TIENS Zinc, capsule Mărește

TIENS Zinc, capsule

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 5 CUTII BENEFICIATI DE  TRANSPORT GRATUIT

More details

65,00 lei

Informații

Forma de prezentare: flacon cu 60 capsule

Compozitie:
lactat de zinc 2 %, glucoza–73%, praf de proteine de ou de gaina–25 %..

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, destinat persoanelor care prezinta deficit de zinc.

Zincul este un mineral esential, necesar pentru crestere si dezvoltare. Deficitul de zinc la copii poate duce la oprirea cresterii. Este prezent in toate celulele corpului si este mai concentrat in ochi, ficat, os, piele, par si unghii. La barbati zincul este concentrat in prostata si in lichidul seminal.

Zincul este un intaritor al sistemului imunitar, care ajuta la reducerea frecventei racelilor si a durerilor in gat. El protejeaza organismul contra efectelor vatamatoare ale unor substante toxice, cum ar fi cadmiul si plumbul.

Sustine functia  pancreasului şi glandei tiroidei, este implicat în depozitarea insulinei şi în transformarea tiroxinei (T4) – hormonul tiroidian care determină rata metabolismului bazal – şi triiodotironinei (T3).

Una dintre cele mai importante functii ale zincului este data de implicarea lui in sinteza ADN-ului si ARN-ului, materiale genetice continute in toate celulele, fiind deci esential pentru reproducerea, cresterea si dezvoltarea normala a corpului uman. De asemenea acizii nucleici sunt importanti si pentru repararea celulara, fiind prin urmare implicati si in vindecarea ranilor. Fara o cantitate adecvata de zinc, aceste procese ar fi afectate, ducand la aparitia unor semne evidente de deficit, cum ar fi stagnare a cresterii, imaturitate sexuala, infertilitate, vindecare precara a ranilor etc.

Zincul este necesar pentru functionarea normala a sistemului imunitar si poate sa creasca numarul celulelor albe circulante (leucocitele) din fluxul sangvin. Leucocitele ajuta in lupta contra infectiilor, actionand ca prima linie de aparare contra "invadatorilor" straini. Deficitul de zinc deprima sistemul imunitar si afecteaza complexele mecanisme de aparare ale organismului.

Zincul este si o parte constitutiva a multor enzime implicate in diferite procese metabolice, cum ar fi metabolismul carbohidratilor si proteinelor. De asemenea, zincul e important in neutralizarea radicalilor liberi, impiedicand in egala masura chiar formarea lor, deoarece, radicalii liberi, molecule instabile, sunt implicati in producerea tuturor bolilor degenerative.

Semne ale deficitului de zinc sunt: scaderea eficientei sistemului imunitar, tradusa printr-o mare vulnerabilitate la infectii, vindecarea precara a ranilor, pierderea apetitului, alterarea simtului gustului si al mirosului, inrosirea pielii, caderea parului, incetinirea cresterii la copii, intarzierea debutului pubertatii etc.

Zincul este indicat in:

 • perioada de pubertate la copii;
 • marirea imunitatii;
 • boli de vedere;
 • bolile pielii;
 • bolile tractului degestiv;
 • reglari ale greutatii corpului;
 • tratamentul si profilaxia sterilitatii la barbati si femei;
 • prostata, adenom de prostata;
 • boli respiratorii;
 • dereglari neuropsihice, boli neurologice: epilepsie, scleroza in placi, schizofrenie, depresie;
 • perioada menopauzei;
 • profilaxia si tratamentul aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, tromboflebitei;
 • tratarea bolilor de rinichi;
 • blocarea radicalilor liberi, ca antioxidant.
 • In programele de slabire, ca factor de reglare a multor procese fermentative, pentru persoane cu greutatea subponderala, pentru restabilirea greutatii normale a organismului;
 • In cazul dereglarilor neuro- psihice, bolile neurologice, epilepsiei, sclerozei diseminate, psihozei acute, schizofreniei, depresiilor - ca o metoda suplimentara de tratare, zincul joaca un rol important si in activitatea creierului.
 • In profilaxia (in combinatie cu alte substante) si tratarea diabetului, pentru mentinerea nivelului normal de zahar in sange, pentru scaderea treptata a dozei de insulina (Zincul ia parte la sinteza insulinei);
 • Pentru mentinerea nivelului inalt al imunitatii si in profilaxia tumorii maligne, pentru tratarea cancerului, SIDA in special in stadiile incipiente;

Contraindicatii:
a nu se administra impreuna cu alte produse pe baza de zinc.

Mod de administrare:

A se ingera dupa masa cu 100 ml de apa curata (plata), calduta cu pH 7,0-7,4

Miopie la copii - impreuna cu Biocalciu pentru copii se pot administra cate 2-3 capsule/zi in acelasi timp
Vedere crepusculara la maturi Biozinc, cate 2-3 capsule/zi, impreuna cuCalciu nutrtitiv
Tratarea tunicii mucoase de orice tip, pentru ligamente, la articulatii, pentru fibrele colagene – pana la 4-6 capsule/zi (intr-o singura doza/zi)

Pentru adulti – pana la 6 capsule/zi

Pentru copii:
3-10 ani, cate 2 capsule de 2 ori pe zi
peste 10 ani: cate 4 capsule de 2 ori pe zi

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.