TIENS Colagen  Shot Mărește

TIENS Colagen hidrolizat

TIENS Glow Collagen Shot conține o formă hidrolizată de colagen marin - peptide de colagen, care sunt cea mai naturală formă de colagen, absorbită și utilizată complet de corpul nostru. 

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata Card, Ramburs, OP(ordin de plata),

More details

198,00 RON

Informații

Tiens Colagen Hidrolizat (Glow Collagen Shot), 

Suport eficient pentru sănătate și frumusețe

Prezentare: 225 ml, împărțit în 15 pliculețe de 15 ml fiecare.

Proprietăți și beneficii a Colagenului Hidrolizat Tiens,

Tiens Glow Collagen Shot este conceput cu o formulă avansată de colagen marin hidrolizat. Acest tip de colagen, sub formă de peptide, este rapid absorbit și utilizat eficient de corp, sprijinind infrastructura musculo-scheletică și asigurând elasticitate și fermitate pielii.

Ingrediente Glow Colagen:

➢ Peptidele din colagen de pește sunt recunoscute pentru abilitatea lor de a sprijini sănătatea pielii, articulațiilor și oaselor. Aceste molecule mici sunt ușor absorbite de corp, permițând o utilizare eficientă în regenerarea și menținerea structurii colagenice a pielii.

Beneficiile lor contribuie la îmbunătățirea elasticității și hidratării pielii, reducerea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire, precum și la întărirea țesuturilor conective.

➢ Extras de Ginseng proaspăt,  plin de alcaloizi precum ginsenozidele, ginsengul este recunoscut pentru capacitățile sale antioxidante și adaptogene, stimulând energia și rezistența naturală a corpului.

Ginsengul este binecunoscut pentru proprietățile sale adaptogene, care ajută la gestionarea stresului și la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Ginsenozidele, compuși activi prezenți în ginseng, sunt puternici antioxidanți și contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cognitive, la stimularea energiei și vitalității, precum și la suportul sistemului imunitar.

➢ Miere de Manuka,  Certificată UMF™ 10+.

Mierea de Mānuka este un superaliment recunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale și antiinflamatoare și de stimulare a sănătății, datorită conținutului ridicat de Metilglioxal.Acest tip de miere ajută în mod eficient la îmbunătățirea sănătății digestive, la accelerarea procesului de vindecare a rănilor și la întărirea imunității naturale a corpului.

➢ Morcov violet, este o sursă bogată de antocianidina, cianidina, care oferă antioxidanți puternici pentru protecția împotriva stresului oxidativ.

Morcovii mov sunt o sursă excepțională de antocianine, pigmenti cu puternice proprietăți antioxidante. Acești antioxidanți protejează celulele împotriva stresului oxidativ și a inflamației, având beneficii semnificative pentru sănătatea cardiovasculară și vizuală. Sucul de lămâie, adăugat în combinație, oferă vitamina C și îmbunătățește absorbția fierului din alte alimente, sprijinind imunitatea și sănătatea pielii.

Această combinație unică de ingrediente face din Tiens Glow Collagen Shot un aliat de nădejde în menținerea sănătății și vitalității, promovând în același timp frumusețea naturală de la interior spre exterior.

Tehnologia Double-NUTRI2™: Această tehnologie patentată de microemulsionare permite ca ingredientele să fie micronizate la dimensiuni de 1 ~ 3μm, facilitând o absorbție excelentă și rapidă fără digestie fizică necesară.

Compoziția nutrițională/Plic (15 ml):

  •         Peptide din colagen de pește: 2500 mg
  •         Extract de ginseng proaspăt: 835 mg
  •         Miere de Mānuka: 100 mg
  •         Morcov mov și suc de lămâie: 90 mg

Extract de ginseng proaspăt (Panax ginseng C.A. Mey.) (lichid) (extract de ginseng proaspăt 5: 1 - 16,7%); apă; peptide din colagen de pește; suc concentrat de mere  (Malus domestica Borkh.); tapioca trehaloză* din tubercul de cassava (Manihot esculenta Crantz); corector de aciditate: acid citric; agent de îngroșare: gumă de acacia, miere de Mānuka **; suc concentrat de morcov mov (Daucus carota L.) și lămâie (Citrus limon (L.) Osbeck); emulgator: pectine, aromă de zmeură  și afine; corector de aciditate: acid malic; emulgator: pulbere de lecitină din floarea soarelui; aromă de căpșune; îndulcitor: glicozide derivate din steviol din frunze de stevia (Stevia rebaudiana). 

  • * trehaloza este o sursă de glucoză;
  • ** Miere de Mānuka din florile plantei Mānuka (Leptospermum scoparium).

Mod de utilizare recomandat:

Consumați un pliculeț pe zi, imediat după deschidere, pur sau amestecat cu apă, conform preferințelor.

Recomandări specifice:

Ideal pentru sportivi și oricine dorește să îmbunătățească sănătatea pielii și să sprijine funcțiile musculo-scheletice și articulare.

Precauții și contraindicații:

Nu este recomandat copiilor sub 8 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează și persoanelor alergice la ingrediente. Consultați medicul dacă folosiți medicamente antidiabetice, anticoagulante sau antihipertensive.

Condiții de păstrare:

A se păstra într-un loc întunecat, uscat și rece. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Țara de Origine: Taiwan.

Prin combinarea ingredientelor de calitate superioară și a tehnologiei inovatoare, Tiens Glow Collagen Shot oferă suport optim pentru sănătatea și frumusețea dumneavoastră, din interior spre exterior.