exemplu, quercetina), acizi linoleici şi oleic, care intesifică efectul terapeutic al suplimentului.

BENEFICII

Substanţele din extractul din seminţe de struguri reduc declinul sănătăţii cauzat de îmbătrânire şi susţin sănătatea la nivelul întregului organism:

 • Favorizează echilibrul lipidic din sânge;
 • Au puternice proprietăţi antioxidante – previn formarea radicalilor liberi şi îi elimină din organism;
 • Echilibrează asimilarea nutrienţilor în sânge;
 • Au acţiune cardioprotectoare: cresc elasticitatea vaselor de sânge, favorizând circulaţia sângelui. Oamenii de ştiinţă recomandă folosirea extractului din seminţe de struguri ca protecţie cardiacă suplimentară;
 • Cresc şi refac elasticitatea ţesutului cutanat.

Proprietatile resveratrolului:
Este antioxidantul natural cu o capacitate de actiune de 50 de ori mai mare ca vitamina E, de 20 de ori mai mare decat vitamina C, de 3-4 ori mai puternic decat vitamina A, seleniu si zinc;
regleaza nivelul colesterolului, lipidelor in sange;

Precautii: produs nerecomandat copiilor si femeilor insarcinate.

ADMINISTRARE

Câte 2 capsule pe zi (între orele 11:00 – 13:00 şi 19:00 şi 21:00). Se vor administra cu un pahar cu apă.

Se foloseste in timpul activitatii maxime a meridianului organului respectiv sau in meridianul triplului incalzitor.
Capsulele de holican se iau cu un pahar de apa calduta, 35-40 grade Celsius.

COMPOZITIE:

Doza per 1 capsula

 • resveratrol extract din seminte de struguri 54,25 mg
 • oligomer-proantodanidine 51,54 mg
 • vitamina C 40 mg
 • extract de piper negru 6,00 mg
 • piperina 1,8 mg
 • fructo-oligozaharide 259,00 mg/capsula

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.