TTIENS Holican, capsule Mărește

TIENS Holican-Resveratrol, capsule

TIENS Holican-Resveratrol, este o sursă puternică de antioxidanți, acțiune antibacterianaă.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata Card, Ramburs sau optional prin OP(ordin de plata),

LIVRARI SI TRANSPORT GRATUIT de la 500 Ron, în UE SI UK!


LA O COMANDA DE 2 CUTII BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT!

More details

356,00 lei

Informații

Extract din Semințe de Struguri, Holican TIENS

Formă de prezentare: flacon cu 60 capsule

Beneficiile Extractului din Semințe de Struguri, Holican TIENS:

✅ Contribuie la menținerea echilibrului lipidic sănătos în sânge.
✅  Proprietăți antioxidante puternice, previne formarea și elimină radicalii liberi din organism.
✅ Susține procesul de asimilare a nutrienților în sânge.
✅ Acțiune cardioprotectoare, îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge, favorizând circulația sângelui, recomandat în afecțiuni varicoase.
✅ Refacerea și menținerea elasticității pielii, susține sănătatea pielii și refacerea elasticității țesutului cutanat, restabilind fibrele de colagen, mobilitatea articulațiilor.
✅ Încetinește procesul de îmbătrânire și susține sănătatea inimii.
✅ Acțiune antioxidantă, antibacteriană, antisclerotică, anticancerigenă.
✅ Reduce agregarea trombocitelor, reduce riscul formării trombozelor, întărește pereții vaselor de sânge și a capilarelor, reduce riscul hemoragiei sanguine, mărește rezistența organismului la stres, îmbunătățește memoria.
✅ Scade glicemia, tensiunea arterială, trigliceridele și nivelul colesterolului din sânge.


Indicatii terapeutice ale Holicanului Tiens:

✅ Profilaxia și tratamentul afecțiunilor maligne - distruge celulele maligne, oprește dezvoltarea metastazelor, restabilește și reface organismul.
 Recomandat pentru îmbunătățirea sănătății, în profilaxia și tratamentul afecțiunilor de iradiere, în timpul radioterapiei, datorita proprietăților antioxdante puternice..
✅ Profilaxia și tratamentul afecțiunilor cardio-vasculare - stimulează circulația sanguină, elimină depunerile de pe pereții vaselor, previne infarctul de miocard. Oamenii de ştiinţă recomandă folosirea extractului din seminţe de struguri ca protecţie cardiacă suplimentară.
✅ Protejează dezvoltarea normală a fătului, în timpul sarcinii.
✅ Profilaxia și tratamentul aterosclerozei a vaselor de sânge ale creierului, stagnează îmbătrânirea, îmbunătățește memoria, previne AVC-ul, accidentul vascular cerebral.
✅ Afecțiuni alergice, zona zoster  datorate stresului.
✅ Profilaxia și tratamentul afecțiunilor venelor varice și tromboflebită.
✅  Afecțiuni oculare, retinopatii.
✅  Afecțiuni ale aparatului locomotor, deoarece are proprietăți antiinflamatoare și anestezice în osteoartroze sau artroze reumatice, mobilitatea articulațiilor, în special în perioada de refacere după fractură.
✅ În cosmetic,în profilaxia și tratamentul îmbătrânirii pielii.

Proprietățile antioxidante ale Extractului din semințe de struguri,Holican Tiens, cum ne pot ajuta?

Ingrediente cheie ale resveratrolului sunt semințele de struguri.

Vița de Vie (Vitis vinifera L.) este cultivată de mii de ani, iar cercetările științifice au confirmat prezența unor substanțe benefice în semințele de struguri. Acestea includ lipide, proteine, polifenoli (catechine, procianidine, acizi fenolici) și carbohidrați. Un ingredient excepțional, resveratrolul, asigură protecția cardiovasculară și acționează ca agent de reîntinerire.
Aceste capsule din extract din semințe de struguri, supranumite "capsule pentru longevitate" combat radicalii liberi ce pot deteriora structurile celulare, slăbind imunitatea organismului și accelerând procesul de îmbătrânire.
Principalele ingrediente, resveratrolul și bioflavonoizii, sunt recunoscute pentru acțiunea lor benefică.

Bioflavonoidele sunt cunoscute ca un puternic antioxidant, distrugând radicalii liberi, care sunt responsabili de majoritatea maladiilor, deoarece aceștia împiedică reproducerea celulelor sănătoase și conduc la dezvoltarea exagerată a celulelor maligne, care stau la baza tumorilor maligne, conducând totodată și la scăderea drastică a imunității organismului.

Radicalii liberi distrug membranele celulare, favorizând intrarea în celulă a virusilor și microbilor - ceea ce determină îmbolnăvirea corpului și grăbește procesul de îmbătrânire. Acesti radicali liberi reacționează cu ADN-ul, iar rezultatul este producerea unor substanțe care reduc capacitatea de reproducere a celulelor și care facilitează producerea tumorilor.

Cercetările științifice au demonstrat că rezultatul activității radicalilor liberi în interiorul celulelor permite dezvoltarea rapidă a celulelor ce formează tumorile maligne și benigne.

Influența resveratrolului asupra tumorilor maligne a fost studiată de medicii din SUA, care au constatat că suprimă focarul maladiilor cancerigene, distrugând celulele maligne, în același timp protejând celulele sănătoase.

Cercetările medicale au confirmat că resveratrolul previne cancerul și distruge celulele maligne, stimulând creșterea și capacitatea vitală a celulelor sănătoase.
Cercetările medicale au stabilit că eficacitatea tratamentului cu resveratrol în cancerul glandei mamare este de aproximativ 43 - 47%, cancerul ficatului 37 - 48%, cancerul stomacului 34 - 41%, iar regenerarea celulelor sănătoase de 9 - 18%.

Administrare Holican Tiens recomandată:

La 2 capsule de Holican/zi, administrate flaconul ajunge pentru 30 de zile.
Se recomandă o cură de minim 3 luni, până la 6 luni în cazuri grave.

  •  Câte 2 capsule pe zi, între orele 11:00 – 13:00 și 19:00 – 21:00.
  •  Se administrează cu un pahar de apă la temperatura camerei sau ușor călduță, înainte de masă cu 30 de minute.

Compoziție(Doza per 1 capsulă):

  •  Resveratrol (extract din semințe de struguri): 54,25 mg
  •  Oligomer-proantocianidine: 51,54 mg
  •  Vtamina C: 40 mg
  •  Extract de piper negru: 6,00 mg
  •  Piperină: 1,8 mg
  •  Fructo-oligozaharide: 259,00 mg/capsulă

Descoperă beneficiile Holicanului, pentru longevitate și sănătate cardiovasculară.

Extractul din semințe de struguri TIENS este o sursă puternică de antioxidanți iar beneficiile resveratrolului și ale altor substanțe active fac din acest supliment o alegere valoroasă pentru menținerea sănătății generale!

Descoperă secretul longevității și susține-ți sănătatea cardiovasculară cu Holican!

Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.