Tiens Flexi Boost Mărește

Tiens Flexi Boost

Ingredientele asociate in formula Flexi Boost lucrează sinergic pentru a îmbunătăți sănătatea articulațiilor, pentru a reduce inflamația și pentru a susține mobilitatea și flexibilitatea generală.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs, card sau optional prin OP(ordin de plata),livrari UE si UK

TRANSPORT GRATUIT LA 500 RON ÎN STRĂINĂTATE!

More details

278,00 RON

Informații

TIENS Flexi Boost 

Continut: 60 GRAME (30 PLICURI X 2 GRAME).

TIENS Flexi Boost conține un amestec de ingrediente valoroase, care oferă numeroase beneficii pentru sănătatea articulațiilor și a corpului în stare bună pentru a ne susține mobilitatea și bunăstarea generală.

Articulațiile sănătoase sunt importante și trebuie menținute în stare optimă indiferent de vârstă.

Doza zilnică recomandată:

Consumați 1-2 plicuri/zi. Turnați conținutul plicului direct în gură și lăsați să se topească pe limbă. De asemenea, îl puteți turna în pahar și amestecați cu apă, în funcție de preferințele personale.

Ingrediente, Proprietăți si Recomandări FLEXI BOOST TIENS 

✨ Proprietățile antiinflamatorii naturale ale vitaminei C, găsite în concentratul de acerola, ajută la formarea colagenului.

✨ Glucozamina ajută la menținerea sănătoasă a cartilajului și a articulațiilor. Este un aliat esențial pentru sănătatea articulațiilor! Această substanță naturală contribuie la menținerea flexibilității și mobilității articulațiilor, fiind esențială în prevenirea problemelor legate de uzura acestora. Beneficiile glucozaminei nu se opresc doar la refacerea cartilajelor, ci și la reducerea disconfortului articular și a inflamațiilor.

Cu un rol crucial în formarea lichidului sinovial, glucozamina asigură lubrifierea optimă a articulațiilor, sporind astfel confortul în mișcare. Indiferent de vârstă, adăugarea glucozaminei în rutina zilnică poate susține o viață activă și sănătoasă.

✨ Manganul și cuprul  reprezintă elemente esențiale în menținerea sănătății țesutului conjunctiv.

Aceste minerale contribuie la formarea și funcționarea normală a colagenului, o proteină esențială pentru structura țesutului conjunctiv, cum ar fi pielea, oasele și tendoanele.

Manganul susține procesele de sinteză a colagenului, contribuind la flexibilitatea și rezistența acestor structuri. Pe de altă parte, cuprul este implicat în stabilizarea colagenului, asigurându-i structura adecvată.

Beneficiile acestor elemente se extind și asupra sănătății oaselor, pielii și a sistemului vascular. Prin menținerea integrității țesutului conjunctiv, manganul și cuprul joacă un rol crucial în promovarea unei structuri corporale robuste și rezistente. Integrarea acestor minerale în alimentație susține sănătatea globală a organismului.

✨ Acid Hialuronic aduce numeroase beneficii pentru piele. Cu capacitatea sa excepțională de a atrage și reține apa, acidul hialuronic contribuie la menținerea hidratării cutanate, conferind pielii un aspect plin și ferm. Prin reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor, acest ingredient ajută la obținerea unei pielii mai netede și rejuvenate.

De asemenea, acidul hialuronic promovează vindecarea pielii și îmbunătățește elasticitatea, oferind un aspect tânăr și revitalizat. Indiferent de vârstă, adăugarea acidului hialuronic în rutina de îngrijire a pielii poate susține un ten radiant și sănătos, reflectând frumusețea naturală.

✨ Zincul menține și susține sănătatea structurii osoase. Este esențial pentru sănătatea osoasă, stimulează formarea și regenerarea țesutului osos, consolidând structura scheletică.

Contribuind la sinteza colagenului și a proteinelor implicate în mineralizarea oaselor, zincul susține rezistența oaselor și previne afecțiuni precum osteoporoza. Asigurând un aport adecvat de zinc prin alimentație sau suplimentare, se promovează soliditatea oaselor și se previn potențiale deficiențe minerale.

