Promotie! TIENS Ican, capsule Mărește

TIENS Ican, Yi Kang capsule

Tiens Ican, participă în metabolismul lipidelor, scade valorile colesterolului și ale glicemiei. Susține funcția pancreasului.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata Card, Ramburs sau optional prin OP(ordin de plata),

LIVRARI SI TRANSPORT GRATUIT de la 500 Ron, în UE SI UK

LA O COMANDA DE 2 CUTII BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT ÎN ROMÂNIA!

More details

234,00 RON

Informații

TIENS Ican, Yi Kang, supliment antioxidant.

Forma de prezentare: flacon cu 150 capsule

Tiens Icanul beneficii (capsule pentru regenerarea celulară):

✨ Armonizează starea psihică în cazuri de depresie și insomnii. Datorită ingredientelor sale valoroase, acest produs contribuie la echilibrarea organismului.
✨ Elimină mirosul neplăcut, halena.
✨ Participă în metabolismul lipidelor (grăsimilor), scade valorile colesterolului și ale glicemiei. Susține funcția pancreasului.
✨ Fiind un antioxidant puternic, poate preveni dezvoltarea maladiilor cancerigene, ajută la reglarea unui pH alcalin în corp, susținând mecanismele de apărare ale organismului la nivelul celulelor și al vaselor de sânge.
✨ Contribuie la eliminarea din organism a substanțelor toxice în urma chimioterapiei sau a medicamentelor, reducând efectele secundare ale radioterapiei și chimioterapiei.
✨ Revitalizează în stări de oboseală cronică.
✨ Mărește rezistența la sportivi, acționând ca un tonic.
✨ Susține funcția de detoxifiere a ficatului și oxigenarea plămânilor.
✨ Poate ajuta în reglarea disfuncțiilor sistemului reproducător (impotență, frigiditate), contribuind la reducerea chisturilor ovariene și la oprirea dezvoltării acestor formațiuni.
✨ Poate ajuta la ameliorarea diverselor afecțiuni ale pielii, dezvoltate pe fond de stres.

Proprietățile Ginostemei (Jiaogulan):

Aceasta plantă  a fost descoperită în urmă cu un mileniu de un medic chinez!

✨ În China, este folosită ca tonic general și anti-aging, fiind descrisă ca planta nemuririi de către persoanele în vârstă din zona Guizhou
✨Planta are proprietăți adaptogene și antioxidante, fiind bogată în vitamine și minerale, aminoacizi, fier, magneziu, calciu, fosfor, potasiu
✨ Savanții japonezi, în urma studierii acestei plante, au constatat că substanțele active - saponinele - sunt asemănătoare în acțiune cu ginsengul (ginsengul conține aproximativ 20-25 saponine, în timp ce Ginostema conține 84 saponine).
✨ Saponinele conțin glicozide, care participă la sinteza hormonilor. În compoziția sa echilibrată se regăsesc substanțe cu efecte antioxidante. Este o plantă populară în triburile Hunza, care trăiesc în valea Kașmirului din Pakistan, unde oamenii ajung să trăiască până la 130 sau chiar 140 de ani, consumând zilnic produse din această plantă.
✨ Într-o carte chineză veche, se menționează că planta Ginostema era folosită pentru suprimarea proceselor inflamatorii, scăderea temperaturilor ridicate și în tratamentul hepatitei virale. În anii recoltaor proaste, Ginostema era folosită ca hrană.
✨ Numeroase studii clinice au demonstrat capacitățile incredibile anticancerigene ale Ginostemei, reușind să inhibe dezvoltarea celulelor canceroase în diferite tipuri de cancer, inclusiv cancerul de pancreas și plămâni, precum și cancerul mamar. 
✨ Are proprietatea de scădere a colesterolului,  reduce febra, elimină toxinele din organism și reduce numărul de trigliceride, întărește sistemul imunitar, calmează durerea și susține regenerarea celulară.
✨ Mulți spun că poate ajuta la controlul nivelului de homocisteină din sânge, asociat cu un risc mai mare de arteroscleroză. Este cunoscut în mod tradițional pentru susținerea circulației sângelui și reglarea tensiunii arteriale.
Morcovul violet este strămoșul morcovului modern, conținând mai mulți nutrienți decât morcovii portocalii obișnuiți.
✨ Morcovul violet are o antocianidină excepțională și valoroasă - cianidină - un pigment natural găsit în unele fructe roșii și legume de culoare violet închis.
✨Este o sursă de fenoli, flavonoizi, calciu, fier și zinc. Acțiunea sa antioxidantă este de 4 ori mai mare decât cea a morcovilor roșii.

TIENS Yi Kang conține  drojdie îmbogățită cu crom.

Este de mare ajutor pentru persoanele cu diabet, deoarece nivelurile adecvate de glucoză joacă un rol important în buna funcționare a organismului.

La pacienții cu diabet se observă conversia incompletă a zaharurilor în energie, ceea ce are un efect foarte negativ asupra sistemului nervos și circulator. 

Drojdia are un complex întreg de vitamine B (în special vitaminele: B1, B2, B5, B6, B7 și B12), precum și minerale cum ar fi: zinc, fosfor, magneziu, fier, seleniu, crom și proteine ușor digerabile necesare în dieta persoanelor cu  diabet.

Cromul este considerat un oligoelement esențial, deoarece influențează direct procesele metabolice și fiziologice. Cromul face parte dintr-o moleculă numită cromodulină, care ajută hormonul insulină să acționeze în organism.

Datorită acestui mecanism molecular, cromul contribuie la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge. De asemenea, cromul susține metabolismul normal al macronutrienților, fiind esențial pentru procesarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.

Cromul și Ginostema ajută la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Conținut net: 56,25 g (150 capsule x 375 mg).

Ingrediente cu efect nutritiv/capsulă:

  ✔️ Pulbere de morcov violet: 150 mg
  ✔️Extract din frunze de Jiaogulan - gypenoside: 2,5 mg
  ✔️Extract din frunze de ceai verde: 7,5 mg
  ✔️Polifenoli: 7,35 mg
  ✔️Drojdie îmbogățită cu crom: 1,25 mg
  ✔️Crom: 2,5 µg
  ✔️Vitamina C: 6,0 mg

Tiens Ican mod de administrare:

✔️ Fiind un preparat tonifiant, este bine să fie consumat înainte de orele 18, în meridianele stomacului 7-9, inimii 11-13 și vezicii urinare 15-17.

Adulți: 2 capsule  de 3 ori pe zi, după mesele zilnice la 30 minute.

Copii (10-14 ani): câte 1 capsulă de Ican pe zi.

Contraindicații: nu se recomandă copiilor sub 10 ani și femeilor în timpul sarcinii.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu luați suplimente ca înlocuitor pentru o dietă variată și echilibrată. Un stil de viață sănătos și o dietă diversificată sunt importante.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.