TIENS Chitosan, capsule Mărește

Tiens Chitosan capsule

Chitosanul Tiens contribuie la echilibrarea nivelului de colesterol, a greutății corporale si la reglarea tensiunii arteriale., elimină toxinele si metalele grele, are proprietăți cicatrizante si hepatoprotectoare, reduce activitatea virală si bacteriană.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

More details

194,00 lei

Informații

Cum te poate ajuta să slăbești Chitosanul Tiens?

Chitosanul Tiens este o fibra alimentara si are un rol important în asimilarea si eliminarea grăsimilor din corp, un supliment alimentar revoluționar, obținut din cochilia crustaceelor roșii și cunoscut pentru proprietățile sale remarcabile pentru sănătate. Cu un grad de deacetilare de 85%, acest produs este un adevărat aliat în lupta împotriva kilogramelor în plus și în menținerea unei stări de sănătate optime.

Descoperă 8 beneficii ale Chitosanului Tiens:

Slăbire eficientă, este cunoscut pentru capacitatea sa de a lega grăsimile din alimente, împiedicându-le să fie absorbite de corp și contribuind astfel la pierderea în greutate.

 Controlul colesterolului, consumul regulat de Chitosan poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol din sânge, reducând riscul de boli cardiovasculare.

 Are proprietăți de detoxifiere, ajutând la eliminarea toxinelor și metalelor grele din organism.

Îmbunătățirea sistemului imunitar, datorită conținutului său de minerale și antioxidanți, Chitosanul poate întări sistemul imunitar și spori rezistența organismului la infecții.

Consumul de Chitosan poate ajuta la îmbunătățirea digestiei și a sănătății intestinale, reducând riscul de constipație și alte probleme digestive.

 Menținerea sănătății oaselor și a articulațiilor, Chitosanul conține calciu și alte minerale esențiale, care pot contribui la menținerea sănătății oaselor și a articulațiilor.

 Este bogat în antioxidanți, ajutând la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și încetinind procesul de îmbătrânire. poate fi consumat în detoxfierea și protecția  ficatului.

Studiile au arătat că, Chitosanul poate ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge în limite normale, fiind benefic în special pentru persoanele cu diabet.

✓ Tiens Chitosan, are proprietăți cicatrizante, datorită colagenului, conținut.

✓ De ajutor in aciditate mărită, gastrită si ulcere duodenale, datorită proprietătii alcalizante.

Mod de administrare și recomandări utilizare Chitosan Tiens-Tianshi:

  • Se administreaza 1-2 capsule de chitosan, de 1-2 ori pe zi, intre orele 5-7 dimineata, 13-15 si la 21-23, cu apa calduta.
  • În intoxicații alimentare grave, 1 capsula de chitosan la fiecare 2 ore (pana la 6 capsule pe zi) timp de 3-4 zile.
  • În gastrite, ulcere stomacale, duodenale, continutul din capsula se dizolva in 150-200 ml de apa si se bea cu inghitituri mici, dimineata pe nemâncate.
  • Pentru reglarea greutatii, 1-2 capsule de chitosan, de 3-4 ori pe zi, cu 20 minute inainte de masele principale. Este necesar consumul a  minim 2l de apa pe zi, obligatoriu.
  • În chirurgie, în arsuri, răni, îngrijirea țesuturilor după operație, conținutul a 2-4 capsule de chitosan se amestecă in 30-40 ml de apa curată se aplică pe rană. Se poate aplica pe rană si direct, ca pulbere, ajuta la refacerea țesutului afectat.
  • Eficient in crizele hemoroidale, prin aplicare locală, dupa spălare cu Ceai Antilipemic Tiens.
  • În ginecologie, conținutul capsulei se folosește intravaginal, timp de 20-25 zile. Înainte de aplicare se spala vaginul cu Ceai antilipemic Tiens.
  • În cosmetică, in tratamentul acneei, conținutul a 2-3 capsule de chitosan se dizolvă in 30-50 ml Ceai Antilipemic si se aplica pe față, lăsandu-se să acționeze 10-15 minute, după care se clatește cu apă călduță.
  • Un tratament similar se poate aplica în scopul detoxifierii si regenerării pielii, după care se aplică crema de fata. Se repeta timp de 3 zile sau/și periodic, după caz.

În concluzie, Chitosanul Tiens este o alegere excelentă pentru cei care își doresc să slăbească în mod sănătos și să își îmbunătățească sănătatea generală. Cu beneficiile sale multiple și gradul său superior de eficacitate, acest supliment este un instrument valoros în menținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Ciește recenzii ale produsului Tiens Chitosan

Atenționări: a nu se depăşi doza zilnică recomandată de producător,suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentaţie variată şi adecvată,produsele nu trebuie să fie lăsate la îndemâna copiilor,

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.