✨ MSM (Metilsulfonilmetan), recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante, MSM contribuie la reducerea disconfortului articular și îmbunătățirea flexibilității.

Această substanță organică este esențială în formarea colagenului și elastinei, promovând astfel sănătatea pielii, părului și unghiilor.

Prin susținerea proceselor de detoxifiere, MSM contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Având un rol important în menținerea echilibrului acid-alcalin, MSM sprijină sănătatea generală și vitalitatea.

✨ Curcuma (curcumina- este compusul activ), recunoscută pentru puternicele sale proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, ajută în combaterea inflamațiilor și protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Această plantă este asociată cu îmbunătățirea funcției cerebrale, reducerea riscului de boli cronice și sprijinirea sănătății inimii. De asemenea, curcuma are potențial anticancerigen și poate contribui la menținerea greutății corporale sănătoase.

✨ Tulpina de bambus este o sursă naturală bogată în beneficii pentru sănătate. Datorită conținutului său ridicat de siliciu, tulpina de bambus susține sănătatea oaselor, unghiilor și părului, contribuind la menținerea lor puternice și rezistente.

Susține elasticitatea pielii, contribuind la prevenirea formării ridurilor și îmbunătățind aspectul general al tenului. Siliciul din tulpina de bambus poate sprijini, de asemenea, procesele de regenerare celulară și vindecare a țesuturilor.

✨ Gheara Diavolului, cunoscută și sub denumirea de Harpagophytum, este recunoscută pentru beneficiile sale asupra sănătății articulațiilor și mușchilor.

Principala sa substanță activă, harpagosidele, manifestă proprietăți antiinflamatorii, ajutând la reducerea durerilor articulare și a inflamațiilor.

Această plantă poate contribui la îmbunătățirea mobilității și flexibilității articulațiilor.

Este apreciată și în tratarea afecțiunilor reumatice și a durerilor musculare. Prin utilizarea sa în suplimente alimentare sau creme, Gheara Diavolului devine o opțiune naturală eficientă pentru susținerea sănătății sistemului locomotor și îmbunătățirea calității vieții.

Împreună, aceste ingrediente lucrează pentru a îmbunătăți sănătatea articulațiilor, pentru a reduce inflamația și pentru a susține mobilitatea și flexibilitatea generală.

În lumea de astăzi, oamenilor li se cere să rămână activi și productivi pentru perioade mai lungi. Acest lucru este evident în prelungirea vârstei de pensionare, care se apropie de 70 de ani în unele țări.

Articulațiile sunt conexiunile dintre oase care permit mișcarea. Sunt alcătuite din diverse componente, cum ar fi oase, cartilaj, ligamente, tendoane și lichid sinovial.

Pentru  articulații sănătoase TIENS FLEXI BOOST conține următoarele ingrediente:

✨ Glucozamină: un compus natural găsit în cartilaj care ajută la menținerea sănătății articulațiilor și la reducerea inflamației.

✨ MSM (Metilsulfonilmetan): un compus cu sulf care susține flexibilitatea articulațiilor, reduce inflamația și promovează repararea țesuturilor.

✨  Acid Hialuronic: o substanță care ajută la lubrifierea articulațiilor, reducând frecarea și îmbunătățind mobilitatea.

✨ Suc concentrat de Acerola, o sursă de vitamina C, care este importantă pentru sinteza colagenului și sănătatea articulațiilor.

✨ Extract de Curcuma: un compus găsit în turmeric care are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea durerilor și rigidității articulațiilor.

✨ Extract de tulpină de bambus: o sursă de silice, care este importantă pentru formarea țesutului conjunctiv și a sănătății oaselor.

✨ Extract de Gheara Diavolului: o plantă care are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea durerilor și rigidității articulațiilor.

✨ Mangan, Cupru și Zinc: minerale care sunt importante pentru sănătatea oaselor și articulațiilor, precum și pentru formarea țesutului conjunctiv.

