TIENS Zinc, capsule Mărește

TIENS Zinc, capsule

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️.

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata), livrare in UE si UK.

TRANSPORT GRATUIT LA 500 RON IN STRĂINĂTATE!

More details

91,00 lei

Informații

Zinc Tiens

Forma de prezentare: flacon cu 60 capsule

Recomandări Zinc Tiens:

✨ Perioada de pubertate la copii, rahitism.
✨ Mărirea imunității, răceli frecvente.
✨ Afecțiuni oculare, ale bolilor de piele.
✨ Dereglări ale tractului digestiv.
✨ Tratamentul și profilaxia sterilității la bărbați și femei.
✨Afecțiuni ale prostatei, adenom de prostată.
✨ Deficiențe respiratorii.
✨În perioada premenopauzei și menopauzei.
✨ Profilaxia și tratamentul aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, tromboflebitei.
✨Tratarea bolilor de rinichi.
✨ Este important în neutralizarea radicalilor liberi, împiedicând în egală măsură formarea lor, deoarece aceștia, molecule instabile, sunt implicați în producerea tuturor bolilor degenerative.
✨ În reglarea greutății corpului, în programele de slăbire, ca factor de reglare a multor procese fermentative, pentru persoane cu greutatea subponderală, pentru restabilirea greutății normale a organismului.
✨ În cazul dereglărilor neuro-psihice, bolile neurologice, epilepsiei, sclerozei diseminate, psihozei acute, schizofreniei, depresiilor - ca o metodă suplimentară de tratare, zincul joacă un rol important și în activitatea creierului.
✨ În profilaxia și tratarea diabetului, pentru menținerea nivelului normal de zahăr în sânge, pentru scăderea treptată a dozei de insulină. Zincul ia parte la sinteza insulinei.
✨  Pentru menținerea nivelului înalt al imunității și în profilaxia tumorii maligne, pentru tratarea cancerului, SIDA în special în stadiile incipiente.

Ingrediente Zinc Tiens:

Suplimentul conține lactat de zinc, formă foarte ușor asimilată de organism. Este asociat cu glucoză și proteină din ou de găină, cu o valoare biologică considerată superioară altor tipuri de proteine, întrucât este o sursă bogată de aminoacizi esențiali, asigurați doar prin alimentație.

Totul despre Zinc, care este rolul său in organism si ce beneficii are pentru sănătate.

Beneficiile și importanța Zincului Tiens,

✨ Zincul este un mineral esențial, necesar pentru creștere și dezvoltare. Deficitul de zinc la copii poate duce la oprirea creșterii. Este prezent în toate celulele corpului și este mai concentrat în ochi, ficat, os, piele, păr și unghii. La bărbați, zincul este concentrat în prostată și în lichidul seminal.
✨ Este necesar pentru funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea frecvenței răcelilor și a durerilor în gât. Protejează organismul contra efectelor vătămătoare ale unor substanțe toxice, cum ar fi cadmiul și plumbul.
✨ Zincul poate să crească numărul celulelor albe circulante (leucocitele) din fluxul sanguin. Leucocitele ajută în lupta contra infecțiilor, acționând ca prima linie de apărare contra "invadatorilor" străini.
✨ Susține funcția pancreasului și glandei tiroide, este implicat în depozitarea insulinei și în transformarea tiroxinei (T4) – hormonul tiroidian care determină rata metabolismului bazal – și triiodotironinei (T3).
✨ Una dintre cele mai importante funcții ale zincului este dată de implicarea lui în sinteza ADN-ului și ARN-ului, materiale genetice conținute în toate celulele, fiind deci esențial pentru reproducere, creștere și dezvoltare normală a corpului uman.
✨ De asemenea, acizii nucleici sunt importanți și pentru repararea celulară, prin urmare sunt implicați în vindecarea rănilor. Fără o cantitate suficientă de zinc, aceste procese de regenerare celulară ar fi afectate, ducând la stagnare a creșterii, imaturitate sexuală, infertilitate.
✨ Este și o parte constitutivă a multor enzime implicate în metabolismul carbohidraților și proteinelor.

Semne ale deficitului de zinc sunt:

✨ Deficitul de zinc duce la scăderea sistemului imunitar și afectează mecanisme de apărare ale organismului. Scăderea eficienței sistemului imunita înseamnă o mare vulnerabilitate la infecții,
✨ Vindecarea precară a rănilor,
✨ Pierderea apetitului, scăderea sau luarea in greutate nejustificată. Afecțiuni endocrinologice, dereglări ale glandei tiroide
✨ Alterarea simțului gustului și al mirosului,
✨Înroșirea pielii,
✨Căderea părului, unghii casante, fragile, striate
✨ Încetinirea creșterii la copii, întârzierea debutului pubertății, deviații comportamentale, boli mintale.

Mod de administrare Zinc Tiens: 

Se administrează după masă cu 100 ml de apă curată (plată), călduță cu pH 7,0-7,4.

Miopie la copii: împreună cu ✨  Biocalciu nutritiv Tiens pentru copii, se pot administra câte 2-3 capsule/zi într-o singura doză, in funcție de vârsta copilului.

Vedere crepusculară la maturi Biozinc, câte 2-3 capsule/zi, împreună cu ✨ Calciu nutritiv.

Tratarea tunicii mucoase de orice tip, pentru ligamente, afecțiuni articulare, pentru fibre de colagen –Colagenul este o proteina dură alcătuită din fibre, care împreuna cu elastina, proteina care ajută țesuturile sa revină la  forma inițiala imediat dupa o contracție, asigură o buna funcționalitate a întregului organism. Se pot administra până la 4-6 capsule/zi (într-o singură doză/zi).

Pentru adulți: până la 6 capsule/zi.

Pentru copii:

 ✨ 3-10 ani, câte 1 capsule de 2 ori pe zi.

 ✨ Peste 10 ani: câte 2 capsule de 2 ori pe zi.

Contraindicații: A nu se administra împreună cu alte produse pe bază de zinc.

Supliment alimentar conceput în acord cu teoriile Medicinei Tradiționale Chineze, destinat persoanelor care prezintă deficit de zinc.

Acest articol oferă informații generale și nu trebuie să înlocuiască sfatul medicului. Pentru informații personalizate și un diagnostic corect, consultați un medic specialist.