TIENS Super Calciu cu Lecitina, capsule

Super Calciu cu lecitină Tiens este destinat persoanelor care doresc sa-si îmbunătățească funcțiile capacității de memorare si vitalitatea cerebrală.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️!

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs, OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 7 CUTII, BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT

More details

61,00 RON

Informații

TIENS Super Calciu cu Lecitină

Lecitina și calciul sunt doi nutrienți esențiali care, atunci când sunt combinați, pot oferi beneficii impresionante pentru sănătate. Această sinergie poate sprijini nu doar sănătatea osoasă, ci și funcția cognitivă, sănătatea cardiovasculară, și multe altele.

Formă de prezentare: cutie cu 20 capsule

Gradul de absorbție in organism: 95-98%, in aprox. 20 min, cu proprietatea de a nu se depune

Tiens Super Calciu cu Lecitină beneficii:

➢ Datorita compoziției concentrate de taurina si lecitina, biocalciul cu lecitina activează membranele celulare, îmbunătățește hrănirea lor, reglează conținutul apei in celula.
➢ Preîntampină edemul cerebral, îmbunătățește memoria.
➢ Împiedica sclerozarea vaselor sangvine, întareste muschiul cardiac
➢ Ajută la funcționarea normală a rinichilor,
➢ Stimuleaza sistemul imunitar,
➢ Susține funcția pancreasul si organele digestive,
➢ Îmbunatațeste vederea.
➢ Este vitală pentru funcționarea optimă a creierului, nervilor.
➢  Calciul este bine-cunoscut pentru rolul său în sănătatea osoasă, dar este, de asemenea, esențial pentru contractia musculară, coagularea sângelui, și transmiterea semnalelor nervoase.
➢ Lecitina îmbunătățește absorbția calciului în organism prin facilitarea emulsificării și transportului grăsimilor, ceea ce permite calciului să fie mai eficient absorbit și utilizat.
➢ Prin îmbunătățirea absorbției calciului, lecitina contribuie la dezvoltarea și menținerea unei structuri osoase sănătoase, reducând riscul de osteoporoză.

➢ Combinația de lecitină și calciu poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale, datorită rolului calciului în procesul de contractare și relaxare a vaselor de sânge.
➢ Lecitina ajută la prevenirea oxidării LDL (colesterolul "rău"), ceea ce poate reduce riscul de formare a plăcilor de aterom și a depunerilor de calciu în artere.

Tiens Super Calciu cu lecitină componență:

  • 28 mg de calciu per capsula, peste 35% lecitina si 1,8-2,2% taurina
  • praf de calciu, carbonat de calciu, vitamine (B1, B9, B12, C), microelemente (magneziu, fier, iod, cupru, mangan, crom, fosfor, zinc, seleniu), lecitina, celuloza microcristalina, amidon, talic.

Lecitina: conditioneaza activitatea sistemului nervos, care, la randul sau, contine lecitina circa 17%. Deficitul de lecitina aduce sistemul nervos central la epuizare si la neasimilarea vitaminelor A, D, E si K provocand disfunctii ale capacitatii de a memora, oboseala cronica, si, la nivelul altor sisteme, aparitia pietrelor la bila.

Taurina este un aminoacid care are rol in activitatea membranar- celulara, mentinand in celule calciul si magneziul, in exterior sodiul, ajuta la eliminarea lichidului aflat in exces din organism. Taurina este un compus organic, din grupa aminoacizilor. Este prezentă în celulele multor țesuturi și joacă un rol important în multe procese fiziologice la nivelul diferitelor organe. Cea mai mare cantitate se găsește în creier (în glanda pineală și hipofiză), retină, inimă, mușchi și bilă. În organism, taurina se formează în prezența aminoacizilor cu un conținut de sulf: cistina și metionina, prin urmare atunci când le scade nivelul la nivelul celulelor, poate fi pusă în pericol producția de taurină.

Acidul folic este un alt ingredient din compozitia suplimentului, acesta contribuie la formarea normală a sângelui,are un aport în funcțiile psihologice normale și contribuie la reducerea oboselii și a stării de epuizare. 

Vitaminele B1 și B12, contribuie la o funcție cognitivă normală și un metabolism cu randament energetic normal. Printre altele, Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul și după exercițiile fizice intense. De asemenea, contribuie la formarea normală a colagenului, esențial pentru funcționarea adecvată a vaselor de sânge, oaselor, pielii, dinților, cartilagiilor și gingiilor

                     
DZR (Doza zilnică recomandată): 3 capsule/zi. Mod de administare: intre orele 11-15 sau 17-23, cu un pahar de apa calduta. Cel mai favorabil moment de administrare a biocalciului cu lecitina ar fi intre orele 11-13, meridianul activitatii maxime a inimii.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.