Împreună, aceste ingrediente pot ajuta la susținerea sănătății articulațiilor, la reducerea inflamației și la îmbunătățirea mobilității și flexibilității.

Rezultatele si timpul de reacție la consumul suplimentului TIENS Flexi Boost:

✨ 7-15 zile de administrare – simptome îmbunătățite ale durerii articulare în comparație cu placebo;

✨ 1-3 luni de administrare - simptome reduse precum artrita reumatoidă articulară;

✨  3-6 luni de administrare - încetinește progresia osteoartritei și încetinește îngustarea spațiului articular, un marker al osteoartritei și al stării de uzură a articulațiilor.

Recomandări Flexi Boost Tiens:

⭐  Persoanelor care suferă de boli articulare legate de vârstă 

Există numeroase tipuri de boli articulare, care pot afecta diverse părți ale sistemului musculo-scheletic. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de boli articulare:

➤ Artrita este o afecțiune inflamatorie care poate afecta una sau mai multe articulații, provocând durere, umflare și rigiditate.
➤ Osteoartrita articulară, este o  formă de artrită care rezultă din uzura cartilajului articular, cauzând durere și restricționând mișcarea articulațiilor.
➤ Artrita reumatoidă, o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă articulațiile, provocând inflamație și leziuni ale țesuturilor.
➤ Guta, o formă de artrită cauzată de acumularea excesivă a acidului uric în articulații, declanșând atacuri dureroase la nivelul acestora.
 Lupus eritematos sistemic, o boală autoimună care poate afecta articulațiile, provocând inflamație și durere.
➤ Spondilita anchilozantă, o afecțiune inflamatorie care afectează în principal coloana vertebrală, provocând rigiditate și durere.
➤ Bursita, reprezintă inflamația bursei, saci mici umpluți cu lichid, care reduc frecarea între oase, mușchi și tendoane.
➤ Poliartrita reumatoidă, este o formă de artrită care afectează mai multe articulații, provocând inflamație și deformări.
➤ Osteoporoza, o boală care afectează densitatea osoasă, crescând riscul de fracturi și afectând articulațiile.

⭐ Persoanelor tinere, de vârstă mijlocie și în vârstă care doresc să se mențină în formă și să mențină un stil de viață activ.

⭐ Celor care fac sport în mod regulat și doresc să îmbunătățească flexibilitatea articulațiilor. reducând presiunea constantă la care sunt supuse în timpul exercițiilor intense. Flexibilitatea optimizată ajută la prevenirea leziunilor și îmbunătățește performanța sportivă prin adaptabilitatea articulațiilor la solicitările variate ale antrenamentelor.

⭐ Celor care muncesc din greu fizic și doresc să-și pregătească articulațiile și mușchii pentru sarcini fizice.

Eticheta Flexi Boost:

✨ Sulfat de Glucozamină (origine vegana): 500 mg
✨ MSM (Metilsulfonilmetan): 80 mg
✨ Acid hialuronic (hialuronat de sodiu): 10 mg
✨ Suc concentrat de acerola: 600 mg, din care  Vitamina C: 80 mg 100% VNR
✨ Extract de curcuma: 100 mg, din care curcuminoide 93,0 mg
✨ Extract de tulpină de bambus: 80,0 mg, din care Siliciu 53,3 mg
✨ Extract de Gheara Divolului 143 mg, din care harpagoside: 7,2MG.
✨ Mangan (din Sulfat de Mangan): 0,67 mg I.E. 30% VNR
✨ Cupru(din Sulfat Cupric): 0,3 mg I.E. 30% VNR
✨ Zinc (din Sulfat de Zinc): 3 mg I.E. 30% VNR

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu luați suplimente alimentare ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată sunt importante.

Contraindicații: nu este recomandat celor care sunt alergici la ingredientele preparatului. Se recomandă ca femeile însărcinate sau care alăptează să consulte un medic înainte de a utiliza acest produs.

Lot / A se consuma înainte de data:  data expirării și lotul sunt inscripționate pe ambalaj.

Condiții de depozitare: a se păstra într-un loc întunecat, uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!