TIENS Veican, capsule gelatinoase Mărește

TIENS Veican-Vitality-Wei-can, capsule gelatinoase

Extractul din lăstari de grâu mărește elasticitatea și micșorează permeabilitatea vaselor sanguine, acționează asupra calității contracțiilor miocardului.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata Card, Ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LIVRARI SI TRANSPORT GRATUIT de la 500 Ron, în UE SI UK!

More details

161,00 lei

Informații

 

TIENS Veican Vitality (Wei-can), supliment revitalizant

Forma de prezentare: 30 de capsule gelatinoase

Compoziție supliment Revitalizant Tiens: Ulei din lastar de grâu, Lecitină – 24,95%, Beta-caroten 0,05%, Vitamina E, Acid linolenic.

 Tiens Weican Vitality (Ulei din lastar de grâu) beneficii:

✅  Suport pentru sănătatea pielii, nutrienții din lastarii de grau, cum ar fi vitamina E și antioxidanții, au beneficii pentru sănătatea pielii. Aceștia pot contribui la combaterea radicalilor liberi și la menținerea elasticității pielii.
✅  Antioxidanți puternici, extractul din lastarii de grau sunt bogati în antioxidanți, inclusiv flavonoide și carotenoide. Aceste substanțe contribuie la combaterea radicalilor liberi în organism, ajutând astfel la protejarea celulelor și reducerea riscului de boli cronice.
✅Aceștia conțin vitamine importante precum vitamina A, vitamina C și vitamina K, care sunt esențiale pentru sănătatea ochilor, sistemului imunitar și coagularea sângelui.
Lecitina este o parte componentă importantă a membranelor celulare, a tuturor țesuturilor, în special a ficatului, creierului și rinichilor.
✅  Lecitina poate fi numită fundamentul întregului organism uman. Deoarece cantitatea cea mai mare de  lecitina se află în țesutul nervos, de aceea ea este necesară pentru formarea și dezvoltarea normală a creierului fatului, memoriei bune la copii și preîntâmpinarea debilității mentale senile.
✅  Menține funcționarea normală a ficatului și rinichilor, ajută în circulația periferică. Asigură o stare sănătoasă a învelișului cutanat, oprește activitatea abundentă a glandelor sebacee, ia parte la metabolizarea Vitaminei E.
✅  Vitamina E (tocoferolul) stimulează activitatea musculară și funcția glandei sexuale, este implicată în procesul fertilității, ocrotește membrana celulei de leziuni, se opune formării trombilor, întărește pereții vaselor sanguine.
 S-a stabilit strânsa legatură dintre tocoferol și funcția sistemului endocrin, în special a glandelor sexuale, hipofiza, glandelor suprarenale și glandei tiroide. Ajută în procesul de desfășurare normală a gravidității și dezvoltării fătului. Activează intens procesele de formare a spermei.
✅  Previne dezvoltarea aterosclerozei, mărește rezistența față de insuficiența oxigenului în creier și mușchii inimii.
✅  Deține calitatea de a mări procentul de vitamine liposolubile în organele interne, în special Vitamina A.
✅  Acizii grași polinesaturați, numiți uneori vitaminele de tip F, sunt incluși în factorii indispensabili ai hranei, deoarece nu se sintetizează în organism și trebuie să ajungă în organism odată cu hrana. Acești acizi (linoleic, linolenic, arahidonic) sunt elemente necesare membranelor celulare, învelișul mielinic al nervului, țesutului conjunctiv.
✅  Ajută la rapidă transformare a colesterolului și eliminarea lui din organism, măresc elasticitatea și micșorează permeabilitatea vaselor sanguine, acționează asupra calității contracțiilor miocardului.
✅  Îmbunătățesc funcția de reproducere, acționează la intensitatea dezvoltării înălțimii copiilor, asupra stării învelișului cutanat.
✅  Sunt necesari pentru distrugerea toxinelor intestinale și sinteza lecitinei în ficat, iau parte la metabolizarea Vitaminei B.
Beta-carotenul este provitamina A. El pătrunde în organism cu hrana vegetală și se transformă în Vitamina A în pereții intestinului subțire și în ficat.
✅  Beta-carotenul  ia parte la formarea rodopsinei (purpurei retiniene), asigură dezvoltarea normală a organismului, întărește dinții, părul, unghiile, acționează pozitiv asupra pielii, protejând-o de acțiunea radiațiilor solare, ajută la menținerea tinereții învelișului cutanat.
✅   Este un puternic antioxidant, mărește imunitatea, îmbunătățește dezvoltarea țesutului osos, scade riscul bolilor cardiovasculare.
✅   Întărește, mărește acțiunea hormonilor sexuali, susține funcționarea normală a glandei tiroide, ficatului, glandelor suprarenale.

 Tiens Veican (Vitality soft gel) recomandări :

✅  Este unul dintre principalii antioxidanți naturali. Contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ
✅  Ajută la menținerea tensiunii arteriale normale
✅  Menține sănătatea părului, pielii și unghiilor
✅  Susține memoria și concentrarea, precum și menținerea funcțiilor cognitive
✅  Profilaxia menținerii vederii și prevenirea cataractei
✅  Susține funcția sistemului endocrin, dereglări ale funcțiilor de reproducere, disfuncții ovariene la femei, în perioada premenopauzei și menopauzei
✅  Betacarotenul neutralizează radicalii liberi
✅   În dermatologie în afectiuni ale pielii Zona Zoster, Psoriazis
✅  Afectiuni neurodegenerative,Alzheimer, Parkinson, scleroză in plăci

 Tiens Weican Vitality mod de administrare:

Se administrează la ora 9,00 dimineata in timpul mic dejunului, la ora 13,00 in timpul pranzului sau la cină pentru asimilare completă.

Dozaj:

  • Copii (5-10 ani): Cate 1 capsulă Veican, de 1-2 ori pe săptămână.
  • Copii (10-14 ani): Cate 1 capsulă la 2 zile.
  • Adulți: 1-2 capsule Veican pe zi.

Mod de utilizare externă pentru revitalizarea pielii a produsului,

Uleiul din germeni de grâu este frecvent utilizat și în cosmetica. Poate fi aplicat direct pe ten, cu precădere în zona ochilor, dar și pe mâini.

Hidratează perfect și oferă fermitate pielii, având totodată acțiune antiîmbătrânire și antiinflamatorie. Prin penetrarea straturilor cutanate, netezește și catifelează vizibil pielea.

În cosmetica: Conținutul capsulei de Veican se folosește ca mască pentru față, de 1-3 ori pe săptămână.

În dermatologie: Conținutul capsulei se aplică pe pielea afectată.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.